Jouw sexy jaarhoroscoop van 2023

1 januari 2023 door JuicyJoy

Heb jij een spannende jaarwisseling gehad? 😉 2022 is weer achter de rug! Ongetwijfeld dat het nieuwe jaar weer boordevol verrassingen zit voor jouw seks- en liefdesleven. Maar natuurlijk hebben we weer een spannende jaarhoroscoop voor je klaarstaan. Ben jij benieuwd wat de sterren voorspellen voor 2023? Lees dan snel verder!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

Sterrenbeeld waterman

Jij kon niet wachten om het nieuwe jaar in te gaan, Waterman. Let’s face it; wat de liefde betreft heb je in 2022 genoeg te verduren gehad. Toch ben je keer op keer weer opgestaan, met een betere kennis van jezelf en wat je nodig hebt in een relatie. Dus wees trots op jezelf en neem de tijd om weer op gang te komen!

Vergeet niet je gevoelens uit te spreken. Je familie en vrienden zullen er begrip voor hebben, en dit helpt jullie om dichter naar elkaar toe te groeien. Als bonus zul je lekkerder in je vel zitten én beter presteren op de werkvloer. Dit is het moment om je loopbaan eens goed onder de loep te nemen. Welke mogelijkheid of interesse heb je eigenlijk nog niet goed genoeg verkend? Zodra je behoefte naar een relatie weer de kop opsteekt, laat je dan niet te gemakkelijk door de vlinders in je buik meeslepen. Als je voorzichtig bent en het geduldig speelt, zul je daar het meeste geluk uithalen!

Seksleven: In 2023 zal je minder, maar tegelijkertijd ook bétere seks ervaren! Je weet precies waar je het warm van krijgt, en hoe je jouw partner kan verwennen. Geniet van passionele sessies en wees niet bang om af en toe wat nieuws uit te proberen!

Dit zijn de toys die jou geluk gaan brengen in 2023…

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sterrenbeeld Vissen

Vissen, goed nieuws! In 2023 verbeteren jouw kansen in de liefde aanzienlijk. Houd een oogje in het zeil, want de tijd van langdradige dates en teleurstellende avontuurtjes die uiteindelijk tóch leiden naar de friend zone, is voorbij. Er komen mensen op jouw pad die meer zullen betekenen dan je je vooraf kan voorstellen. Stel jezelf dus open op en doe net even dat extra stapje om hem of haar beter te leren kennen. Speel je jouw kaarten goed, dan sla jij een relatie van onschatbare waarde aan de haak!

Heb je al een relatie, stel dan een goed voornemen op: meer tijd maken voor elkaar. Ja, het werkleven is hectisch voor jullie beiden. En ja, je wil ook speling overhouden voor andere dingen. Maar als het zo doorgaat verlies je de vonk in jullie relatie! Ga samen leuke dingen doen en herontdek waarom jullie niet alleen goed bij elkaar passen, maar voor elkaar bestemd zijn.

Seksleven: Dit jaar ga jij goed op uitgebreid voorspel! Het plagen begint met stoute berichtjes en zet zich voort tussen de lakens. En daar maak je jouw partner heel blij mee, want die geniet daar nog meer van dan de climax. Bouw de spanning dus geleidelijk op en kom langzaam weer tot rust.

Dit zijn de toys die jou geluk gaan brengen in 2023…

 

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sterrenbeeld ram

Wauw, Ram, jij zit in een lekkere flow! In 2023 weet jij precies wat je moet doen om de mensen om je heen blij te maken, en daar krijg je een hoop positieve bevestiging voor terug. Maar pas wel op, want je loopt het risico om in een sleur terecht te komen. Word je niet genoeg uitgedaagd en krijg je niet genoeg voldoening, dan zul je af willen reageren. En daar heb je niet alleen je (potentiële) partner mee, maar ook jezelf.

Of je nu in een relatie zit of aan het daten bent, wees gerust eens wat brutaler en laat de ander óók eens zijn of haar best doen! Als iemand die zich standaard extra inzet voor anderen, verdien je het om zo nu en dan eens flink in de watten te worden gelegd. Het kan zijn dat je hierin eerst wat weerstand ervaart, maar laat je niet gek maken.

Seksleven: De slaapkamer biedt jou een escape uit je dagelijkse routine, Ram, dus maak daar vooral gebruik van! Laat je zorgen los en laat je fantasieën de vrije loop. En houd de pret niet alleen voor jezelf, introduceer eens wat vaker een idee aan je partner! Je zult zien dat hij of zij tot een stuk meer bereid is dan je voorheen had gedacht.

Dit zijn de toys die jou geluk gaan brengen in 2023…

 

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sterrenbeeld stier

2022 was écht jouw jaar, Stier. Geen zorgen, niet direct in de stress schieten, want in 2023 ligt er ook heel veel moois voor jou in het verschiet! Vorig jaar heb je alles gedaan wat goed voor jou was en dat was genoeg, maar nu komen nieuwe mensen jouw kant op. Succes in de liefde, je carrière en je financiën ligt op jouw pad.

Pak de stier bij de hoorns! Wees niet té passief komend jaar, want dit houdt je liefdesleven tegen. Neem het er juist van. Als je partner meer dominantie toont, laat je meeslepen in hun controle. Als single heb je de kans om een bijzondere liefde tegen te komen, maar je moet hier wel voor open staan. En in een relatie kom je er tijdens het ontdekken achter hoe bijzonder je partner wel niet is.

Als je jaloers, bezitterig en obsessief bent aangelegd of overkomt dit jaar, probeer dan een stapje terug te nemen. Dit is niet de tijd om dit spel te spelen en je partner is niet je vijand. Blijf met elkaar communiceren over jullie gevoelens, in plaats van het bij jezelf te houden.

Seksleven: Controle weggeven en controle nemen. Dit is de tijd om met je partner met rollenspellen te experimenteren. Dip je grote teen in de BDSM-wateren en geef je over aan de stromen van genot die jou door een nieuwe wereld leiden.

Dit zijn de toys die jou geluk gaan brengen in 2023…

 

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sterrenbeeld tweelingen

Oh, wat heerlijk, Tweelingen. Jij kunt je bagage langzaamaan achter je laten in 2022. Heb je nog wat over? Van een klif af duwen en niet meer terugkijken. Dit jaar staat in het teken van introspectie en dichter tot jezelf komen. Op liefdesgebied staan onverwachte ontmoetingen centraal. Of dit nou een nieuwe liefde is, meerdere nieuwe scharrels of juist nieuwe vrienden. Het lucht op om zoveel last van je schouders te laten glijden en dat straal je uit. Je bent meer ontspannen en vrij.

Als Tweelingen heb je soms een chaotisch brein. Je wilt van alles doen, maar je brein is niet altijd je beste vriend. Het kost moeite om verliefd te blijven, dus zorg ervoor dat jouw partner bovenaan je prioriteitenlijstje staat. Je doet je best om jezelf te verbeteren en je partner zal dit heus opmerken! Het zal alleen maar ten goede komen van jullie relatie.

Seksleven: Hete, spannende goedmaakseks of juist stomende sessies met een zomerliefde in een strandhuisje… jij ziet alle hoeken van de kamer wel. En de laatste lasten die op je schouders liggen, kunnen er vast wel uit gemasseerd worden. 😉 Ook op solo vlak is dit jouw jaar. Je staat open om je eigen lichaam te ontdekken en te experimenteren met wat je lekker vindt.

Dit zijn de toys die jou geluk gaan brengen in 2023…

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sterrenbeeld kreeft

Kreeft, jij bent echt een doorzetter op het gebied van je relatie. Op de beste manier! Hoewel het niet altijd even makkelijk is, sla jij je samen met je partner altijd overal doorheen. 2023 geeft jullie het zetje in de rug die jullie misschien wel nodig hebben. Meer liefde, connectie en compatibiliteit staat jullie te wachten. Dit is ook het ideale jaar voor een romantisch weekendje weg of om op vakantie te gaan.

Als single moet je oppassen dat je jezelf niet te veel isoleert. Ga eropuit met vrienden en familie als je je eenzaam begint te voelen. Maar Kreeft, er staan mooie dingen op je te wachten, want halverwege het jaar slaat een vonk over. Misschien ben je lekker bezig met daten of kom je een oude crush tegen. Spannend, toch?

Seksleven: De dans der verleiding ligt in jouw toekomst, als single en in een relatie. Die extra feromonen heb je eigenlijk niet nodig, maar als je tóch die extra push wilt geven… En komend jaar is het moment om met anal play te experimenteren. Stel het niet uit en ga er rustig voor zitten. Want praatjes vullen geen gaatjes.

Dit zijn de toys die jou geluk gaan brengen in 2023…

 

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sterrenbeeld leeuw

Jij springt vol zelfvertrouwen en optimisme 2023 binnen, Leeuw. Het gaat je lekker voor de wind en je kunt je doelen een voor een afvinken zonder veel moeite te moeten doen. En dat is niet alleen voor jou goed, want deze aanstekelijke positiviteit zal anderen ook motiveren om hun dromen na te jagen. Jouw motivatie en zelfvertrouwen kennen bijna geen grenzen en dat is heerlijk, maar hou wel in je achterhoofd dat niet iedereen jouw energielevel kan matchen. Af en toe een moment van rust kan geen kwaad.

Aan seksuele energie heb jij zeker geen gebrek. Jouw passie voor seksueel genot en verlangen naar lichamelijk contact leiden naar mooie avonturen tussen de lakens die je niet snel weer zal vergeten. Zorg ervoor dat je goed voor je lijf blijft zorgen, niet alleen door goed te eten en voldoende te bewegen, maar ook door het blijven vervullen van je seksuele behoeften. Dan hou je je zelfvertrouwen en enthousiasme het hele jaar op peil en fiets je met gemak door eventuele moeilijke momenten heen.

Seksleven: Je bent eigenlijk wel voor alles in, waardoor mooie ervaringen tussen de lakens en romantisch momenten op je staan te wachten. Let goed op de nieuwe mensen die je leert kennen dit jaar, want met één van hen krijg je een bijzondere connectie.

Dit zijn de toys die jou geluk gaan brengen in 2023…

 

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sterrenbeeld maagd

2023 staat in het teken van nieuwe passies, Maagd. Vooral in je seks- en liefdesleven ontdek je nieuwe dingen, maar ook op andere vlakken krijg je nieuwe interesses die je leven verrijken. En door jouw doorzettingsvermogen en vastberadenheid ben je in staat iets moois te maken van wat er ook maar op je pad komt. Of het nou mooie ervaringen of waardevolle contacten zijn, jij weet wel hoe je er het beste uit kan halen.

Er liggen komend jaar ook een aantal grote veranderingen op je te wachten. Dat maakt je misschien wat zenuwachtig, maar onthoud dat niet alle veranderingen slecht zijn. Integendeel! Je gaat veel nieuwe mensen ontmoeten die een positieve impact op jouw zelfvertrouwen en geluk hebben. Als je single bent en je staat ervoor open, dan kan hier zomaar de liefde van je leven tussen zitten. Hou je ogen dus vooral open. Als je in een relatie zit, dan zullen meerdere mensen jou aanmoedigen om die volgende stap met je partner te nemen. Neem deze adviezen ter harte, want je zult zien dat dit positief zal uitpakken.

Seksleven: Een nieuwe bedpartner dient zich aan die je uit je comfort zone haalt. Maar geen paniek, want deze nieuwe impuls maakt je seksleven alleen maar beter! Dit is ook het perfecte moment om die ene seksfantasie die je al heel lang koestert eens in het echt uit te proberen.

Dit zijn de toys die jou geluk gaan brengen in 2023…

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sterrenbeeld weegschaal

Soms zitten jouw ambities je een beetje in de weg, Weegschaal, maar niet in 2023! Je bent dit jaar helemaal in harmonie met jezelf en weet precies hoe jij je aandacht en energie moet verdelen. Je (bed)partner heeft helemaal niks te klagen met jou. Jij weet namelijk wel hoe je hem/haar kan verwennen en neemt daar graag de tijd voor. Gelukkig krijg je dit ook ruimschoots terug. Perfect in balans dus!

Soms ben je echter zo bezig met het behalen van je doelen dat je een beetje vergeet om te genieten van je successen. En dat is zonde, want jij gaat als een speer! Zorg dus dat je af en toe even op de rem trapt om te genieten van wat er nu gebeurt. Wat tijd inplannen voor jezelf is daarbij geen overbodige luxe. Je hoeft echt niet altijd productief te zijn. En of het nou het koken van een uitgebreide maaltijd, het spelen met je favoriete toy of het lezen van een goed boek is, jij weet precies van jezelf waar je blij van wordt. Wees dus niet bang om je vrije tijd hier mee te vullen.

Seksleven: Jouw seksleven is dit jaar vooral heel stabiel. Er is weinig om je zorgen over te maken en alles lijkt je makkelijk af te gaan. Hierdoor heb je zo’n relaxte en open houding dat dit je kans is om nieuwe seksstandjes, speeltjes en out-of-the-box ideeën met open armen te verwelkomen.

Dit zijn de toys die jou geluk gaan brengen in 2023…

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sterrenbeeld schorpioen

Je zal het nieuwe jaar vol enthousiasme, energie en passie in gaan. Vooral januari is jouw maand, schorpioen. Je voelt de motivatie om dromen na te jagen en om echt voor jezelf te kiezen. Je voelt je zowel fysiek als mentaal sterk en hebt het gevoel dat dit jouw jaar zal worden. En weet je Schorpioen… Dit kan wel eens waar zijn!

Seksleven: Voor de single Schorpioenen zal de liefde in 2023 ook niet lang op zich laten wachten. Je moet er alleen wel je best voor doen. Passief afwachten is niet the way to go. Als jij je best doet, eropuit gaat en wat moeite steekt in sociale contacten, dan zal het allemaal goed komen. Pas op met onveilige seks, want virussen en infecties liggen op de loer.

De schorpioen in een relatie zal merken dat het ook erg goed gaat. Jouw nieuwe energie zorgt voor een boost in jullie relatie en seksleven.

Dit zijn de toys die jou geluk gaan brengen in 2023…

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter, get ready! 2023 zal in het teken staan van relaties. En dat betekent niet per se romantische relaties. De sterren adviseren om je dit jaar te focussen op de relaties in je leven en de relatie met jezelf. Als namelijk de relatie met jezelf helemaal goed zit, dan volgt de rest vanzelf. Familie, vrienden, werk… alles zal eindelijk echt op zijn plek vallen.

Ook zal dit het jaar zijn waarin je eindelijk een stap durft te nemen waar je al maanden over twijfelt. Deze stap is waarschijnlijk op persoonlijk gebied en zal veel positiefs met zich mee brengen. Om er extra werk van te maken, kan je overwegen een nieuw kapsel te nemen of om een nieuwe kledingstijl te proberen, of verander iets in of aan je woning.

Liefdesleven: Dit jaar hoef jij niet meer bang te zijn voor de liefde. Of het nou angst is om verlaten te worden, angst om jezelf helemaal te geven of angst om mensen te kwetsen. Jij kan het dit jaar aan. Als je jezelf over de angst die je hebt heen kan zetten, zal je rijkelijk beloond worden.

Als je een partner hebt, zullen jullie een diepere connectie krijgen en de beste seks tot nu toe ervaren! Hevige orgasmes met misschien wel tranen van genot!

Dit zijn de toys die jou geluk gaan brengen in 2023…

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sterrenbeeld steenbok

Steenbok, schrik niet! De eerste periode van dit nieuwe jaar kan voor jou wat vervelend beginnen. Vooral op persoonlijk vlak kan je het een en ander naar je hoofd gegooid krijgen. Máár onthoud dat alles met een reden gebeurd. Wees dus bewust van alles wat er gebeurd en vergeet niet dat je er alleen maar sterker uit zal komen. Dit is een goede periode om duidelijk na te denken over je prioriteiten.

De tweede periode van het jaar zal voor steenbokken erg succesvol zijn! De lessen die je eerder dit jaar geleerd hebt, helpen je nu om tot maximale hoogte te groeien en veel successen te behalen.

Liefdesleven: Je zal merken dat je een beetje wispelturig bent wat betreft de liefde en behoefte hebt aan mensen om je heen. De ene maand wil je graag alleen zijn zodat je lekker kan wegdromen bij je eigen gedachten, terwijl je de andere maand iedere dag omgeven wil zijn door je partner of scharrel. Laat dit lekker gebeuren en luister naar wat jij wil. Als je op de juiste periode met de juiste persoon bent, kan er wel eens iets magisch gebeuren!

Dit zijn de toys die jou geluk gaan brengen in 2023…

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op Jouw sexy jaarhoroscoop van 2023

  • wat werk aangaat denk ik dat er inderdaad wel wat gaat bewegen dit voorjaar . ik hoop dat mijn horoscoop mag uitkomen
    een vaste relatie zou mooi zijn na meer dan 20! jaar single zijn
    misschien blijft het bij dromen, maar ach, dat is ook niet erg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid