Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.759 keer bekeken

Sekshoroscoop Februari 2018

1 februari 2018,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van februari? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

Sekshoroscoop Waterman November
Waterman

In februari kan jij rekenen op een flinke dosis passie in de slaapkamer. Daar ben je ook zeker aan toe, januari was een stressvolle maand. Je vind het lastig om bepaalde zaken los te laten. Mede daardoor voelt het zó onwijs lekker om in de slaapkamer de controle te laten varen. Jouw partner zal een stuk dominanter zijn dan normaal, geniet hiervan. Deze ervaringen als onderdanige in de slaapkamer zul je nooit weer vergeten. Vooral 14 februari zal een bijzondere dag zijn.

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Jij bent toe aan zon, dat is goed te merken. Alles kost drie keer zoveel energie als normaal, je voelt je lusteloos en zelfs dingen die je normaal graag doet staan je tegen. Geen wonder dus dat het ook op seksueel vlak niet zo lekker loopt. Laat het idee los dat seks altijd adembenemend moet zijn, dat zal al veel frustraties schelen. Natuurlijk is het belangrijk dat je energie en aandacht in je seksleven steekt. Maar accepteer het feit dat niet iedere escapade onvergetelijk zal zijn.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Er hangt verandering in de lucht! Vooral op het gebied van liefdesrelaties kun je grote ontwikkelingen verwachten. Deze veranderingen kunnen zowel positief als negatief uitpakken, afhankelijk van jouw eigen insteek. Sluit ook de kans op een nieuwe liefde niet uit, single Ram! De sterren voorspellen vuurwerk op Valentijnsdag. Of dit een onvergetelijke vrijpartij zal zijn of een knallende ruzie, dat zal alleen de tijd ons leren.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Jij hebt veel te geven in februari, stier. Je zal jouw partner waanzinnig gaan verwennen in de slaapkamer. Zonder dat je verwacht dat jij dezelfde mate van aandacht terugkrijgt. Deze maand staat echt volledig in het teken van geven, niet nemen. Daar ben je best een beetje trots op, goed zo! Een vrijgevende lover zijn is namelijk zeker een eigenschap om trots op te zijn. Wanneer jij dit het meeste nodig hebt, zul je ook heel erg veel aandacht terugkrijgen. Zaai dus, om op een later moment te kunnen oogsten.

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Er is storm op komst in jouw seksleven, Tweelingen! Handelingen die jij nu op de automatische piloot doet, zullen drastisch gaan veranderen. Dit zou bijvoorbeeld kunnen zijn in de vorm van verrassend voorspel. Jouw bedpartner zal hier het voortouw in nemen, en laat haar of hem dit ook doen. Alleen op die manier lukt het jou om de controle los te laten en mee te deinen op de storm. Geniet er van, een storm hoeft niet altijd schade aan te richten!

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

De energieke vibe van de afgelopen weken is een beetje naar jouw bolletje gestegen, Kreeft! Vergeet niet dat je ook nog verplichtingen hebt die je niet mag verzaken. Probeer daarom deze maand jezelf weer een beetje op aarde te krijgen en vind de juiste momenten om bruisend door het leven te gaan, dan zul je zien dat dat op romantisch én seksueel vlak nog een hoop goeds kan opleveren. Single Kreeften komen deze maand een wel heel bijzonder persoon tegen…

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Februari staat helemaal in het teken van jouw verdere ontdekkingsreis, Leeuw! Een ware seksgod(in) schuilt in jou en jij voelt je daar kiplekker bij! Niets is voor jou te veel of te gek. Jij en je partner gaan helemaal op in deze heerlijke seksuele vibe. Beetje bij beetje verleg jij je grenzen. Dit zorgt niet alleen voor vuurwerk in de slaapkamer, maar zorgt ook voor een boost voor je zelfvertrouwen. En dit straal je uit, Leeuw. Je krijgt steeds vaker opmerkingen van de mensen om je heen hoe stralend jij er bij loopt. Keep up the good work!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Februari staat helemaal in het teken van de Maagd. Deze maand ga jij vlammen! Er gebeuren veel dingen in je directe omgeving, zowel op werk- als relationeel gebied. Maar jij gaat lekker op deze turbulentie, Maagd. Dit geeft jou en je seksuele wezen een enorme boost. Je libido is van ongekende hoogte en daar is je partner of scharrel maar wat blij mee. Jullie beleven intieme, spannende en vernieuwende momenten in de slaapkamer. Zo leer jij een nieuwe kant van jezelf ontdekken, waar je zeker tevreden over bent!

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Jaja single Weegschaal. Je bent er maar druk mee: Tinder, Happn, je telefoon staat roodgloeiend van alle binnenkomende berichten en nieuwe matches. Je weet nog niet zo goed wat je hier mee moet, maar deze maand verschijnen een aantal zeer interessante matches in beeld. Trek je stoute schoenen aan en laat het allemaal lekker op je afkomen! De Weegschaal in relatie staat deze maand een kleine relatiedip te wachten. Jouw partner lijkt meer zin in seks te hebben dan jij en dat levert de nodige frustraties op. Probeer te achterhalen waar dit vandaan komt en blijf communiceren met elkaar, dan zullen jullie gauw dit dipje weer achter jullie laten.  

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Laat je niet te veel afleiden deze maand! Je hebt de neiging om jouw neus in andermans zaken te steken. Pas hier mee op, focus je aandacht liever op je eigen situatie. Wanneer dit niet lukt, zul je namelijk belangrijke hints over het hoofd zijn. Wat later dit jaar catastrofale gevolgen zou kunnen hebben. Kijk dus met aandacht naar jezelf, jouw relaties en jouw seksleven. Dan heb je het meteen door wanneer een situatie extra aandacht vraagt.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Nou Boogschutter, het lijkt er op dat je in februari op een kruispunt staat! Welke richting ga je op? Ga je een volgende stap nemen met jouw partner of die nieuwe scharrel van je? Of kies je er toch voor om een andere weg in te slaan? Februari staat in het teken van keuzes maken en daar word je wat onrustig van. Maak geen overhaaste beslissingen maar neem de tijd! Je zult vanzelf merken dat alles op zijn plek valt, als je het maar de tijd geeft. Vergeet alleen niet dat je goed moet blijven communiceren. Dat zal mogelijke teleurstellingen doen voorkomen!

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Februari belooft een intieme maand te worden, Steenbok. Je partner geeft aan wat nieuws te problemen en jij lijkt hier wel open voor te staan. Je zult je partner nog dankbaar zijn, want wauw! Wat een verrijking zal jij beleven in de slaapkamer. Je ontdekt nieuwe plekjes van je partners lijf én die van jezelf. Een wereld gaat voor je open! De single Steenbok staat ook een enerverende maand te wachten, met een onverwachts intreden van een oude bekende… Dit kan verschillende kanten opgaan, Steenbok. Sta overal voor open.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

355 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van December? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hi…
355 keer bekeken