Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.988 keer bekeken

Sekshoroscoop Juli 2018

1 juli 2018,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van juli? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

De Waterman trekt in juli zijn stoute schoentjes aan. Je bent veel met seks bezig en hebt een drang om veel te experimenteren. Ga samen met je partner op zoek naar nieuwe en spannende dingen om samen uit te proberen in de slaapkamer. Je zult zien dat jullie tot nieuwe inzichten komen, waar jullie de komende maanden weer de vruchten van kunnen plukken. Schroom niet om je seksuele fantasieën bespreekbaar te maken. Je partner zal, misschien tegen je eigen verwachting in, openstaan voor meer dan één van je ideeën.

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Oeps, jij laat je deze maand wel veel leiden door wat er op je werk gebeurt. Dit beïnvloedt je privéleven en je seksleven. Kijk hier mee uit, Vissen! Neem je werk niet mee naar huis. Het is belangrijk dat je kan inzien dat sommige zaken gescheiden moeten blijven. Natuurlijk is het logisch dat je een werkdag thuis moet verwerken, laat het echter je humeur niet beïnvloeden. Richt een happy place voor jezelf in en laat alle negatieve gedachten en gevoelens achter bij de voordeur!

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Juli is een rustige maand voor jou, Ram. Daar was je wel aan toe, of niet? Deze maand zul je jouw rust vinden en een nieuwe balans ontdekken. Dit werkt ook door in jouw relaties en seksleven. Deze balans en rust betekent overigens niet dat je seksleven saai zal worden, integendeel. Doordat andere aspecten van jouw leven in balans zijn, lukt het je beter om te ontspannen in de slaapkamer. En ontspannen seks, is goede seks! Dit is een goede maand om te investeren in de basics, leer jouw lichaam en dat van je partner opnieuw kennen.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Je begeeft je op glad ijs, Stier! Je probeert veel te veel ballen tegelijkertijd hoog te houden. Inmiddels zijn dit al zo veel ballen, dat het onvermijdelijk is dat er binnenkort eentje zal gaan vallen. Sterker nog, wanneer je geen actie onderneemt zullen de consequenties flink zijn. Het is tijd om keuzes te maken en je prioriteiten bij te stellen. Alleen op die manier kan je onbezorgd genieten van een fijn seksleven. Je kan niet alles tegelijk doen, accepteer dit en stop het met proberen!

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

De afgelopen maanden heb je vaak dezelfde kunstjes laten zien. Daar is niks mis mee! Maar wanneer je steeds hetzelfde blijft doen, dan zul je ook dezelfde resultaten bereiken. Probeer daarom deze maand eens een andere insteek. De gevolgen hiervan zullen je verbazen! Wees niet bang om je partner te vragen je hierbij te helpen. Dit zal jullie communicatie alleen verbeteren. Wie weet heeft jouw partner een spannend verzoek, dat jij niet had verwacht.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Komende maand ben jij in charge, Kreeft! Door een gunstige stand van Mercurius staat liefde en communicatie de komende weken in de spotlights! Besteed daarom uitvoerig aandacht aan je lief of aan die leuke nieuwe date van je! Deze maand kan jouw relatie met hem of haar namelijk naar een dieper niveau vibreren. Ook als single Kreeft staat jou een geweldig liefdevolle maand te wachten. Stel je open tijdens dat feest dat halverwege juli plaatsvindt en wie weet…

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Leeuw, je bent ontzettend impulsief deze maand! Vooral in de slaapkamer kan jouw impulsieve gedrag wonderen verrichten. Je hebt veel zin om te experimenteren en je partner moet niet gek opkijken wanneer jij hem verrast met een seksspeeltje of spannende lingerie. Kijk ook eens op het internet (of in de Kamastura) of je nieuwe standjes kunt vinden die jullie seksleven een extra boost kunnen geven. Pas wel op dat je niet in zeven sloten tegelijk loopt en dingen doet waar je later spijt van krijgt. De single Leeuw weet deze maand erg makkelijk contact te leggen en is een echte flirt. Het is daarom aan te raden met regelmaat het nachtleven op te zoeken!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Juli staat compleet in het teken van nieuwe ontdekkingen, Maagd! Als single Maagd staan er spannende ontmoetingen te wachten met meerdere (!) nieuwe personen. Wees wel op je hoede, want niet alles zal even positief uitpakken. Laat het allemaal op je afkomen en blijf naar je gevoel luisteren. De Maagd in een relatie kan haar geluk niet op. Na meerdere keren aandringen bij de partner, is dan daar toch het moment gekomen dat jullie een nieuwe, erotische kant van elkaar ontdekken! Whoohoo!

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Het is net alsof je deze maand alles door een roze bril beleeft. Je zit lekker in je vel en je partner kan weinig verkeerd doen in jouw ogen. De vonken springen eraf in de slaapkamer! Je zoekt je partner vaker op en neemt regelmatig het initiatief. Je partner zal smachten naar meer en jullie seksleven krijgt deze maand dan ook echt een boost. Dankzij alle positieve energie die jij uitstraalt, kan je gerust ook wat meer van je partner vragen. De kans is groot dat hij deze maand maar al te graag aan jouw verlangens gehoor geeft.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Schorpioen, het ontbreekt je deze maand een beetje aan energie. Je bent niet zo ondernemend als anders en bent niet echt te porren om dingen te organiseren. Ook niet met je partner. Durf dit aan hem of haar aan te geven en zorg dat je, vooral in het begin van de maand, goed je rust pakt. Vergeet die heftige seks even, het is een beter idee om lekker te knuffelen met je liefje. Ga in ieder geval geen dingen tegen je zin doen. Dat zorgt uiteindelijk alleen maar voor frustraties en een nog vermoeider gevoel. Single Schorpioenen komen er beter vanaf deze maand. Je komt verbazingwekkend veel mensen tegen met dezelfde raakvlakken als jou. Make a move Schorpioen!

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Je hebt net een nieuw iemand leren kennen en bent deze potentiële ‘rela’ aan het ontdekken. Let er wel op dat je niet uit onzekerheid te veel gaan claimen: dit kan jouw nieuwe aanwinst afschrikken! Doe gewoon rustig en heb geduld. Merk je dat je teveel moet forceren? Laat het dan gaan, de sterren zullen een andere keer dan weer beter gezind zijn. Ook de Boogschutter in een relatie moet even uitkijken. Blijf in je relatie aan elkaar werken en neem je lief niet for granted.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

De single Steenbok komt deze maand voor een behoorlijk dilemma’s te staan. Je hebt het erg naar je zin met een nieuw contact, maar bent onlangs een ander – ook wel errug interessant – iemand tegengekomen. Wat nu!? Raak niet in de stress van de keuze die je moet maken, maar laat lekker alles op je afkomen. De Steenbok in relatie krijgt op relationeel vlak een onverwachts nieuwtje voor de kiezen. Zie dit als een eye-opener om aan jezelf én je relatie te werken, dan zal het positief uitpakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van de maand februari? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari) Waterman Vorige maand is ondanks alle nieuwe maatre…
5.852 keer bekeken
6.757 keer bekeken

Geschreven door

Het is weer tijd voor de bloemetjes en de bijtjes , want de sterren van de lente verschijnen! We laten de koude maanden langzaam achter ons en het is tijd om het warme weer te omhelzen… maar wie omhels jij deze maand? De sterren vertellen je mee…
6.757 keer bekeken