Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Sekshoroscoop Juni 2021

1 juni 2021,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van de maand juni? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Ja Waterman, het is alweer juni! Dat betekent dat we op de helft zijn van 2021 en dat we van start zijn gegaan met Summer PLAY. Als jij nog aan wat dingen moet werken voordat jij lekker de zomer in kan gaan, dan is dit de maand om daar mee aan de slag te gaan. Jij zit de meeste dagen vol energie en de sexdrive is sky high. Zal dat komen door het mooiere weer of doordat jij jouw libido flink omhoog hebt gekrikt dankzij de masturbatiemaand? Wat de reden ook is; gebruik die sexy aura die jij om je heen hebt hangen, want het kan je nog wel eens een heel leuke tijd gaan opleveren…

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Vissen! Juni betekent voor jou heel veel opgewonden momenten. Jouw libido kent deze maand ongekende hoogtes en je bent continu opzoek naar intieme momenten. Pas op dat jouw verlangens naar seksueel contact niet als vervelend of opdringerig gezien worden. Wanneer jouw scharrel of partner geen gehoor kan geven aan deze verlangens, probeer dan gewoon wat stoom af te blazen met een goede solo-sessie. Wanneer jij wel met een partner of scharrel in bed beland, zet dan jouw eigen genot even op een laag pitje en verwen je bedpartner eens goed. Dit vergroot de kans op een tweede ronde…

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Ben je blij dat we in een nieuwe maand zitten, Ram? De masturbatiemaand is dan wel voorbij, maar dat betekent niet dat je nu helemaal stil kan gaan zitten. Met Year of the PLAY zijn we nu in het volgende hoofdstuk beland. Tijdens Summer PLAY is het aan jou om die nieuwe ontdekkingen die je in mei hebt gedaan, nog verder te gaan onderzoeken. Het weer is dan misschien buiten nog niet tropisch, maar deze maand zal jij veel tropische temperaturen kennen in de slaapkamer. Als je seksuele fantasieën hebt, is het tijd om ze deze maand uit te spreken. Veel plezier

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

De maand juni geeft jou enorm veel energie, waardoor je veel dingen gedaan krijgt. Dit heeft een positieve invloed op jouw humeur en zelfvertrouwen en dat blijft zeker niet onopgemerkt. De kans is groot dat je regelmatig complimentjes van je omgeving ontvangt en ook je partner zal jouw verhoogde aantrekkingskracht niet kunnen weerstaan. Wil je het al een tijdje ergens anders doen dan in de slaapkamer of wil je met andere dingen experimenteren tijdens de seks? De kans is groot dat deze maand een paar fantasieën gaan uitkomen…

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Let op Tweelingen, deze maand kan voor jou niet helemaal lopen zoals je had gehoopt. Heb je niet zo lang geleden iemand ontmoet waar je warme gevoelens van kreeg? Het kan zomaar zijn dat deze persoon jou niet ziet zitten. Jammer maar helaas! Gelukkig zijn er nog meer vissen in de zee. Het is dan ook niet erg om je in je eentje te vermaken en een rebound is altijd in de buurt. Ben je langere tijd samen met iemand? Dan kan het zijn dat er scheurtjes in jullie relatie komen. Probeer dit te voorkomen. Praat en vrij met elkaar!

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Heb je een relatie? Dan staat de maand juni voor jou helemaal in het teken van romantiek! Jij bent een gevoelig persoon en je houdt er van om te fantaseren en te dagdromen. Deze maand hoef je niet te dromen want dromen worden werkelijkheid. Je beleeft een periode waarin je helemaal opgaat in je partner. De seks zal onbeschrijfelijk zijn! Ben je single? Dan is de kans groot dat je een hottie tegen het lijf loopt tijdens het stappen of een middagje in het park. Het kan er heet aan toegaan met deze vreemdeling als je dat jezelf toestaat.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Je kunt je aandacht er moeilijk bijhouden deze maand, Leeuw. Je hebt verschillende dingen aan je hoofd, wat niet ten goede komt van je humeur. Praat er over met je partner of date en probeer hun niet de dupe te laten worden van jouw gemoedstoestand. Wanneer je problemen uit de weg zijn, zal je optimisme langzaam terugkeren. De nieuwe energie die dit oplevert gaat ten goede komen tijdens de seks, zo’n intense ontlading heb je al een tijdje niet meer gehad!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Deze maand liggen er volop kansen die wachten om door jou benut te worden! Een impulsieve actie kan deze maand zomaar leiden tot meer. Wil jij je onafhankelijkheid bewaren of sta je open voor een nieuw avontuur? Luister naar je gevoel en ga niet over één nacht ijs. Je geduld zal uiteindelijk beloond worden. Heb je een relatie dan hoef jij je deze maand geen zorgen te maken. Alles loopt op rolletjes en je nieuwe energie zal doorwerken op jullie slaapkamer avonturen!

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Voor de single wegschaal hebben wij deze maand goed nieuws! Jij zult absoluut aan je trekken komen. Aan aandacht zowel fysiek als mentaal, heb jij deze periode geen tekort! Er is ook grote kans dat een lover uit het verleden ineens weer opduikt in jouw leven! Het is aan jou de taak om goed af te wegen wat de juiste beslissing is. Luister naar je gevoel en dan komt het goed. De weegschaal in een relatie merkt dat dit een vrij rustige periode is. De relatie is sterk, sensueel, maar niet echt heel vurig. Maar daar kunnen jullie wat aan doen! Door bijvoorbeeld een leuk sexy bordspel te spelen samen of probeer een rollenspel.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Op de werkvloer leven wij voor het motto work hard, play harder en laten de sterren dit nou voor jou beamen deze maand! Want als je vrijgezel bent is de werkvloer deze mand dé plek om liefde (of lust) te vinden! De schorpioenen in een relatie missen deze mand waarschijnlijk wat romantiek in de relatie. De lust is er wel, maar je voelt je minder geliefd dan anders. De oplossing? Communiceren! Hoe lekker die beestachtige seks ook is, maak tijd voor een goed gesprek en echte quality time met je partner. Een goede (sensuele) massage zal wonderen doen voor jullie relatie.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Een maand om bij te komen van alle gebeurtenissen die je de voorgaande periode hebt mee gemaakt. Gebruik deze tijd om echt tot jezelf te komen. En alleen jij weet hoe je dat het beste kan doen. Als dat is door afstand te nemen van je partner/scharrel, dan moet je dat doen. Maar als jij juist sterke behoefte hebt aan fysiek contact, dan is dat ook helemaal goed! Het is van belang dat je luistert naar je gevoel. Je intuïtie zal je deze maand leiden. Een goede manier om te ontladen is door jezelf te verwennen met een heerlijk orgasme (of meerdere). Ontdek je lichaam deze mand en geniet van de sensaties die jij jezelf kan brengen.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Juni is voor steenbokken dé maand voor de relatie. Dat wil zeggen dat een bestaande relatie alleen maar sterker wordt en dat nieuwe relaties makkelijk kunnen ontstaan. Als jij dus niet klaar bent voor een serieuze relatie, moet je oppassen. Want waar je nu mee begint, kan wel eens uitlopen op een zeer long-term iets steenbok! Als je een partner hebt is dit een ideale tijd om te experimenteren, wees niet bang om jouw fantasieën uit te spreken. De relatie is nu op een punt dat er geen schaamte meer is en je helemaal jezelf kan zijn. Ook als je partner zich er niet in kan vinden, zal hij/zij je openheid waarderen. Deze open manier van communiceren werkt bijzonder genoeg, lust verhogend en jullie kunnen niet van elkaar afblijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.856 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van mei? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier! S…
2.856 keer bekeken