Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

“Ik wil samen masturberen. Hoe bespreek ik dat?”

2 november 2019,

geschreven door

Beste Talitha, mijn vrouw heeft al enige tijd een vibrator die ze af en toe gebruikt. Deze haalt ze echter alleen tevoorschijn als ze alleen is. Ik zou graag eens willen toekijken hoe zij masturbeert. Het lijkt mij tevens een fijne toevoeging aan ons seksleven om te experimenteren met samen masturberen. Mijn vrouw is wel een beetje preuts, hoe maak ik dit dan bespreekbaar?

– Roland

Beste Roland,

Waar veel mensen zich ongeremd en vrij voelen bij zelfbevrediging, kan het voor velen erg spannend zijn om bekeken te worden tijdens het masturberen. Vooral dames kunnen zich dan wat onzeker of gegeneerd voelen. Toekijken terwijl je vrouw masturbeert kan voor jullie beiden erg erotisch zijn, mits ook jouw vrouw daarvoor open staat.

Masturberen in bijzijn van de partner

Vrouwen zijn erg vatbaar voor afleidende gedachten tijdens de seks. Voor velen is het orgasme bereiken het einddoel van seks, maar om dat doel te halen dien je je wel over te geven aan het seksuele plezier. Tijdens het masturberen kunnen mensen zich ongestoord laten gaan en ontdekken wat ze nou écht lekker vinden. In het bijzijn van een partner kunnen mensen soms moeite hebben om zich over te geven aan de opwinding. Dat geldt niet alleen voor de seks zelf, maar zeker ook voor het masturberen in bijzijn van de partner.

Seksspeeltje toevoegen aan jullie seksleven

Voordat je aangeeft dat het je fijn lijkt om toe te kijken hoe zij haar speeltje gebruikt, kan je het rustig opbouwen door aan te geven dat het je spannend lijkt om haar seksspeeltje eens toe te voegen tijdens het vrijen. Bijvoorbeeld dat jij jouw vrouw bevredigt met haar vibrator. Op deze manier kan je voorzichtig toewerken naar het moment dat zij zelf haar speeltje gebruikt tijdens de seks.

Tip! Bedien zelf het speeltje eerst bij haar en leg voorzichtig haar hand op die van jou.

Samen masturberen

Mocht ze het onprettig vinden om bekeken te worden terwijl zij zichzelf bevredigt, kan je ook samen masturberen voorstellen. Op deze manier level je meer met haar, in plaats van dat enkel zij bekeken wordt. Tijdens het samen masturberen is zij dan niet de enige die zich kwetsbaar opstelt. Probeer voorzichtig uit of dit voor jullie werkt, desnoods tijdens het vrijen, als jullie al voldoende opgewonden zijn.

Tip! Creëer een sfeer waarbij zij zich op haar gemak voelt, bijvoorbeeld door de lichten te dimmen.

Voordelen van samen masturberen

  • Versterkt de intimiteit en vertrouwensband tussen de partners
  • Zorgt ervoor dat je beter van elkaar weet wat jullie lekker vinden
  • Kan zorgen voor meer zelfvertrouwen
  • Spannende toevoeging aan het seksleven

Heb jij ook een vraag over seksualiteit? Vul dan mijn contactformulier in of laat hieronder een reactie achter. Ik beantwoord hem dan zo spoedig mogelijk.

Wegens privacyredenen is de naam in dit artikel aangepast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Een onderzoek van communicatiebureau Fé onder 2000 Belgische vrouwen levert nogal schokkende resultaten op. Twintig procent van de vrouwen die deelnamen aan dit onderzoek zou haar leven het liefst overdoen met een andere (bed)partner. Een sextoy geb…
366 keer bekeken