Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

sekshoroscoop 2024
1.375 keer bekeken

Sekshoroscoop Juni 2024

1 juni 2024,

geschreven door

Langere én hetere dagen in aantocht! De vraag is… breng jij ze alleen door of met een partner? Lees wat de sterren voorspellen voor jouw seksleven in de sekshoroscoop van juni 2024!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari - 20 februari)

sekshoroscoop

Na een periode van onzekerheid en zelfontdekking voel je je als nieuw, Waterman! Je hebt een frisse blik op je liefdesleven en hoe je het wil leiden.

Maar dat betekent ook dat er geduld en flexibiliteit nodig zal zijn – niet alleen van jou, maar ook van je partner – om jullie dagelijkse routine te herinrichten.

Onthoud goed dat elke relatie valt of staat met goede communicatie, begrip en het simpele principe van geven en nemen. En elkaar zo nu en dan flink verwennen? Dat hoort er ook bij 😉

sekshoroscoop

Pas op dat je niet te veel met vergelijken bezig bent, Vissen. De details die jij meekrijgt over de relaties van vrienden of familie schetsen geen compleet beeld.

Houd je liever bezig met de groei die jij en je eventuele partner samen hebben doorgemaakt. Daar krijg je een gevoel van trots, waardering en zelfvertrouwen voor terug. Met als kers op de taart een boost in seksdrive!

Juni belooft voldoende passie tussen de lakens. Voel je de drang om wat nieuws te proberen? Laat je dan vooral niet tegenhouden.

sekshoroscoop

Zo, Ram, jij hebt de zomer in je bol! Je libido – dat zat sowieso wel goed. Al die zonnevitaminen lijken er vooral voor te zorgen dat je in een nóg ondeugendere bui bent!

Een uitdagender standje, pikanter speeltje, of zelfs seks in de buitenlucht? Het kan jou niet spannend genoeg zijn. Let wel op dat je jouw bedpartner niet overweldigt (en dat jullie niet betrapt worden).

Ook kan het zijn dat je deze maand wat makkelijk op de teentjes getrapt bent… Trouble in paradise? Koel lekker af met een ontspannende douche 💦

sekshoroscoop

Jouw libido is altijd al krachtig geweest, maar met al die zonnestralen lijkt het alsof je nog meer in de stemming bent voor het avontuur!

Dit hoge libido geeft je ook een boost in zelfvertrouwen en je voelt je deze maand cool en zeker genoeg om jouw wensen duidelijk te maken. Of dit nou je seksuele voorkeuren zijn naar je partner of complimenten naar die ene leuke persoon die je op straat tegenkomt.

Het is buiten heet, maar jij bent een echte coole kikker. Pas op dat je niet té nonchalant overkomt, want dat kan mensen afschrikken.

 

sekshoroscoop

Hi, Tweelingen! Voel jij ook die passie borrelen deze maand? Je barst van de energie en hebt het gevoel dat je de wereld aankan. Maar pas op, want soms kan jouw enthousiasme ervoor zorgen dat je iets te graag wilt. Wees lief voor jezelf en zorg ervoor dat je niet over je eigen grenzen heen gaat. Neem af en toe een adempauze en luister naar je lichaam. 

Je sprankelende persoonlijkheid en je energie maken je deze maand extra aantrekkelijk. Kijk dus niet raar op als je veel aandacht krijgt van potentiële lovers 😉

sekshoroscoop

Klaar om lekker te zweven Kreeft? Deze maand draait alles namelijk om het vinden van je innerlijke kracht en zelfliefde. Maar laten we eerlijk zijn, niets is sexyer dan iemand die zichzelf kent en een flinke dosis zelfliefde heeft!

Dus duik diep in je gevoelens, Kreeft, en ontdek de passie die binnenin brandt 🔥  Wees niet bang om je ware zelf te laten zien, want dat is waar echte aantrekkingskracht begint.

Ook tussen de lakens zal je jezelf verrassen als je je echt durft te laten gaan!

 

sekshoroscoop

Let’s go, Leeuw! Jij staat graag in het middelpunt van de aandacht en dat is in juni niet anders 😉 Nu de lente volop aan de gang is, ga jij er helemaal voor. Geniet lekker van alles wat op je pad komt. Laat je niet tegenhouden door kritiek en negatieve gedachten, of die nou van jezelf komen of van anderen. Vind je eigen weg, want dan zal juni een heerlijke maand vol genot en verrassende momenten worden. 

Vol passie richt jij je deze maand op de wensen en behoeften van je bedpartner(s). Dat is natuurlijk geweldig, maar vergeet je jezelf niet, Leeuw? Blijf altijd communiceren. Het uitspreken van je gevoelens en gedachten is voor jou meestal geen probleem, dus maak gebruik van dat talent!

sekshoroscoop

Jij gaat lekker de bloemetjes buiten zetten in juni, Maagd. Letterlijk én figuurlijk 😉 En als jij ergens je zinnen op zet, reken dan maar dat gaat het ook gaat gebeuren. Je gaat nieuwe mensen ontmoeten en doet bijzondere ervaringen op, die je leven nog weleens op een verrassende manier zouden kunnen verrijken.

Ben je single en klaar om te daten? Dan is dit het juiste moment om hier serieus mee bezig te gaan. Volgens de sterren is jouw kans op succes deze maand extra groot. Zit je in een relatie en denk je erover na om de volgende stap te nemen? Twijfel dan niet langer en ga die uitdaging aan.

sekshoroscoop

Goed bezig, Weegschaal. Vorige maand voelde je je nog een beetje uit balans, maar dat gaat in juni een stuk beter. Je hebt meer energie en voelt je zelfverzekerd. Hou dat vast!

Af en toe heb je de neiging om net iets te kritisch te zijn in de slaapkamer, vooral op je eigen prestaties. En dat kan behoorlijk in je hoofd gaan zitten. Probeer het los te laten, want dan zul je zien dat je je veel makkelijker over kan geven aan het moment en je eigen genot. Onthoud dat niet alles perfect hoeft te zijn om ervan te kunnen genieten.

Voel je zelfverzekerd met...

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober - 22 november)

sekshoroscoop

Schorpioen, jouw temperament is hyperactief deze maand. Het lijkt wel alsof al jouw emoties in intensiteit zijn verdubbeld. Zorg er daarom voor dat je situaties uit de weg gaat die emotioneel veel van je vragen. Focus op jezelf en neem een stap terug om even tot rust te komen.

Ga bijvoorbeeld kamperen en experimenteer met stille seksstandjes samen met je (bed)partner. Hou jullie uitstapjes luchtig en vermijd conflict. Jij kan namelijk zo overweldigd worden door emoties, dat dit een negatief effect kan hebben op je leven. En dat wil je natuurlijk niet! Parkeer alles even als dat mogelijk is en dan kan jij er volgende maand weer tegenaan.

sekshoroscoop

Het is tijd om alles los te laten, Boogschutter. De lente ligt bijna achter je en dit is het begin van jouw zomer. Focus je op het hier en nu, samen met je (bed)partner of juist met een nieuw persoon als je single bent. Dit is namelijk hét moment om nieuwe mensen te ontmoeten!

Je zult merken dat je meer de touwtjes in handen hebt deze maand en dan bedoelen we niet alleen in je dagelijks leven 😉 Verleg je grenzen in de slaapkamer door de rollen eens om te draaien als je normaal gesproken meer onderdanig in bed bent. Als je al een natuurlijke leider bent, wordt het misschien tijd om eens die touwtjes uit handen te geven. Wie weet wat voor sexy kanten jij van jezelf ontdekt!

Draai de rollen om met...

Sekshoroscoop Steenbok (22 december - 20 januari)

sekshoroscoop

Steenbok, nadat je vorige maand je comfortzone uit bent gestapt, is het tijd voor wat stabiliteit in je leven. Vooral als je een (bed)partner hebt. Gelukkig is dat geen enkel probleem, want jij hebt geen moeite om te communiceren met je geliefde. Je voelt je goed en hebt de ruimte om voor iedereen klaar te staan. Je (bed)partner heeft dan ook niks te klagen met al jouw vrijgevigheid.

Als je single bent, dan is dit jouw geluksmaand! Want er zijn genoeg kansen om jouw zielsverwant te vinden als je op zoek bent. Jouw flirting game is niet te stoppen en mensen voelen zich tot je aangetrokken, zelfs mensen van wie je het niet verwacht. Slaat de vonk over?

Wat staat jou deze maand te wachten volgens je horoscoop?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van Januari? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hie…
502 keer bekeken