NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

6.514 keer bekeken

Sekshoroscoop November 2021

1 november 2021,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van november? Hoe kom jij de koude avonden door? Is dat koud en alleen, of ontzettend heet met een partner? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Waterman, pas op dat jij je niet verliest in het sombere weer van deze maand. Ga regelmatig op zoek naar afleiding om te voorkomen dat je zelf ook een beetje neerslachtig wordt. De kleinste dingetjes kunnen soms ontzettend groot lijken. Hoewel je niet graag op de praatstoel zit, kan het erg helpen om je gedachtes even bij iemand kwijt te kunnen. Je partner, familie of vrienden kunnen je helpen je gedachtes te relativeren. Waarschijnlijk valt het allemaal wel mee, maar zie je even geen licht aan het eind van de tunnel. Wanneer je eenmaal van je negatieve gevoelens verlost bent, zal je eind van de maand een krachtige energie ervaren waarmee je het de rest van het jaar misschien wel vrolijk kunt uitzingen.

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen Oktober
Vissen

Vissen beleven een passievolle maand waarbij je, ondanks het steeds minder wordende weer, veel warmte ontvangt van de mensen om je heen. Jij en je geliefde zoeken elkaar deze maand regelmatig op en beleven veel momenten van passie en intimiteit. Waar jij normaal altijd diegene bent die het initiatief neemt in de slaapkamer, durf je deze maand ook af en toe de touwtjes uit handen te geven. De kans is groot dat je hierdoor nieuwe seksuele inzichten krijgt waar je nog veel vaker de vruchten van kunt plukken. Soms is het goed om bepaalde vaste patronen in de slaapkamer te doorbreken, Vissen!

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram Oktober
Ram

Je brengt de laatste maanden weer wat meer tijd in huis door, waardoor het je niet altijd lukt om je energie kwijt te kunnen. Hier kun je soms een beetje onrustig door worden. Wanneer je in een relatie zit, kan je die energie natuurlijk ook in de slaapkamer gebruiken. Experimenten met nieuwe seksstandjes, seksspeeltjes of een uitgebreid voorspel of een massage kunnen hier zeker aan bijdragen. Natuurlijk moet je partner hier ook voor openstaan, dus doe alles in overleg! De single Ram kunnen we aanraden deze maand niet teveel energie te steken in eventueel relatiemateriaal. De kans op succes in de liefde is deze maand namelijk iets minder hoog dan normaal.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier Oktober
Stier

De Stier trekt deze maand de stoute schoentjes aan en wil aan de slag met recent ontwikkelende fantasieën. Om deze in de praktijk te brengen, is het verstandig je ondeugende plannetjes eerst goed met je partner door te spreken. Wanneer die er ook voor openstaat kunnen jullie samen misschien een leuk rollenspel bedenken waar jullie allebei plezier uit kunnen halen. Wellicht zijn er ook nog leuke bondage speeltjes die jullie in het spel kunnen betrekken. November lijkt in ieder geval een leuke en spannende maand te worden, Stier! De single Stier doet er verstandig aan om het nachtleven op te zoeken deze maand. Jouw aantrekkingskracht is torenhoog waardoor je als een magneet die ene naar de andere interessante persoon in je schoot geworpen krijgt!

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen Oktober
Tweelingen

Mensen komen altijd in je leven met een reden. Of het nou vrienden, vijanden, lovers of soulmates zijn. Dus wie er deze maand ook op je pad komt, accepteer het en leer ervan! En je zal ook merken dat er veel dingen op je af komen die uit je comfort zone zijn, wees er niet bang voor. Natuurlijk is het spannend, maar het zal je mooie dingen brengen. Tussen de lakens is alles deze maand steady. Er zullen geen hele gekke dingen gebeuren, maar alles is gewoon een dikke voldoende.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft Oktober
Kreeft

Voel jij je wat uitgeblust? Dat is niet gek. Denk maar terug aan de afgelopen maand, er is veel gebeurd! Gebruik november voor ontspanning. Heb je een partner? Ga dan samen naar een sauna of verwen elkaar met een lekkere massage. Ga uit eten, lekker wandelen of plan een movie night en neem echt de tijd voor elkaar. November staat voor jou niet in het teken van wilde, uitputtende, kinky seks. Nee, deze maand staat voor jou in het teken van tijd nemen voor jezelf en je (seks)partner, genieten, romantiek en liefde. Met liefde voor jezelf op nummer 1. Ben je al bekend met verschillende soorten massages? Zo nee, verdiep je dan eens in een Nuru massage, een body to body massage of een borstmassage.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw Oktober
Leeuw

Je bent en blijft een jager. Als jij merkt dat je niet meer heel erg je best hoeft te doen voor een scharrel of partner kan jij je gaan vervelen. Dat is niet erg, je moet gewoon weten hoe je hiermee om kan gaan. Heb je wel eens nagedacht over een rollenspel? Door in de rol van een ander te kruipen en je (bed)partner ook, is het net of jullie elkaar weer opnieuw moeten veroveren. Super sexy en een ideale oplossing om de sleur tegen te gaan!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd Oktober
Maagd

Deze maand sta jij heel sterk in je schoenen. Het ideale moment om nieuwe leiderschapsrollen op je te nemen. Op werk én in de slaapkamer… Als je nog niet eerder geëxperimenteerd hebt met BDSM, dan is dit het perfecte moment. En ook als je daar al meer ervaring in hebt is november een mooie tijd om je kennis en collectie uit te breiden. De stand van de sterren zorgt voor een grote piek in je zelfvertrouwen en dit kan je erg goed gebruiken om je doelen te bereiken en om nieuwe dingen te proberen. Zet je schaamte opzij en doe lekker wat je altijd al wilde doen!

 

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal Oktober
Weegschaal

Een nieuw levensjaar brengt jou een nieuwe energie. Je verjaardag heeft jou veel mooie dingen gebracht. Niet alleen cadeaus, maar ook inzichten en groei. Je voelt je al herboren en hebt zin om alle nieuwe uitdagingen vol passie aan te pakken! En dan doelen de sterren ook op relaties… Wees dus niet bang voor een gebroken hart. Het is tijd om te durven en om jezelf open te stellen. Trust your heart. Voor de weegschalen in een relatie is het tijd om iets meer werk en energie in je partner te steken. Neem iets vaker het initiatief en wees iets liever. Je zal zien dat je seksleven (nog) veel beter wordt als jij meer energie steekt in je relatie!

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen Oktober
Schorpioen

In november zou jij het ene na het andere rare, bijzondere of grappige verhaal meemaken. Dus bereid je voor op een maand vol unieke gebeurtenissen. Geen dag zal deze maand saai zijn. Sta dus niet raar te kijken als een (bed) partner ineens nieuwe dingen wil proberen. Ga er lekker in mee en je zult dingen ontdekken waarvan je niet eens wist dat het bestond. Aan de andere kant moet je wel goed op jezelf blijven letten. Denk wel na over je keuzes en luister naar je hart. Als iets niet goed voelt, moet je het niet doen. Leer het verschil kennen tussen gezonde zenuwen en een knoop in je maag.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter Oktober
Boogschutter

Jij kan niet altijd je pijlen raak schieten… Wees niet sip of gefrustreerd als het deze maand niet zo wil lukken in de liefde. Gebruik deze tijd om aan jezelf te werken en lekker te genieten van jezelf. Soms is solo seks lekkerder dan seks met partner. Echt waar! Je kan namelijk egoïstisch zijn: juist heel snel klaarkomen of heel uitgebreid je tijd nemen. Je favoriete sextoy(s) gebruiken en ongelimiteerd genieten van orgasme na orgasme na orgasme. Heerlijk toch? Jij hebt helemaal niemand nodig voor een heerlijk potje seks. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat seks met een partner niet ook lekker kan zijn… Het is juist de afwisseling die het zo leuk maakt!

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok Oktober
Steenbok

Voor jou is november vaak de periode om te ontspannen voor de drukke decembermaand, maar dit jaar kan dat misschien wat lastig worden. Er zal namelijk van alles op je af komen deze maand, zowel leuke als minder leuke dingen. Maar goed, we hebben dalen nodig om de pieken te waarderen, toch? In zulke onstuimige periodes is het fijn om iemand te hebben op wie je kan bouwen en met wie je vastigheid hebt. Dus als je een partner hebt, maak dan gebruik van de lieve woorden en de knuffels en als je een scharrel hebt, wees niet bang om met deze persoon een goed gesprek aan te gaan. Het hoeft niet altijd alleen maar seks te zijn namelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.703 keer bekeken

Geschreven door

Goedemorgen! Tijd om te ontwaken uit je lange winterslaap met de sekshoroscoop van maart 2022. Het voorjaar breekt aan en dat betekent lentekriebels: een boost in energie, dat zalige geluksgevoel en een hoger libido. Hét moment om in actie te komen!…
5.703 keer bekeken
6.617 keer bekeken

Geschreven door

Kun jij geloven dat het al 2024 is? Een nieuw jaar, een nieuw begin! En ja, we snappen het, na al dat feest en vuurwerk heeft januari de energie van een halve erectie. Maar vooruit, voorspel is ook belangrijk. Trap jij je goede voornemens succesvol a…
6.617 keer bekeken