door MarvelousMir

Sekshoroscoop April 2023

1 april 2023 door MarvelousMir

Aaah, de lente. Niet alleen de natuur komt weer tot leven, wij ook! De temperatuur stijgt, steeds meer kledingstukken kunnen uit, libido’s wakkeren aan. Voel jij het al kriebelen in je buik? Of slaan die vlinders jou deze maand even over? Ontdek het in jouw sekshoroscoop!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

Sterrenbeeld waterman

Ben je lekker tot rust gekomen, Waterman? Goed zo, want april ziet er veelbelovend uit! Je vindt deze maand verschillende manieren om je creativiteit te uiten, zowel op de werkvloer als binnen de slaapkamer. Zo ontstaan er nieuwe mogelijkheden en maak je spannende plannen voor de nabije toekomst.

Heb je al een tijdje niet gedatet, dan zal het nu toch wel weer beginnen te kriebelen. En zit je in een relatie, dan is dit jouw kans om deze te versterken! Je bent klaar om aan een nieuwe reis te beginnen en je liefdesleven een nieuwe dimensie te geven.

Ga het avontuur aan met…

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sterrenbeeld Vissen

Je hebt een lastige periode achter de rug, Vissen, maar april zal een verademing zijn. Meer positieve energie en meer leuke activiteiten. Ben je single, zet dan je zintuigen op scherp! De kans is groot dat je deze maand een ontmoeting hebt die jouw leven op zijn kop zet. Probeer je vooral niet anders voor te doen dan je bent en vertrouw juist op je intuïtie.

Zit je in een relatie, dan is dit het moment om je zorgen los te laten. Vier het feit dat jullie elkaar verder geholpen hebben! Richt je op de dingen waar jullie samen van kunnen genieten.

Share the love met…

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sterrenbeeld ram

Ram, je voelt je sexy en je hebt zin om ondeugend te zijn! In april lukt het jou om je (bed)partner gek te maken van opwinding. Wees niet bang om een geheime fantasie te delen, maar ook niet om hem of haar te vragen welke diepe verlangens zij nog niet gedeeld hebben.

Met een nieuw rollenspel verrijken jullie elkaars seksleven en voeg je een hoop spanning toe aan de dagelijkse routine. Maar het is ook heel goed voor jullie zelfvertrouwen én vertrouwen in elkaar. Zit je niet in een relatie, dan is april het moment om je eigen lichaam verder te verkennen.

Sterker vertrouwen met…

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sterrenbeeld stier

In april heb jij het liefst zelf de teugels in handen, Stier! Dit zorgt voor een lekkere spanning tussen de lakens, maar pas wel op dat je er niet in doorslaat. De baas spelen, daar ben jij niet vies van. En dat weet je partner als geen ander. Maar als je hem of haar ook de vrijheid biedt om wat in te brengen, dan zal je zien dat je lover net zo vindingrijk kan zijn als jij!

Je zal wat moeite hebben om je open op te stellen voor activiteiten en ervaringen die je nooit eerder serieus overwogen hebt. Maar soms moet je iets ervaren voordat je kan oordelen. Dit geldt ook voor jou, single Stier!

Don’t knock it till you try it

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen! April gaat misschien wat traag van start, maar belooft een maand vol opwinding te worden.En dan doelen we niet alleen op de emotionele rollercoaster waar je doorheen zal gaan eind deze maand. Pasen staat om de hoek en eitjes verstoppen is een traditie die jij nog altijd graag in stand houdt. Zo voorzie jij jezelf en/of je partner van good vibes in alle hoeken van het huis, en misschien zelfs wel op een stil plekje in het openbaar.

Single Tweelingen, jij vindt het helemaal niet erg om met jezelf te spelen deze maand. Daten? Dat komt later wel! Je gebruikt deze periode om je op te laden voor de drukkere en warmere maanden die eraan komen, als de stilte voor de storm…

Bereik jouw hoogtepunt met…

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sterrenbeeld kreeft

April zal zorgen voor een wervelwind aan emoties, die je behoorlijk van je stuk kunnen brengen, Kreeft. Als je niet goed met de emoties om zal gaan, kan dit voor grote problemen zorgen. Dit is dus niet het moment om belangrijke beslissingen te nemen of moeilijke gesprekken aan te gaan. Wat je wel kan doen? Bij je geliefden aangeven dat je het deze maand moeilijk hebt en even wat tijd voor jezelf neemt, zodat je volgende maand weer fris en fruitig bent. Dus geen druk dateleven voor jou deze maand!

Maak vaker een wandeling (zeker als de zon schijnt) en doe dingen waar je vrolijk van wordt. Sporten, dansen, lekker eten, masturberen… Zorg dat je jezelf oplaadt met positieve energie en het zal helemaal goed komen!

Vind positieve energie met…

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sterrenbeeld leeuw

De lentekriebels zitten er goed in, Leeuw! April staat in het teken van vrijheid voor jou. Jouw onafhankelijkheid en drang naar verandering is de drijfveer achter elke beslissing die je neemt. Gecombineerd met jouw onuitputbare seksuele energie wordt dit zeker een maand voor nieuwe openbaringen. Taboes bestaan niet voor jou. Je gooit alles open in de slaapkamer en ziet wel wat er uit voortkomt. En dat werkt aanstekelijk, want jouw (bed)partner gaat er maar al te graag in mee.

Heb je even geen bedpartner, maak je dan geen zorgen. Als je je vol overgave op je eigen behoeftes stort, wordt April hoe dan ook een heerlijke maand vol seksueel genot voor jou. Aan jouw libido zal het in ieder geval niet liggen!

Ga het avontuur aan met…

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sterrenbeeld maagd

Je straalt positiviteit uit deze maand, Maagd. Lekker bezig! Je voelt je energiek en hebt zin om dingen te ondernemen. En nog beter: liefde hangt in de lucht! Als je single bent, let dan goed op. Er zou deze maand namelijk zomaar een persoon je leven binnen kunnen wandelen voor wie je sneller dan ooit valt. Als dit gebeurt, verval dan niet meteen in obsessie-modus en laat alles in een natuurlijk en rustig tempo verlopen.

Als je een partner hebt, trek dan wat extra tijd uit voor jullie slaapkameravonturen. Je hebt in april namelijk wel behoefte aan wat extra liefde, tederheid en aanrakingen. Zo kun je jouw energielevel lekker hoog houden. Het zou kunnen dat jouw partner niet op hetzelfde energieniveau zit als jij. Maar met jouw optimisme en enthousiasme is het vast niet moeilijk om een gulden middenweg te vinden.

Voed je seksuele energie met…

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sterrenbeeld weegschaal

Het begin van het jaar verliep wat moeizaam voor jou, Weegschaal, maar je hebt de balans nu echt wel teruggevonden. Alles verloopt inmiddels soepel en je voelt je gemotiveerd en optimistisch. Toch liggen er nog wel wat onbenutte kansen om je seksleven naar een hoger niveau te tillen. Misschien is het tijd voor een goed gesprek met je partner om weer samen op een lijn te komen? Of moet je je iets meer openstellen tijdens het daten? Dat vergt wat moed, maar dat kun jij aan! Dit laatste stapje zal wonderen doen voor je eigen plezier tussen de lakens, dus alleen daarom is het al de moeite waard.

Onthoud wel dat jouw genot niet per se afhangt van een partner en dat jij prima in staat bent om in je eigen behoeftes te voorzien. Als dat het geval is deze maand, hou je dan niet in en geef (en gun) jezelf alles wat je nodig hebt. Je hebt wel wat in te halen!

Haal alles uit je seksuele plezier met…

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sterrenbeeld schorpioen

Het is volop lente en oh, Schorpioen, je gaat te maken krijgen met heel wat veranderingen. Je voelt je emotioneel wat instabiel en dat brengt je uit balans, maar dit is niks om je zorgen over te maken. Deze emoties geven je realisaties die je nodig hebt om in te zien wat jij nodig hebt in een relatie en hoe je dit het beste kunt bereiken.

Jouw intuïtie en innerlijke kracht leiden je naar nieuwe seksuele avonturen. Wees eerlijk over je verlangens, communiceer met je (seks)partner en sta open voor alles wat op je af komt. Met een gezonde dosis zelfvertrouwen en goede communicatie bloeit jouw seksleven op tot ongekende hoogtes.

Sta open voor…

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sterrenbeeld boogschutter

Jij schiet gegarandeerd raak in april, Boogschutter! De zon en stijgende temperaturen brengen een hoog libido met zich mee en jij bent eindelijk klaar voor wat actie. Die winterdip? Ja, die is eindelijk achter de rug en je zult je meer focussen op je emoties en verlangens. In een relatie groeien jij en je partner dichter naar elkaar toe door te experimenteren en de liefde weer op te pakken waar het misschien een beetje was gestrand in de winter.

Ben je single, Boogschutter? Niet getreurd. Er staan spannende, nieuwe ervaringen op jou te wachten. Geld kan je zelfs tegemoet komen op een onverwacht moment. En ook liefde komt uit een onverwachte hoek, dus laat je verrassen als er een surprise date op je pad komt. Dit kan wel eens de ware zijn…

Laat de winterdip voorgoed achter met…

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sterrenbeeld steenbok

Niet zo mokken, Steenbok. Maart was dan wel niet de meest leuke maand, maar dat staat allemaal te veranderen in april! De lente heeft het beste met je voor en dat ga je merken in de diepere connecties die je gaat maken binnen je liefdesleven.

Doordat vorige maand een domper geweest kan zijn, heb je de neiging om jezelf op de tweede plek te zetten. Doe dit vooral niet! Het blijft belangrijk dat je voor jezelf blijft zorgen en je wensen en grenzen goed blijft communiceren naar je (potentiële) partner. Neem lekker de tijd en blijf positief! Dan zet jij de stappen die je nodig hebt.

Creëer diepe connecties met…

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid