NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

Sekshoroscoop September 2021

1 september 2021,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van de maand september? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

De Waterman heeft in september de behoefte om overal het voortouw in te nemen. Je voelt een sterkte behoefte om je partner te pleasen, op elk mogelijke manier. Je kunt het gevoel hebben dat je partner het allemaal geweldig vindt. Dit hoeft echter niet altijd zo te zijn. Draaf niet teveel door in al je goed bedoelde ideeën. Het kan juist het tegenovergestelde effect opleveren! Singles komen een aantal mensen tegen waarmee het erg goed klikt. Het lijkt wel alsof je een wandelende magneet bent! Toch ben je niet helemaal in de stemming voor vluchtig contact. Hopelijk komt er ook iets serieus op je pad. Houd je ogen open!

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Misschien wel tegen je principes in is het toch verstandig hier en daar een compromis te sluiten of je ongelijk toe te geven. Wanneer dat lukt, groeien jullie naar elkaar toe en kun je ook rekenen op een bevredigend seksleven! Neem zo nu en dan ook eens het initiatief je partner te verwennen. Besteed aandacht aan zijn of haar lichaam. Dat kan door bijvoorbeeld orale bevrediging of een erotische massage. Die speciale aandacht is fijn voor je partner, maar de intimiteit is ook goed voor jou. Wanneer je single bent, ben jij voor de buitenwereld zeer aantrekkelijk door de positieve energie die je uitstraalt. Hierdoor ontmoet jij een potentiële liefde. Maar je zal wel zelf op stap moeten om die diegene te ontmoeten.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Wanneer jij in een relatie verkeert, sta jij deze maand op seksueel vlak open voor experimenten. Je probeert samen met je partner nieuwe dingen. Bijvoorbeeld een nieuw standje of soft bondage. Het kan allemaal deze maand. Wat je ook probeert, het pakt goed uit. Ook ben jij in september in staat om openlijk te praten over wat je dwarszit. Dat resulteert in een ruzievrije maand. Bovendien geeft het jullie de mogelijkheid fris te beginnen aan een projectje. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe inrichting van jullie huis. Let er wel op dat jij je doel niet voorbij schiet. Wanneer je single bent, komt er deze maand wellicht een vaste relatie op jouw pad! Maar let op: stort je niet te snel in een relatie, want dat kan gespannen situaties opleveren. Luister naar je familie wanneer jij je liefje introduceert. Zij kennen je het best.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Deze maand voeren jouw emoties de boventoon en is er weinig ruimte voor die van je partner. Dat geldt voor zowel dagelijkse zaken als seksuele handelingen. In de slaapkamer ben je geneigd meer te nemen dan te geven en dat verslechtert de band tussen jou en je geliefde. Hoewel je het niet met opzet doet, is het wel belangrijk je hier bewust van te zijn. Het enige wat het tij kan keren is goede communicatie. Wanneer je goede gesprekken voert met je partner zul je ook in de slaapkamer verlichting vinden. Dit kan resulteren in langzame en intieme vrijpartijen! Wanneer je single bent, ben je deze maand gezegend met een sexy uitstraling. Daar komen een boel potentiële lovers op af. Maar let op: de kans is groot dat er een verkeerde tussen zit die graag van je (lichaam) wilt profiteren

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Deze maand heb jij heel wat te verduren. Je hebt in je relatie last van wantrouwen en dat zorgt voor veel verdriet. Daarnaast ervaar jij dat je niet genoeg aandacht krijgt van je partner. Je snakt naar liefde en erotiek, maar kan hierin juist ook teveel eisend zijn. Waak ervoor dat je ingaat op de flirts van een ander. Praat met je partner over wat je dwars zit of zoek je vrienden op. Wanneer je single bent, ben je nog niet klaar voor een relatie deze maand. Het is beter om eerst vriendschappen op te bouwen. Wel kan er een relatie ontstaan tussen jou en iemand die je al lang kent. Wanneer je one-night-stands aangaat is het belangrijk hiervan te genieten en daarna afscheid te nemen!

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Lieve, gevoelige Kreeft. Je wilt het misschien niet toegeven maar is het niet een keer tijd voor en nieuwe relatie of baan? Waar jij normaal gesproken vasthoudt aan je eigen veilige omgeving, ben je nu al een tijdje onrustig. Diep in je hart weet je waar dat door komt, geef er aan toe en je zult zien dat je juist door verandering kan groeien. Wedden dat het niet lang duurt voordat je vindt wat je zoekt? De sterren staan deze maand heel gunstig!

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

De Leeuw gaat een spannende maand tegemoet. Misschien wordt het je zelfs allemaal wel een beetje te veel. Waar je normaal zo doortastend bent en recht op je doel afgaat, ben je deze maand niet zo zeker van je zaak. Is er misschien iemand die je afleidt en roet in het eten gooit? Houd, ook als je verliefd bent, je koppie erbij en verlies jezelf niet in die ander. Jij bent de koning van de jungle en hebt ook nog een eigen leven!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Je bent in september een bron van energie, voor jezelf maar ook voor anderen. Leuke verrassingen en vreugde in de liefde lachen je toe deze maand. Ook op seksueel gebied sta je meer open voor nieuwe dingen. Durf je al jouw lang gekoesterde wensen kenbaar te maken aan je partner? Deze maand heb je in ieder geval een verhoogde kans dat ze ook uitkomen! Singles voelen zich krachtig en vrij wat een positief effect heeft op hun aantrekkingskracht deze maand. Houd dit gevoel vast en je zult merken dat je een steeds interessanter doelwit wordt. Die relatie waar je al een tijd naar zoekt kan zomaar komen aanwaaien in september!

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

In augustus zal jij weinig stil zitten! Je hebt een enorme energie-boost gekregen van de sterren en die energie moet er op een bepaalde manier uit. Dat kan door mentale uitdaging zijn, of door fysieke activiteiten. Daag jezelf deze maand uit en stap eindelijk op die persoon af die je al tijden ziet zitten of gebruik deze energie op wat extra’s te doen voor je partner. Schakel jullie verbale communicatie en sexting naar het volgende level. En die energie kan je ook heel goed loslaten in de sportschool en vervolgens in de slaapkamer. Wist je dat samen sporten een hele goede manier van voorspel is?

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Als deze maand een verkeerbord was, was het een driehoek met een groot uitroepteken, want: pas op! De sterren staan niet gunstig en onnodige confrontaties liggen op de loer. Zowel op werk als in je liefdesleven. Pas dus op en maak weloverwogen beslissingen. Misschien tegenstrijdig maar de sterren adviseren deze maand ook om toe te geven aan je onderbuikgevoel. Heb jij het gevoel dat je deze maand echt iets moet doen of ondernemen? Doe dit dan. Als het echt goed voelt, zal dit mooie dingen teweeg brengen. Op het gebied van liefde en relatie moet je dus vooral voorzichtig zijn, zeg geen dingen die je niet meent. Dit straalt door naar je seksleven, wees voorzichtig. Dit is niet de maand om te starten met experimenteren en ontdekken, maar houd het bij het oude vertrouwde.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

September is voor Boogschutters de maand van doen! Doen, doen en nog meer doen. Het is tijd om uit je luie stoel te komen en actie te ondernemen. Of dit nou betrekking heeft op sporten, het huis, werk of relaties. Now is the time. Je zal merken dat dit je ontzettend veel energie geeft. Het is overigens een heel succesvolle werkmaand voor jou en mooie mogelijkheden zullen zich voor doen. Pas qua gezondheid deze maand wel extra op. Op het gebied van liefde en relaties is deze maand waarschijnlijk een beetje saai. Als jij een relatie hebt kan je merken dat je misschien in een dipje zit. Blijf communiceren met je partner en dan komt het wel goed.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Deze maand komt helemaal goed als jij maar verantwoordelijkheid neemt voor je daden. Als je dat niet doet kunnen er wel eens hele vervelende conflicten ontstaan. Bedenk goed wat (en wie!) jouw prioriteiten zijn deze maand en vecht daar ook voor. In de liefde bestaat er niet zo iets als ‘te veel’. Je kan er maar beter voor zorgen dat je jouw partner duidelijk maakt wat je voor hem/haar voelt. Single Steenbokken doen er ook goed aan om hun gevoelens naar hun scharrel, date, of Tindermatch duidelijk uit te spreken. Doe je dit niet, dan kan dit wel eens zo’n moment worden waar je jaren later nog aan terug denkt met spijt en een gevoel van ‘wat als…’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.079 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van juni? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier! …
5.079 keer bekeken
574 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van Maart? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!…
574 keer bekeken