door NaughtyNick

Sekshoroscoop Augustus 2021

1 augustus 2021 door NaughtyNick

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van de maand augustus? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Waterman, dat wordt genieten in augustus! De sterren hebben een positieve invloed op je aantrekkingskracht waardoor je op liefdesgebied weinig te klagen hebt deze maand. Misschien wordt het nu eens tijd om je fantasieën en seksuele wensen met je partner te bespreken. Augustus is namelijk de ideale maand om dingen gedaan te krijgen bij je liefje! Misschien kom je ook wel meer over haar/zijn verlangens te weten. Single watermannen hebben daarnaast een verhoogde kans iemand te vinden waarmee zij intellectueel een enorme klik mee hebben. Zorg dat je niet op de bank blijft hangen en trek eropuit!

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

De maand augustus is een geweldige maand! In je relatie gaat het meer dan goed. Jij bent in staat de wensen van je partner boven die van jou te plaatsen. Ook ben je wat losser dan normaal. Dat alles zorgt ervoor dat er veel liefde en warmte tussen jullie is. Bovendien doen jullie deze maand meer leuke en spannende dingen. Ook in bed! Als jullie ervoor open staan is er zelfs ruimte voor andere mensen in jullie slaapkamer… Wanneer je er niet voor open staat, moet je het vooral niet doen. Als single zit je lekker in je vel. Je straalt zelfvertrouwen uit en dat maakt je aantrekkelijk. Jij kan rekenen op een nieuwe, hele bijzondere, relatie.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Deze maand is voor de Ram een sterk wisselende maand. Je hebt bepaalde idealen waar je partner het niet mee eens is. Dat kan je het gevoel geven dat je een beetje opgesloten zit in je relatie. Neem daarom wat tijd voor jezelf en vooral op seksueel vlak! Seks werkt ontspannend. Verken je lichaam uitvoerig en gebruik daar eventueel een seksspeeltje bij. Bespaar daar niet op. Meer naar het einde van de maand toe komt je partner weer meer in de spotlights en krijgen jullie de tijd om elkaar flink te verwennen. Wanneer je single bent, krijg je meer dan genoeg kansen. Deze maand heb jij geen behoefte aan een relatie, dus zal je waarschijnlijk sneller voor de nachtelijke avontuurtjes kiezen.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Jij bent deze maand een beetje onrustig. Je ergert je voortdurend aan andere mensen. Je kunt je moeilijk ontspannen en je partner vindt dat maar niks. Praat er met hem of haar over om je frustraties een plek te geven. Ook seks is een goede uitlaatklep. Je zal vaker vluggertjes en heftige seks hebben. Om die reden kan het vrijen minder intiem aanvoelen dan normaal. In de laatste week van de maand vinden jullie elkaar weer terug. De single Stieren zijn rustiger dan de gebonden Stieren. Maar ook de vrijgezellen zijn niet zo geduldig als normaal. Via werk, sport of vrienden vind jij een nieuwe lover deze maand.

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Deze maand heb jij heel wat te verduren. Je hebt in je relatie last van wantrouwen en dat zorgt voor veel verdriet. Daarnaast ervaar jij dat je niet genoeg aandacht krijgt van je partner. Je snakt naar liefde en erotiek, maar kan hierin juist ook teveel eisend zijn. Waak ervoor dat je ingaat op de flirts van een ander. Praat met je partner over wat je dwars zit of zoek je vrienden op. Wanneer je single bent, ben je nog niet klaar voor een relatie deze maand. Het is beter om eerst vriendschappen op te bouwen. Wel kan er een relatie ontstaan tussen jou en iemand die je al lang kent. Wanneer je one-night-stands aangaat is het belangrijk hiervan te genieten en daarna afscheid te nemen!

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

De Kreeft rommelt maar een beetje aan in augustus kan zijn of haar plek niet helemaal vinden. Ben je misschien net begonnen aan iets nieuws? Een nieuwe relatie, studie of baan? Dan is het even wennen om jouw plekje te vinden. Ook in een relatie doe je er goed aan je af en toe even terug te trekken en lekker thuis op jezelf te zijn. Er is niets mis met een rustig tempo. Dat geldt ook voor je seksleven. Het hoeft niet altijd spannend, snel en ruig. Als je je daar in kunt vinden, geef dat dan ook zeker aan bij je partner.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

De zelfverzekerde en krachtige Leeuw gaat een prima maand tegemoet! Augustus wordt jouw maand. Maar dat is iedere maand vaak voor jou, nietwaar? Je loopt vaak over van zelfvertrouwen en dat wordt nog eens versterkt doordat je deze maand veel in de schijnwerpers staat. Hierdoor speel je jezelf ook in de kijker bij die ene speciale dame of heer. Wedden dat het niet lang duurt voordat jij een avondje uit wordt gevraagd? Jouw aanbidder zal erg zijn of haar best voor je doen. Tijd om die mooie outfit uit de kast te halen!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Deze maand heb jij heel wat te verduren. Je hebt in je relatie last van wantrouwen en dat zorgt voor veel verdriet. Daarnaast ervaar jij dat je niet genoeg aandacht krijgt van je partner. Je snakt naar liefde en erotiek, maar kan hierin juist ook teveel eisend zijn. Waak ervoor dat je ingaat op de flirts van een ander. Praat met je partner over wat je dwars zit of zoek je vrienden op. Wanneer je single bent, ben je nog niet klaar voor een relatie deze maand. Het is beter om eerst vriendschappen op te bouwen. Wel kan er een relatie ontstaan tussen jou en iemand die je al lang kent. Wanneer je one-night-stands aangaat is het belangrijk hiervan te genieten en daarna afscheid te nemen!

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

In augustus zal jij weinig stil zitten! Je hebt een enorme energie-boost gekregen van de sterren en die energie moet er op een bepaalde manier uit. Dat kan door mentale uitdaging zijn, of door fysieke activiteiten. Daag jezelf deze maand uit en stap eindelijk op die persoon af die je al tijden ziet zitten of gebruik deze energie op wat extra’s te doen voor je partner. Schakel jullie verbale communicatie en sexting naar het volgende level. En die energie kan je ook heel goed loslaten in de sportschool en vervolgens in de slaapkamer. Wist je dat samen sporten een hele goede manier van voorspel is?

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Oeh la, la, love is in the air! Deze maand zullen vrijgezellen Schorpioenen succes boeken, wees dus niet verrast als je van meerdere kanten complimenten en avances krijgt! Prille liefdes kunnen serieus worden en als je in een relatie zit zal het deze maand echt ontzettend goed zijn. Je zit goed in je seksualiteit, dat wil zeggen je voelt je tevreden met je lichaam en je voelt je aangetrokken tot je (seks)partner. De maand is een geweldige maand voor jou, dus geniet ervan!

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Het lijkt erop dat de jij de afgelopen weken bezig was met het grote plaatje en het grotere geheel. Maar deze maand draait het vooral om de details. Je hebt het misschien niet door, maar jij hebt de liefde en romantiek even op een laag pitje gezet. Daarentegen ga je als een raket op werk en ook de relatie met je vrienden en familie gaat het goed, maar je partner is belangrijk! Neem hem/haar niet voor lief en denk iets meer in ‘wij’ in plaats van ‘ik’ en dan komt het goed. Plan bijvoorbeeld een romantisch avondje voor twee en je zult verbaast zijn wat je tijdens deze quality time zal ervaren.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Steenbokken zijn vaak wat ingetogen of op de achtergrond, maar deze maand niet! In augustus word je ‘gedwongen’ om je emoties open en bloot op tafel te leggen. Het zal niet makkelijk zijn maar als je je best doet zal het geweldig voor je zijn. Dit is de maand om bestaande relaties te versterken en echt naar een nieuw level te tillen. Focus deze maand niet op het ontmoeten van nieuwe mensen en het ontdekken van nieuwe dingen/ Blijf bij het oude vertrouwen je zal zien hoe sterk je daarin zult groeien.

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid