It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

sekshoroscoop
2.276 keer bekeken

Sekshoroscoop Maart 2024

1 maart 2024,

geschreven door

Zeg maar dag tegen de koude, donkere dagen van de winter – de lente is hier! Benieuwd wat het voorjaar gaat brengen voor jouw seks- en liefdesleven? Ontdek het in de sekshoroscoop van maart 2024.

Sekshoroscoop Waterman (21 januari - 20 februari)

sekshoroscoop

Na een maand vol spanning en romantiek is het niet gek dat je even moet opladen, Waterman. Geen zorgen, daar zal je partner of crush echt wel begrip voor hebben! Bovendien kun je zo nog meer anticipatie opbouwen voor wat er komen gaat 😉

Pak even goed je rust en doe een tijdje alleen de dingen waar jij zin in hebt, dan kom je in de loop van de maand wel weer op volle kracht. Wil je vervolgens jouw special someone verrassen? Dan helpen wij je wel aan de nodige inspiratie!

sekshoroscoop

Je doet altijd je best om iedereen blij te maken, Vissen. Dat is een hele mooie eigenschap! Maar pas wel op, want het zonde zijn als je relaties – vriendschappelijk of romantisch – teveel uit balans raken.

Het is oké om af en toe een stapje terug te doen en te zien wat er gebeurt. Dat geldt niet alleen als je nog aan het daten bent, maar ook binnen de vaste relatie. Weet wat je waard bent en vergeet niet om jezelf zo nu en dan te belonen!

sekshoroscoop

Februari was nog maar het voorspel, Ram 😉

In de loop van maart bouwt de spanning – evenals je libido – nog verder op. Laat je hier lekker in meeslepen, maar wees wel voorzichtig dat je niet teveel het randje opzoekt. Daar zou je namelijk weleens spijt van kunnen krijgen, zowel binnen als buiten de slaapkamer!

Vermijden dat je iets te vroeg piekt en de rest van de maand moet kampen met post-nut clarity? Daar hebben we wat voor.

 

sekshoroscoop

Maart staat voor jou in het teken van relaties, Stier. Niet alleen met de mensen om je heen, maar ook met jezelf. Je voelt je zelfverzekerd en gaat recht op je doel af. Niets staat jou in de weg om te bereiken wat je wil. Je zult interessante mensen ontmoeten die jou kunnen helpen om je dromen en wensen te vervullen. De kans is zelfs groot dat er een speciaal persoon langskomt die weleens meer voor je zou kunnen worden. Ga dus met een open hart deze maand in en wees niet bang voor verandering.

Heb je een relatie? Focus deze maand dan eens wat meer op je eigen genot en probeer nieuwe manieren van stimulatie uit. Dit kan je natuurlijk zelf doen, maar het is veel leuker om je partner erbij te betrekken. Wees creatief tussen de lakens en je merkt vanzelf wat wel werkt en wat niet. Wedden dat je aan het einde van de maand nieuwe erogene zones hebt ontdekt bij elkaar? En wie weet, misschien hebben jullie zelfs wel een heel nieuwe arsenaal aan favoriete seksstandjes!

sekshoroscoop

Jij hebt lekker veel energie deze maand, Tweelingen! Je hebt er zin in en tackelt vol goede moed al jouw doelen. Geniet er lekker van, maar loop niet meteen te hard van stapel. Verdeel je energie over een langere periode, ook in de slaapkamer, zodat je er de hele maand profijt van hebt. Je (bed)partner zal je dankbaar zijn 😉

Naast al die lichamelijke energie, krijgt ook je creativiteit een fijne boost in maart. Vooral als je plannen of ideeën hebt die te maken hebben met je seks- en liefdesleven, dan is dit het moment om er iets mee te doen! Zet dus zonder aarzelen die volgende stap en vertrouw erop dat alles zal lopen zoals jij dat graag zou willen.

sekshoroscoop

Pas een beetje op jezelf deze maand, Kreeft. Je zult in maart namelijk mensen tegenkomen die jij in eerste instantie anders inschat dan ze daadwerkelijk zijn. Niet omdat ze zich anders voordoen, maar omdat jij zelf iets te snel conclusies trekt. Let hier vooral op als je actief aan het daten bent. Neem niet zomaar aan dat je iemand wel doorhebt, maar stel juist veel vragen. Zo weet je zeker dat je niet voor teleurstellingen komt te staan als jullie de lakens delen of in een later stadium van het dateproces terecht komen.

Ook als je een relatie hebt is het belangrijk dat je je partner niet voor lief neemt. Blijf met elkaar communiceren, zowel in de slaapkamer als daarbuiten. In een routine terechtkomen is onvermijdelijk in een lange relatie en dat is helemaal niet erg. Maar zorg er wel voor dat die routine geen sleur wordt. Blijf bij elkaar peilen wat jullie verwachtingen en wensen zijn en ga mee met de flow. Onthoud: Mensen veranderen constant, en je relatie dus ook!

sekshoroscoop

Lekker bezig Leeuw. Deze maand begin jij vol enthousiasme aan van alles en wat blijkt, je bent ook nog eens overal goed in! Maar dit heeft ook een keerzijde… Mensen uit je omgeving kunnen hier jaloers op reageren.

Al die Tinder matches, succesvolle dates,  liefdesverklaringen of waanzinnige, hete vrijpartijen zijn voor jou geweldig, maar zorg dus dat je niet begint op te scheppen. Geniet lekker in stilte van je succes. Maar, lekker bezig hoor!

Vier je succes met...

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus - 22 september)

sekshoroscoop

Deze maand zal je veel nieuwe dingen leren. Maagd. Stel je open voor nieuwe ervaringen en sensaties. In het dagelijks leven, op je werk, maar ook in de slaapkamer 😉 Deze maand is namelijk uitermate geschikt om wat nieuws te ontdekken.

Na deze periode zal je een nieuwe, verbeterde versie van jezelf zijn. Je hebt het zelf misschien niet direct zo door, maar je omgeving wel. Mensen willen graag in jouw aanwezigheid zijn en je zal merken dat iemand wel heel veel interesse in jou blijkt te hebben…

sekshoroscoop

Get ready, Weegschaal. Dit gaat een drukke maand worden! Schrik niet als er grote veranderingen op persoonlijk gebied gebeuren. De sterren voorspellen een verschuiving!

Naast verandering kan je ook periodes van stemmingswisselingen verwachten. Hier ga je het beste mee om door lekker tijd voor jezelf te nemen en niet te willen voldoen aan verwachtingen van anderen. Het is “me-time Maart” voor jou dus.

sekshoroscoop

Schorpioen, het nieuwe jaar begint in een goed ritme te komen. Stabiliteit komt op je pad, wat veilige en liefdevolle vibes met zich meebrengt. En je zult merken dat je hier echt even behoefte aan hebt! In maart wil je gewoon lekker knuffelen en over je gevoelens praten. Dus zoek deze diepe connectie bij je (potentiële) partner.

Het kan zijn dat je niet iemand hebt bij wie je je gevoelens kunt uiten, dan kan maart een wat depressieve twist krijgen. Probeer dat te vermijden en zoek geliefden op bij wie je wel je ei kwijt kunt.

Nog intiemere momenten met...

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november - 21 december)

sekshoroscoop

Je gaat lekker, Boogschutter! Vorige maand kreeg je al de smaak te pakken rondom zelfvertrouwen en dat zetten we deze maand gewoon lekker voort. Je voelt je goed, bent ontspannen en staat heerlijk stabiel in het leven. Je trekt de juiste mensen aan door je positieve energie, dus als je single bent is dit het moment om je slag te slaan. Zijn dat tóch de lentekriebels die op komen zetten?

Hoewel het een goede maand is om nieuwe mensen te leren kennen, is het niet jouw maand voor de liefde. Daten zal geen probleem zijn, maar je vindt niet het juiste moment om diepere connecties op te bouwen. Geen zorgen, dit komt vanzelf!

sekshoroscoop

Helaas zul je merken dat je wat teleurgesteld wordt in maart, Steenbok. Het kan zijn dat je je aangetrokken voelde tot de verkeerde persoon, wat nu in het water valt. Het is moeilijk om niet te denken dat je altijd alleen blijft als je op dit moment single bent. Maar niet getreurd! Dit is natuurlijk helemaal niet waar.

Het is nu belangrijk om op jezelf te focussen en jezelf af te leiden met je favoriete sport, hobby’s of uitjes met je familie of vrienden! En wie weet, een liefdesverklaring kan zomaar eens al om het hoekje staan 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

819 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van Mei? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier! S…
819 keer bekeken
7.001 keer bekeken

Geschreven door

Het nieuwe jaar is inmiddels al eventjes bezig. Hoe vind jij het gaan? Ben jij benieuwd hoe deze maand voor jou zal verlopen op seksueel gebied? Lees dan snel verder en ontdek jouw sekshoroscoop voor februari. Ook geven de sterren jou cadeautips om j…
7.001 keer bekeken