door CheekyCharly

Sekshoroscoop Mei 2022

2 mei 2022 door CheekyCharly

De tijd vliegt! Mei is gearriveerd. Lees hieronder wat de sterren deze maand voor jou voorspellen op sensueel gebied! Wat zijn jouw verwachtingen? Bloeit er een spannende relatie of leg jij deze maand een vibrerend ei? We lezen het graag in de reacties.

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Na een periode van reflectie voel jij je deze maand weer helemaal in balans, Waterman. Je staat in bloei, dus leef je uit! Laat je niet afleiden door mensen die hun eigen frustraties op jou afreageren. Geniet optimaal van je vrije dagen en doe waar je zin in hebt. Probeer eens wat nieuwe dingen uit, niet alleen wat hobby’s betreft maar net zo goed in de slaapkamer. Verras jezelf en je partner! Je energie beïnvloedt de mensen in je directe omgeving, wat hen net zo openstelt voor spannende, nieuwe sensaties. Ben jij single? Durf dan die extra stap uit je comfortzone te zetten. Het avontuur wacht op jou!

Lekker opwarmen met…

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen Oktober
Vissen

Je hebt wat vervelende ervaringen achter de rug, Vissen, maar in mei ervaar jij een boost in zelfvertrouwen! Omdat je een hoop hebt mogen opsteken, stap je gemakkelijk op mensen af en maak je je banden sterker. Misschien leidt het in de liefde niet meteen tot de resultaten waar je op hoopt, maar het is beter om niet te gehaast te zijn. Zolang je open kaart speelt, bereik je gauw genoeg weer nieuwe hoogtepunten! Kamp je stiekem een beetje met een onvoldaan gevoel, schenk jezelf dan wat extra aandacht. Zelfliefde is ook niet onbelangrijk 😉

Neem tijd voor jezelf met…

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram Oktober
Ram

Afgelopen maanden zijn intensief geweest (and not in a bad way), maar je moet je lichaam soms ook even laten rusten, Ram! Denk en doe voorlopig even niet te moeilijk. Je hoeft de verlangens van je partner niet altijd te kunnen evenaren! Heb je de behoefte meer tijd met jezelf, vrienden of familie te spenderen, laat je dan niet tegenhouden. Ben je single en/of aan het daten? Ook dan is dit een mooie gelegenheid om even te pauzeren. Zo kun je er zeker van zijn dat je eind mei fysiek en mentaal weer helemaal opgeladen bent en kan presteren!

Ontspannen met…

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier Oktober
Stier

Damn, Stier! Je moest in april misschien een beetje op gang komen, maar bent inmiddels meer dan warmgedraaid. Mei belooft een maand vol seksueel genot te worden! Niet alleen hunker je naar veel seks, maar je hebt ook zin om een lekker dominante rol aan te nemen. Trek die handboeien maar uit de kast en vergeet niet je (seks)partner te waarschuwen: het kunnen weleens lange nachten worden! Dat gezegd hebbende, pas op dat je niet over het randje gaat. Teveel van het goede en je houd weinig energie over voor de andere dingen in het leven.

Verwen jezelf met…

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen Oktober
Tweelingen

Mei is een goede maand om een nieuwe start te maken, Tweelingen. Los conflicten met je partner meteen op en zorg dat het niet tussen jullie in komt te staan. Als je single bent, blijf dan niet hangen in gemiste kansen of stukgelopen relaties. Laat het allemaal achter je en je zult je bevrijd voelen. Op deze manier creëer je alle ruimte voor nieuwe kansen en ervaringen. En geloof ons, Tweelingen, die liggen deze maand voor het oprapen! Neem de tijd om jezelf eens goed te verwennen op seksueel gebied. Laat alle poespas even achterwege en ga terug naar de basis van je eigen genot. Bouw dan je seksuele ervaringen vanuit daar weer langzaam op. Wie weet sla je dan wel een hele andere weg in dan je normaal zou doen.

Lekker opwarmen met…

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft Oktober
Kreeft

Ai, mei is niet jouw beste maand, Kreeft. De kleine irritaties tussen jou en je partner hebben zich in de afgelopen maanden opgehoopt en vormen nu een echt probleem. Dit is zeker niet het einde van de wereld, maar maak er wel serieus werk van om weer nader tot elkaar te komen. Als je er de moeite voor neemt, dan komt alles weer goed! Als je single bent, kun je beter even wachten om een nieuwe relatie te beginnen. De timing is in mei niet ideaal. Richt je in plaats daarvan op jezelf en neem eens uitgebreid de tijd om de relatie met jezelf te versterken en te experimenteren met nieuwe soorten stimulatie.

Neem tijd voor jezelf met…

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw Oktober
Leeuw

Love is in the air, Leeuw! Deze maand voel je een diep verlangen om de band met je partner te versterken door goede gesprekken te voeren en intieme sessies tussen de lakens te beleven. Als je single bent, is mei de perfecte maand om een diepe connectie te vormen met een potentiële partner. Er zullen veel kansen voorbij komen, dus hou je ogen open en grijp alles aan wat je kan. Het kan zomaar eens in goud veranderen. Deze maand staat volledig in het teken van relaties en liefde, waardoor andere zaken een beetje op de achtergrond raken. Maar maak je hier vooral geen zorgen over. Geef prioriteit aan wat belangrijk is voor jou en je zult in mei een hoop geluk en genot ervaren.

Ontspannen met…

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd Oktober
Maagd

Deze maand kom je een aantal obstakels tegen in je seks- en liefdesleven, Maagd. Maar laat je niet uit het veld slaan! Je bent namelijk prima in staat om deze obstakels te overwinnen. Zet duidelijk voor jezelf op een rijtje wat je wel en niet wil en laat je niet afleiden door de mening van anderen. Deze daadkracht zorgt ervoor dat je veel zult bereiken in mei, vooral op het gebied van seksueel genot. Laat je seksuele fantasieën eens echt de vrije loop en sta open voor nieuwe ervaringen. Het zal je verrassen hoeveel nieuwe dingen je nog kunt leren en ontdekken.

Verwen jezelf met…

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal Oktober
Weegschaal

Mei is een maand vol passie en lust! Heb jij een relatie waarvan het vlammetje gedoofd is? Reken er dan maar op dat deze maand weer een groot vuur tussen jou en je partner oplaait! Het is net alsof jullie weer net samen zijn. Jullie hebben meer zin in seks en krijgen geen genoeg van elkaar. Jullie hebben nu behoefte aan intimiteit, dus laat de hele kinky zaken even voor wat ze zijn en focus op massages, tantra en lange sessies…

Single Weegschalen hebben ook een opleving in hun liefdesleven. Bereid je voor op veel geflirt, complimentjes en hete avonden!

Extra genieten met..

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen Oktober
Schorpioen

Kijk niet raar op als jij deze maand een potentiele partner tegenkomt, single Schorpioen! De sterren voorspellen namelijk iets heel moois… Schorpioenen in een relatie zullen merken dat de liefde opbloeit als jullie meer tijd in de relatie steken. Ga samen een weekendje weg, lekker uit eten, bowlen of een bioscoopje pakken. Blijven jullie namelijk thuis op de bank, dan wordt het er niet gezelliger op.

Tussen de lakens ben jij sowieso toe aan wat pit! Spice things up met wat pikante toys en tools. Wat dacht je van wat bondage? Een sexy zweepje misschien? Of lingerie die weinig aan de verbeelding overlaat, want soms is less écht more…😏

Spice things up met…

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter Oktober
Boogschutter

Boogschutter, jij hebt zin om te leren en ontdekken! En inderdaad, dan bedoelen we in de slaapkamer (en daarbuiten). Het is dus een perfecte maand om vaker ‘ja’ te zeggen tegen dingen die je eigenlijk een beetje spannend vindt. Maar don’t worry, je zal geen spijt krijgen van de dingen die je deze maand wél probeert. Twijfel je en zeg je ‘nee’? Dan kan het nog wel eens héél lang blijven spoken in je hoofd: wat als…

In liefdesrelaties merken Boogschutters dat het allemaal makkelijk lijkt te gaan. Roerige tijden zijn verleden tijd en je kan weer rustig ademhalen en genieten van de kleine dingen. Vergeet niet dat elke relatie ups en downs kent. Zonder de lows, waardeer je de highs niet. Dus wees tevreden!

Experimenteer met…

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok Oktober
Steenbok

Jij bent een bok on a mission! Jij wil iets, dus jij stopt niet voor je het hebt. Of het nou een kledingstuk, een baan, een huis of een relatie is. Jij hebt je zinnen ergens op gezet deze maand. Omdat je focus zo gericht is, zal je deze maand wellicht wat minder zin hebben in seks met je partner of jezelf. Dat is niet erg, maar onthoud dat een orgasme ook een heel fijne tool is om te ontspannen. Om de druk wat van de ketel te halen, snap je? Probeer dus een momentje te vinden om jezelf echt helemaal te verwennen.

Een beetje zelfliefde is nóóit verkeerd en kan je helpen om niet te veel te verdwalen in je zoektocht.

Lekker opwarmen met…

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid