Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

563 keer bekeken

Sekshoroscoop April

31 maart 2017,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van April? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

Sekshoroscoop Waterman November
Waterman

De Waterman in een relatie heeft deze maand veel behoefte aan seks. Maar de kans is groot dat die lust niet wederzijds is. Dat kan ervoor zorgen dat jij sneller kiest voor spannende solomomentjes en/of dat jij zelfs op het web op zoek gaat naar bevrediging. Het is daarom aan jou om je partner te verrassen en hem of haar mee te nemen in je passiegevoelens. De kans is daarnaast groot dat jij niet alleen zal vrijen in bed, maar ook op bijzondere plekken de liefde bedrijft! De single Waterman kan deze maand behoorlijk verliefd worden. Maar dat wil niet betekenen dat de prille relatie ook goed blijft gaan. Soms is het beter niet meteen in het diepe te springen, maar juist langzaam een band op te bouwen. Doe het dus ook wat rustiger aan op seksueel vlak.

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Het lukt je deze maand maar moeilijk om je gevoelens achterwege te laten. Je pakt elke gelegenheid aan om je hersenscheten de wereld in te slingeren. Je durft ook je mening te geven waar je dit normaal gesproken misschien niet zo snel zou doen. Dit hoeft zeker niet negatief uit te pakken. Je zult merken dat steeds meer mensen rekening met je zullen houden en dat ook lang gekoesterde slaapkamerwensen opeens in vervulling kunnen gaan.  Door je uit te blijven spreken zal je zelfvertrouwen deze maand met sprongen vooruit gaan.  Je merkt dat je hierdoor makkelijker op iemand durft af te stappen. Wanneer het je lukt je ook meer open te stellen naar een ander, vergroot dit je kansen op liefdesgebied enorm.  Ben je single? Dan is dit het moment om die nieuwe vlam te ontmoeten!

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Het lukt je in april wat makkelijker om de touwtjes uit handen te geven. Je bent een stuk losser in de omgang dan normaal gesproken. De perfecte kans om het initiatief nu een keertje bij je partner neer te leggen. Je zult merken dat dit de spanning en romantiek deze maand ten goede komt. Daarnaast kan het helpen bij het doorbreken van bepaalde vaste routines. Singles moeten deze maand aanpakken om het avontuur wat meer op te zoeken. Je legt makkelijk nieuwe contacten en je hebt een positieve energie om je heen. Die open houding zou zo maar eens voor succes in de liefde kunnen zorgen!

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

De Stier is weer lekker ongeremd deze maand. Je zegt direct wat in je opkomt en neemt zeker geen blad voor de mond. Je dominante gedrag wordt je echter niet altijd in dank afgenomen. Dring je niet teveel op en probeer af en toe even de teugels te laten vieren door middel van een passionele vrijpartij. Neem de tijd het voorspel en geef hem of haar eens wat vaker een complimentje. Dit is dit de manier om april niet te laten eindigen in een knallende ruzie. Singles hebben geen moeite in het kenbaar maken van hun gevoelens en durven makkelijker besluiten te nemen op het gebied van liefde.

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Wat is er deze maand met je aan de hand Tweeling? Hoe goed de bedoelingen van een ander ook mogen zijn, je bent in april maar moeilijk te pleasen. Zonder dat je het zelf doorhebt kun je verwachtingen bij anderen neerleggen die misschien onrealistisch zijn. Wanneer het je niet lukt om hier iets aan te veranderen kan je omgeving zich onzeker en misschien zelf gefrustreerd gaan voelen. Het is geen probleem om hoge eisen te stellen, alleen moet het ten koste gaan van je omgeving. Zit je in een relatie? Probeer de lat dan wat lager te leggen en erken dat van fouten ook kunt leren. Wanneer het je lukt ook vertrouwen uit te spreken in anderen wordt april toch nog een mooie maand!

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

De Kreeft in een relatie is deze maand heel spontaan en roekeloos als het op seks aankomt. Je wilt je even niet aan de regeltjes houden en dat kan ervoor zorgen dat jij meer buiten de deur de liefde bedrijft dan in je bed. Je hebt een voorkeur voor bijzondere plekken en momenten om het te doen. Je partner kan daar raar van opkijken, maar het kan jullie relatie ook zeker sterker maken. Ook de single Kreeft kan deze maand behoorlijk seksueel actief zijn. Erotiek zal belangrijker voor je zijn dan intimiteit. Verwar die lust dan ook niet met liefde. Wanneer jij je direct in een relatie stort kan dat vervelend aflopen. Het hoeft natuurlijk niet, maar wees op je hoede en geniet eerder gewoon lekker van de seksuele aantrekkingskracht die je uitstraalt.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Het is moeilijk om jou tevreden te houden deze maand Leeuw. Deze maand ga je echter eindelijk krijgen waar je al langere tijd naar verlangt. April wordt een drukke maand voor je, zowel in als buiten de slaapkamer. Je straalt een positieve energie uit en je partner zal daardoor vaker intiem met je willen zijn. Probeer de prioriteit op je relatie te leggen en wat minder op je werk. Je zult zien dat je hier de meeste energie van krijgt. Singles voelen in april een grote behoefte om zaken te veranderen op het gebied van liefde. Misschien is het eindelijk tijd voor iets serieus? De kans dat je iemand tegenkomt met veel dezelfde raakvlakken is in ieder geval groot!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

De Maagd in een relatie voelt in april heel veel liefde. Hierdoor ben je liever en romantischer naar je partner toe. Dit is dan ook je kans om er iets van te maken. Ga samen leuke dingen doen en verwen elkaar. Je zult zien dat jullie band closer wordt en dat de seks tussen jullie liefdevol, passioneel en onvergetelijk wordt! Met de single Maagd is het iets minder rooskleurig gesteld. Je bent geneigd fouten uit het verleden weer te maken. Een vaste relatie zit er deze maand waarschijnlijk niet in, maar de kans op lekkere casual seks is zeker aanwezig. Als je bang bent dat je daar later spijt van krijgt, moet je het niet doen. Maar wanneer je geen problemen hebt met heftig geflirt, een one-night-stand of een friends-with-benefits-verstandhouding moet je er zeker van genieten.

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september Р23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Het begin van de maand kan er het nodige op je afkomen wat voor een hoop stress en vermoeidheid kan zorgen. Hierdoor kan het gebeuren dat je partner wel zin heeft in seks en intimiteit, maar dat jij andere dingen aan je hoofd hebt. Die extra spanning kun je nu juist helemaal niet gebruiken. Door je partner op de hoogte te stellen van je problemen, voorkom je verwarring en spanning tussen jullie beiden. Je partner kan anders misschien gaan denken dat de liefde wat is bekoeld en kan zich afgewezen voelen. Door je gevoelens uit te spreken zal je partner jou beter begrijpen en  voorkom je onnodige extra spanning deze maand. Wanneer later in april de rust weer is teruggekeerd is het tijd om je partner eens flink in de watten te leggen.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Schorpioenen in een relatie kunnen zich aan het begin van de maand erg onzeker voelen in de slaapkamer. Dat kan te maken hebben met je zelfbeeld of met je bedprestaties. Hierdoor kun jij jezelf niet lekker laten gaan. De enige optie om dit op te lossen is om er met je partner over te praten. Pas op: Wanneer je dit niet doet, kunnen jij en je geliefde minder hecht worden waardoor gevoelens voor iemand anders nog wel eens de overhand zouden kunnen krijgen. Single Schorpioenen zijn deze maand helemaal klaar voor een vaste relatie. Dat wil niet zeggen dat jij ondertussen geen seksuele avontuurtjes kunt beleven met iemand waar je verder niks mee hebt. Aan het einde van de maand wordt seks met anderen minder belangrijk en zijn spannende fantasie√ęn voor jou voldoende!

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

De Boogschutter heeft deze maand behoefte aan liefdevolle en intieme seks. Jij hoeft niet per se lichamelijk bevredigd te worden, maar bent wel op zoek naar genegenheid en liefde. Voor je partner – die vooral jouw avontuurlijk kant kent – kan dit verrassend zijn. Aan het einde van de maand kan het zijn dat er meer wrijving ontstaat tussen jou en je partner, waardoor je geliefde je niet goed durft te verleiden. Laat het tij keren door iets bijzonders voor hem of haar te organiseren! Ook de single Boogschutter is minder bezig met de lichamelijke lusten en meer met de toekomst. Als single ben je veel bezig met je ambities. In jouw bed is alleen een plekje vrij voor de persoon met wie je denkt iets moois op te kunnen bouwen. Maar de kans dat dit gaat gebeuren is niet groot: je gesloten houding trekt weinig mensen aan op romantisch vlak.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december Р20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

De Steenbok is normaal een wat terughoudend persoon die soms zelfs een beetje afstandelijk over kan komen. Maar deze maand is dat anders. Vooral de Steenbok in een relatie is passioneel en wil graag vrijen. Bij jouw partner zal dan niet onopgemerkt blijven wat meer vluggertjes tot gevolg kan hebben! Door de seksuele energie ben jij zelfs wat minder met je school of werk bezig dan anders. Ook de single Steenbok heeft een sterke drang naar erotiek. Het kan ervoor zorgen dat een casual seksuele relatie je ineens niet gek in de oren klinkt. En de kans dat je iemand tegenkomt die dit met je wil is sterk aanwezig. Maar pas op waar je aan begint: het kan ook een boel conflicten met zich mee brengen omdat je bijvoorbeeld te maken krijgt met jaloezie of een onbeantwoorde liefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.931 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van maart? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!…
1.931 keer bekeken
355 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van December? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hi…
355 keer bekeken
7.309 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop voor de meest feestelijk maand der maanden? Wordt december voor jou een feestje of wordt het een koude maand voor jou? De sterren voorspellen wat jou te wachten staat zo aan het eind van het jaar. Lees snel verder en …
7.309 keer bekeken