door MarvelousMir

Sekshoroscoop Oktober 2022

1 oktober 2022 door MarvelousMir

Is het nu al oktober? Wij moesten zelf ook even goed op de kalender kijken, maar het is toch echt waar. De tijd van warme truien, vallende bladeren en lekker tegen elkaar aankruipen voor wat extra warmte is weer aangebroken. En zeg nou zelf, dat heeft ook zo z’n voordelen 😉 Wil je weten wat voor spannende dingen er in oktober voor je in het verschiet liggen? Lees dan snel verder!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

Sterrenbeeld waterman

Oh, Waterman, er staat jou wat te wachten in deze fantasierijke oktobermaand. Dit is dé tijd om even helemaal tot jezelf te komen. Ga terug naar jouw innerlijke kracht en herontdek je eigen genot. Het is goed om deze maand meer tijd aan jezelf te besteden, vooral als je merkt dat je vorige maand te veel tijd hebt gespendeerd aan je partner.

Oktober geeft de ruimte om te fantaseren. Dus zoek je diepste verlangens op en vind de stimulatie die hierbij past. Laat je inspireren door erotische verhalen of luister naar erotische audio om jouw zintuigen en inbeeldingsvermogen te prikkelen.

Prikkel je zintuigen met…

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sterrenbeeld Vissen

Vissen, deze maand heb je veel verwachtingen van jezelf… Pas op dat je niet te veel op je schouders neemt, vooral niet in de slaapkamer. Het is goed om met je partner te communiceren over wensen, maar probeer niet te gehaast alles tegelijk te doen. Stel prioriteiten! Als het allemaal wat veel wordt, reageer het dan niet op anderen af, maar zoek fijne afleiding voor jezelf.

Dit is namelijk een goede maand voor zelfontwikkeling. Deel je bevindingen met je partner en gebruik je tijd en energie om te investeren in het oplossen van meningsverschillen.

Duik het bed in met…

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sterrenbeeld ram

Creativiteit staat in jouw sterren geschreven, Ram! Oktober staat voor jou in het teken van grote veranderingen en originele ideeën. En neem je partner hier vooral in mee, want deze bruisende liefdesmaand is ideaal om jullie seksleven naar een hoger niveau te tillen. Laat van je beste kant zien en verras je partner met spannende toys.

Pas wel op dat je niet je mening opdringt, want dit kan vervelend uitpakken. Luister naar je partner en probeer confrontatie uit de weg te gaan. Dan komt jouw creativiteit volledig tot z’n recht deze maand!

Til je seksleven naar een hoger niveau met…

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sterrenbeeld stier

Als single Stier is oktober hét moment om een nieuwe vlam aan te wakkeren. Jouw charisma is namelijk niet te houden! Zit je in een relatie? Dan ben je extra scherp op communicatie en de gevoelens van de ander, dus pluk daar de vruchten van. Neem dit mee naar de slaapkamer en schep een diepere band met je partner. Introduceer bijvoorbeeld een sexy rollenspel en ga compleet in elkaar op.

Mogelijk zijn er anderen die dit tegen willen gaan, maar zolang jij je niet laat leiden door hun negatieve emoties is er niks aan de hand. Blijf je instinct volgen!

Laat vonken overvliegen met…

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sterrenbeeld tweelingen

Er liggen een paar grote beslissingen in het verschiet deze maand, Tweelingen. Je bent al een tijdje aan het nadenken over bepaalde aspecten van je relatie en je seksleven die je anders zou willen zien. Tot nu toe heb je er niks mee gedaan. Maar wees eerlijk, jij weet eigenlijk precies wat je wil. Hak die knoop nu dus maar gewoon door. Misschien is het tijd voor een nieuwe start, alleen of met een nieuwe partner, of wil je juist de volgende stap zetten in je relatie. Wat je ook beslist, je zult zien dat het positieve verandering teweeg brengt.

Wees wel op je hoede voor invloeden van buitenaf en laat vooral meningen van buitenstaanders je keuzes niet beïnvloeden, Tweelingen. Vertrouw op jezelf en wees vastberaden, dan worden jouw relaties en je seksleven alleen maar beter.

Voel je zelfverzekerd met…

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sterrenbeeld kreeft

Jij bent on top of your game deze maand, Kreeft. Door jouw charme, intelligentie en scherpzinnigheid hangt iedereen aan je lippen en neemt iedereen jouw meningen en adviezen serieus. Als je single bent, is dit dus hét moment om je volledig in het dateleven te storten. Succes gegarandeerd! Als je een relatie hebt, is het goed om kleine irritaties of problemen meteen te bespreken met je partner. Je bent in oktober namelijk een ster in communiceren. Je partner zal dit erg waarderen en al die kleine dingen die tussen jullie in staan, zijn in no-time opgelost.

De overgang van de zomer naar de herfst heeft een beetje een negatieve invloed op je lichaam, dus zorg ervoor dat je je lijf wat extra liefde geeft in oktober. Een uitgebreide masturbatiesessie of een heerlijke massage van je partner doet wonderen!

Til genot naar een hoger niveau met…

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sterrenbeeld leeuw

Oktober is een perfecte maand voor jou om nieuwe dingen te leren, Leeuw. Duik eens wat dieper in een onderwerp waar je nieuwsgierig naar bent. Andere relatievormen, erotische evenementen, toys die je nog niet kent of hoe de wereld van BDSM precies in elkaar zit… er is van alles te ontdekken! En wie weet, misschien gaat jouw nieuwe kennis je leven verrijken op een manier die je niet had verwacht.

Als je single bent, sta dan open voor de ervaringen en ideeën van de mensen die je ontmoet en kijk of het misschien ook bij jou past. Als je in een relatie zit, ga dan eens het gesprek aan met je partner en bespreek de dingen die jullie interessant lijken, maar waar jullie nog geen ervaring mee hebben. Misschien ontdek je zelfs wel iets dat je nog niet wist over je partner.

Ontdek nieuwe passies met…

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sterrenbeeld maagd

Na een leuke, maar ook hectische maand met veel nieuwe indrukken, heb jij even rust nodig om op te laden, Maagd. Het heeft je namelijk een beetje uit balans gebracht. Breng wat tijd met jezelf door en zorg ervoor dat je voorziet in al je behoeften, zowel lichamelijk als mentaal. Jezelf verwennen en laten verwennen is hier een belangrijk onderdeel van. Haal je favoriete speeltje maar vaak uit je nachtkastje komende weken of laat je partner je wat extra aandacht geven. Het zal je goed doen!

Ook is oktober een goede maand om wat veranderingen door te voeren en een nieuwe richting te kiezen. Het liefst doe je dit helemaal alleen, maar vergeet niet dat jouw keuzes ook consequenties hebben voor de mensen om je heen. Een beetje overleg hier en daar kan dus geen kwaad. Neem de tijd voor jezelf die je nodig hebt, maar zonder je niet volledig af van de wereld. Je krijgt deze maand een paar goede adviezen van je (bed)partner, dus wees hier op voorbereid, zodat je er je voordeel mee kan doen.

Verwen jezelf met…

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sterrenbeeld weegschaal

Aaah… Even op adem komen! Na de leuke, maar drukke zomermaanden kan je nu even je rust pakken. Door die rust krijg je je prioriteiten op een rijtje en zie jij precies wat en wie jij wat extra aandacht moet geven. Ook zal je creativiteit in oktober een boost krijgen! Gebruik dit om spontane, creatieve dates te plannen voor je lover/scharrel. Of geef je Tinder-profiel een leuke update!

Ook al is het wat kouder, je hebt veel behoefte aan de buitenlucht. Een lekker briesje tegen je wangen, de geur van de bladeren en het natte asfalt. Je laat al je zintuigen graag prikkelen door de elementen van de natuur. Probeer dit door te voeren in de slaapkamer door wat sensory play met bijvoorbeeld veertjes, kietelaars en andere zachte sensaties!

Prikkel je zintuigen met…

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sterrenbeeld schorpioen

Deze maand ben jij in tune met je gevoelens. Je bent empathisch en kan je gevoelens bijzonder goed verwoorden. Dit is dus een perfect moment om dat ene moeilijke gesprek met een geliefde te voeren!

Zijn er nog andere uitdagingen die onverwachts op je pad komen? Fear not! Jij kan deze maand namelijk alles aan, echt waar! Vertrouw in jezelf en dan komt alles goed. Eigenlijk is oktober een geweldige maand, want alles wat je nu doet, pakt goed uit. Probeer dus wat nieuws in de slaapkamer, masturbeer op een andere manier, of… op een andere plek. Hier zal je geen spijt van krijgen!

Klaar voor alle uitdagingen met…

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sterrenbeeld boogschutter

Twijfel je al een tijdje over een relatie? Dan kan dit hét moment zijn om belangrijke besluiten te nemen. Deze maand ben je namelijk in balans en emotioneel sterk. Probeer deze maand ook bewust de gezelligheid op te zoeken, dus ga er veel op uit, ook als je daar eigenlijk niet heel veel zin in hebt. Je zult zien dat je intens zal genieten als je het wel doet! Stel je open voor nieuwe dingen, mensen en ervaringen. Haal alles uit het leven! Geniet!

De single Boogschutter zal zijn pijlen raak schieten als je niet teveel je best doet, maar juist lekker met de flow mee gaat.  

Een schot in de roos met…

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sterrenbeeld steenbok

Deze maand verzink jij graag in je eigen gedachten. Je bent graag alleen, zodat je kan dromen over je verleden en fantaseren over de toekomst. En dat is helemaal prima! Zorg alleen dat je duidelijk blijft communiceren. Geef tegenover je partner dus aan dat er niks aan de hand is, maar dat je graag wat tijd voor jezelf wil deze maand. 

Gebruik deze periode voor meditatie en yoga en zorg extra goed voor je lichaam. Gebruik oktober om volledig op te laden, zowel mentaal als fysiek. Aan het eind van de maand voel je je als herboren en vol nieuwe energie! Dit zal je ook merken aan je libido, dat eind oktober sky high gaat!

Neem de tijd met…

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid