Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Sekshoroscoop November 2020

1 november 2020,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van de maand november? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Time flies! We zitten alweer in de voorlaatste maand van dit bijzondere jaar. Wanneer je in een relatie zit zijn de laatste paar maanden van 2020 een goede gelegenheid om te genieten van elkaar en niets meer dan dat. Kruip lekker samen onder een dekentje en kijk een spannende film. Ben je single? Tijdens deze donkere periode zal jij in het zonnetje gezet worden op 11 november. Op deze dag vieren wij Singles day. Zet jezelf deze dag op één en doe lekker alles waar jij zin in hebt.

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Het is alweer november! De laatste maand voordat alle festiviteiten weer beginnen. Of je nou vrijgezel bent of niet, volgende maand zit waarschijnlijk vol met bezoekjes aan vrienden en (schoon)families. Geniet deze maand dus nog maar even goed van vrije weekenden. Op 11 november vieren wij Singles Day en is het dé dag om jezelf in het zonnetje te zetten. Houd onze webshop goed in de gaten; wij hebben verschillende aanbiedingen om van deze dag een onvergetelijke te maken!

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Hoi Ram. Ben je een beetje zenuwachtig om deze horoscoop te lezen? Misschien is dat omdat de sterren afgelopen maand niet heel erg lief voor je zijn geweest. Ondanks dat je misschien wel tijd voor jezelf hebt genomen, voelde je je soms toch wat eenzaam. Nou lieve Ram, maak je geen zorgen. De laatste twee maanden van 2020 zijn jou goed gezind. Deze maand kan je rekenen op liefde en affectie vanuit verschillende onverwachte hoeken. Enjoy it while it lasts!

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Waarschijnlijk heb jij niet eens door dat we alweer het einde van 2020 naderen, Stier. Je bent namelijk zo één met jezelf (en met een eventuele partner) geworden, dat jij helemaal niet bezig bent met de dingen om je heen. Good for you, Stier. Nu is het wel tijd om jouw geliefden te inspireren met de seksuele reis die je hebt doorgemaakt en je aandacht ook wat meer op hen te vestigen. Zet niet alleen jezelf, maar ook een vrijgezelle vriend(in) in het zonnetje tijdens Singles Day op 11-11.

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

In het begin van de maand verloopt niet alles zoals je dat graag zou willen. Er kunnen behoorlijk wat prikkels op je afkomen. Om al die drukte en onrust wat tegenwicht te bieden is het goed om thuis goed je balans te vinden. Probeer niet al te veel dingen op de agenda te zetten, maar probeer samen met je partner wat rustmomenten in te plannen. Maak het gezellig in huis en neem de tijd om samen te ontspannen met een goede film of ontspannende massage. Ook seks kan helpen om het in je hoofd weer wat rustiger te krijgen. Single Tweelingen hebben over aandacht niets te klagen deze maand. Gooi je charmes in de strijd en wie weet hengel je wel iets leuks binnen!

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Het staat in de sterren geschreven: de maand november wordt een uitstekende maand voor de Kreeft! Op het gebied van liefde en seks dienen zich tal van interessante mogelijkheden aan. Durf jij een volgende stap in je relatie te zetten of eindelijk te experimenteren met jouw wensen en verlangens op seksueel gebied? Ga ervoor, Kreeft! Jouw positieve energie brengt je een hoop in november en je seksleven zal verreikt worden met nieuwe impulsen. Ook de single Kreeft krijgt voldoende mogelijkheden om zijn liefdesleven weer uit het slop te trekken. Doe wat goed voelt voor jou en laat je van je beste kant zien!

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Het mag van jou allemaal wel wat spannender in de slaapkamer. Het is daarom goed om voor jezelf op een rijtje te zetten wat je op dit moment precies mist in je relatie en seksleven. Je gevoelens uitspreken richting je partner is de volgende stap. Probeer, zonder de anders iets te verwijten, duidelijk te communiceren waar je over denkt en wat jouw verlangens zijn. Samen kunnen jullie kijken hoe op welke manieren jullie seksleven van nieuwe impulsen kan worden voorzien. De kans is groot dat jullie deze maand de eerste stappen zetten richting een nog bevredigender seksleven.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

De Maagd ervaart deze maand een krachtige energie waarmee hij of zij veel dingen gedaan krijgt. Die energie zal ook bij jouw partner niet onopgemerkt blijven en de kans is dan ook groot dat hij of zij jou regelmatig het hof probeert te maken. Dit is het moment om jouw verlangens kenbaar te maken en samen een fantastische ontdekkingsreis mee te maken. Wie weet is er een rollenspel waar jij al geruime tijd over fantaseert of zou je graag een bepaalde positie of seksspeeltje willen uitproberen. Leef je uit Maagd, dit is jouw maand!

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Deze periode barst voor jou van de inspiratie. Je raakt zelf geïnspireerd, maar daarnaast inspireer jij ook anderen in je omgeving. Out of the box denken is ineens je tweede natuur geworden. Ook in de slaapkamer. Je zult merken dat je meer wil experimenteren en dat je experimentele standjes en massages zijn vruchten afwerpen! Je seksleven was nog nooit zo divers en inspirerend als deze maand. En dat straalt door in je dagelijkse leven, want veel, goede seks werkt positief op je humeur. Om dit creatieve seksleven vol te houden kan je verschillende BDSM of koppelpakketten aanschaffen zodat jij en je sekspartner(s) je niet hoeven te vervelen de komende weken/maanden.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Slow down, schorpioen. Deze maand heb je veel verplichtingen en die brengen de nodige druk en stress met zich mee. Maar denk een beetje om jezelf. Gelukkig bestaat er een hele goede, goedkope manier om je te ontdoen van stress. Raad je het al? – yep, seks is het beste medicijn! Soms zal het voelen of je moe bent en eigenlijk het liefst wil slapen, maar probeer toch even zin te maken en je zult merken dat je binnen een paar seconden helemaal ready to go bent en misschien wel de beste seks van je leven hebt! Die frustratie kan je er in de slaapkamer helemaal uitgooien. Vraag dus je partner of jij hem of haar even flink mag aanpakken. Zie het als therapie, seks therapie. Mocht je partner hier geen zin in hebben, leef je dan lekker uit op een sekstoy naar keuze. Verwen jezelf, je verdient het.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

De sterren waarschuwen voor lichamelijke klachten. Kan het zijn dat jij je zo hebt uitgeleefd op seksueel gebied de afgelopen maanden dat jij te maken hebt met een heuse seksblessure?! Is dit nog niet het geval, wees dan even extra voorzichtig en zuinig op je lijf. Er zijn genoeg seksuele handelingen die je kan t uitvoeren en waar je heel veel van kan genieten zonder dat ze lijken op de nieuwste act van Cirque Du Soleil. Aan de andere kant kan deze waarschuwing van de sterren ook juist betrekking hebben op een tekort aan fysieke beweging… veel binnen gezeten? Weinig beweging ( of seks) gehad? Dan adviseren wij om daar wat aan te doen! Ga even wat vaker een rondje lopen of bel een van je bootycalls. Voldoende beweging is nodig om je lichaam én geest gezond te houden.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Jij bent deze maand behoorlijk needy! Hoe kan het dat je opeens zo aanhankelijk bent? Nou, dat is te verklaren door de stand van de sterren. Het enige wat je eraan kan doen is het gewoonweg accepteren. Deze maand is self-pleasure alleen niet genoeg voor jou, nee je hebt de aandacht én de aanraking van een ander persoon nodig. Gelukkig weet jij precies wie je moet bellen, toch? Zet je trots even opzij en geef over aan je honger naar huidcontact. Geloof ons maar, je krijgt er geen spijt van. Je zal ook merken dat je nu graag een wat andere rol aanneemt tussen de lakens, meer onderdanig dan anders. Je (seks)partner zal hier ook van genieten en daardoor extra zijn/haar best doen voor jou. Dus laat je lekker verwennen en verzorgen, dan kan je volgende maand weer de stoere man of onafhankelijke vrouw uithangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

9.464 keer bekeken

Geschreven door

In september krijgen de meesten van ons te maken met een reality check: terug van vakantie, terug naar werk of school. Dan kan het nog best lastig zijn om weer in een fijn ritme te zitten, waarin jij dat relaxte gevoel van de vakantie kan vasthouden….
9.464 keer bekeken