NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg ūüĒ•

sekshoroscoop
7.458 keer bekeken

Sekshoroscoop December 2022

1 december 2022,

geschreven door

Het is december! Een bijzondere maand, want het betekent het einde van een jaar. Het is een maand waar we reflecteren op het afgelopen jaar en uitkijken naar het nieuwe. Hoe was 2022 voor jou? Ben jij benieuwd wat deze laatste maand van 2022 voor jou in petto heeft? Sluit jij het jaar af met een knal? Of wordt het iets minder feestelijk…

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

Sterrenbeeld waterman

De spannende activiteiten van vorige maand hebben z’n vruchten afgeworpen, Waterman! Jij en je partner zijn zekerder van jullie relatie dan ooit en wat een perfect moment: vlak voor de feestdagen. Zo’n turbulente tijd kan altijd een eenstemmig front gebruiken. Vergeet elkaar niet nog eens af en toe lekker in de watten te leggen, al zou jij deze maand wel eens aan de ontvangende kant kunnen staan.

Als jij als single vorige maand een jackpot hebt gescoord en jullie nu richting een relatie gaan, dan heb jij waarschijnlijk een partner voor het leven te pakken! Maar niet getreurd, Waterman, als je nog zoekende bent, kun je je nu lekker focussen op familie en vrienden. Hoe dan ook heb je liefdevolle feestdagen.

All I want for Christmas is…

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sterrenbeeld Vissen

Dit is de maand om extra goed naar jezelf te luisteren en alle voor- en nadelen van jouw relatie op de balansschaal te leggen. Vissen, het is tijd om de knoop door te hakken over de twijfels die je al een tijdje hebt. Jij geeft zoveel liefde aan jouw partner, maar dit krijg je niet altijd terug. Het is tijd om dit met je partner te bespreken en jezelf op de eerste plek te zetten. Samen komen jullie er vast uit. Of dit nu betekent dat jullie er sterker uit komen of ervoor kiezen om afscheid te nemen.

Als single is dit de beste tijd om nieuwe mensen te ontmoeten. Jij volgt je intu√Įtie als geen ander en hierdoor lijkt liefde zich voor je voeten te werpen. In deze gezellige tijd is er alle ruimte om heerlijk romantisch op date te gaan. Wees lekker spontaan en ga eropuit!

Baby, it’s cold outside, met…

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sterrenbeeld ram

Jij bent helemaal in een feestelijke sfeer deze maand, Ram. De sterren duwen je in de rug om prioriteiten te stellen en te genieten van de tijd die je spendeert met je geliefden. Het kan zijn dat je deze maand meer behoefte hebt aan tijd voor jezelf, if you know what we mean. Communiceer goed met je partner en jullie band zal alleen maar sterker worden tijdens de feestdagen. Misschien kunnen jullie een gezamenlijke masturbatie sessie inplannen op kerstavond?

Het kan best deprimerend zijn als je nog single bent. Al die gezelligheid en verliefde koppels om je heen werken niet echt wonderen op je humeur. Maar onthoud: je kunt altijd rekenen op je vrienden en familie. Dus probeer je vooral daarop te focussen.

Driving home for Christmas met…

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sterrenbeeld stier

Dit is een betoverende tijd voor jou, Stier. Een tijd waar je je best doet om zoveel mogelijk conflicten te vermijden. Jij weet dat een gespannen situatie niet goed is voor je relatie, dus je doet je best om het leuk te houden. Als het teveel wordt, is het natuurlijk helemaal niet erg om je even terug te trekken. Het is namelijk fijn om je partner al je aandacht te geven, maar denk ook aan jezelf tijdens deze drukke periode. Jullie zouden de grote familie evenementen kunnen skippen en er lekker samen opuit kunnen gaan tijdens kerstweekend.

Liefde een prioriteit? Voor de single Stier niet in december. Dat komt in het nieuwe jaar wel weer! Er is tenslotte gewoon even geen ruimte voor een nieuwe vlam, vooral als je je weekend vol hebt gepland met leuke activiteiten met vrienden en familie. Volkomen gelijk heb je!

Jingle your bells met…

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sterrenbeeld tweelingen

December is voor jou een maand vol passie en verlangen. Niet iedereen geniet zo van de feestdagen, maar voor Tweelingen is het een periode die voelt als een warme omhelzing. Omdat je alles goed georganiseerd hebt kan jij genieten van de mensen om je heen, zónder stress. Je bent een geweldige gastheer/vrouw!

Naast alle drukte heb jij in december sterk de behoefte om er met je partner of scharrel op uit te gaan, lekker met z’n twee genieten van elkaar. Laat de liefde maar bloeien en sluit dit jaar af met een knal!

On the first day of Christmas my baby gave to me…

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sterrenbeeld kreeft

Dit wordt voor jou een emotionele maand waarin je erg in touch bent met je gevoelens. Je kan het idee krijgen dat je overgevoelig bent, maar daar is helemaal niks mis mee. Dit zorgt ervoor dat je heel goed aanvoelt wat de mensen om je heen nodig hebben. Zo ook je partner. In de slaapkamer lijkt het alsof je zijn/haar gedachten kan lezen en dat zorgt voor vuurwerk tussen de lakens! Geef toe aan al je gevoelens en je zal dingen ervaren die je nog niet kende!

It’s gonna be a white Christmas met…

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sterrenbeeld leeuw

De feestdagen geven jou energie. Je kijkt al weken uit naar kerstinkopen doen en de gezelligheid, zowel in de stad als thuis. Deze periode is voor jou vol vreugde, gezelligheid en een klein beetje chaos. Een manier om jezelf niet te verliezen in de drukte is door rustmomentjes in te plannen. Dus dwing jezelf om even rustig in bed te liggen, te mediteren of wat ademhalingsoefeningen te doen. Vergeet ook je partner niet, als je deze hebt.

Ben je single? Focus deze periode dan op de mensen die je al in je leven hebt. Nieuwe liefdes komen het volgende jaar wel

It’s beginning to look a lot like…

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sterrenbeeld maagd

Houd je kin omhoog, Maagd! Niet elke date ervaring is een succes, maar je liefdesleven is flink in beweging. Zo leer je niet alleen potenti√ęle nieuwe liefdes, maar ook jezelf een stuk beter kennen. Al met al zorgt dit ervoor dat je een stuk lekkerder in je vel zit.

Ben je tijdens Oud en Nieuw toch nog single, wees dan niet te bedroefd. Vier je nieuwverworven zelfvertrouwen en verwen jezelf met je favoriete speeltje, dan zul je ongetwijfeld met een positieve blik het nieuwe jaar ingaan

Luid het nieuwe jaar in met…

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sterrenbeeld weegschaal

In december bouw jij de spanning geleidelijk af, Weegschaal. Je merkt dat je wel even avontuurlijk genoeg bent geweest en richt je aandacht liever op het verwennen van je partner. En laat kerst daar de perfecte gelegenheid voor zijn!

Niet alleen pluk je de stoutste wensen van je partners verlanglijstje, ook geef je een uitgebreide, sensuele massage cadeau. Zo laat je jouw liefde en waardering écht blijken en gaan jullie beiden uitgerust het nieuwe jaar tegemoet. In 2023 hebben jullie meer dan genoeg energie om weer van bil te gaan!

Een heerlijk warme kerst met…

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen, pas op dat je niet in een sleur terechtkomt! Je bent geneigd om voor plezier op korte termijn te kiezen, maar daardoor gaat je seksleven er wel eentonig uitzien. Tijd om de boel op zijn kop te zetten met een nieuwe fantasie, nieuwe setting of nieuwe vorm van stimulatie. Welk rollenspel heb je altijd al eens willen proberen, welke spannende nieuwe plek leent zich perfect voor een hete sessie en welke erogene zones heb je nog niet grondig (genoeg) verkend..?

You are on the naughty or nice list…

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sterrenbeeld boogschutter

Deze maand staat in het teken van verdieping, Boogschutter. Als je een partner hebt, breng dan zoveel mogelijk tijd samen door en ga lekker ontspannen met z‚Äôn twee√ęn. Dit kan thuis met een fijne massage, een goed gesprek of een intieme sessie tussen de lakens, maar vergeet ook vooral niet om de deur uit te gaan. Een lange wandeling, een etentje of een dag naar de sauna maakt jullie band alleen maar sterker. Als je single bent, zorg dan goed voor jezelf en doe zoveel mogelijk dingen waar jij blij van wordt. Verwen jezelf met je favoriete toy, spreek af met vrienden of ga er lekker in je eentje op uit.

Mensen in je omgeving hebben in december de neiging om kritiek te uiten op jouw doen en laten. Het is goed bedoeld, maar het kan je zomaar de verkeerde kant op sturen. Trek je er vooral niks van aan en vertrouw op je eigen gevoel. Die wijst je altijd de goede weg.

Bovenaan jouw verlanglijstje…

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sterrenbeeld steenbok

Het is eindelijk december en jij hebt er zin in deze maand, Steenbok! Je voelt je tevreden en energiek, en hebt wel zin om leuke dingen te doen. Pak alles aan wat je kan in december, vooral als je (bed)partner met nieuwe idee√ęn komt. Af en toe zul je een beetje uit je comfortzone getrokken worden, maar laat dit je vooral niet afschrikken. De mooiste dingen gebeuren buiten je comfortzone!

December is een goede maand voor jou om anderen te helpen en ondersteunen, maar ook om nieuwe dingen te proberen die je al een tijdje uitstelt. Je zult alles prima aankunnen en succesvol afronden. Aan het einde van de maand hou je daar een heerlijk voldaan en trots gevoel aan over. Een betere afsluiting van het jaar kan niet!

Let it snow, let it snow, let it snow…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.139 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van oktober? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hie…
5.139 keer bekeken