Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

sekshoroscoop 2024

Sekshoroscoop Juli 2024

30 juni 2024,

geschreven door

It’s summertime, baby! 🌞 Gaat jouw seksdrive ook zo goed op Vitamine D, of heb jij wat tijd nodig om af te koelen? Ontdek wat de sterren voorspellen voor jouw seksleven in de sekshoroscoop van juli 2024!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari - 20 februari)

sekshoroscoop

Waterman, jij bent in je element! 🌊

Oké, het kost soms wat tijd en moeite, maar met jouw natuurlijke charmes en uithoudingsvermogen krijg je alles voor elkaar. Je natste dromen waarmaken? Houd een oogje in het zeil, er liggen kansen op de loer!

Het zonnetje schijnt voor jou, maar voor anderen hangt er misschien wel een wolkje aan de lucht. Vergeet niet om er voor hen te zijn! Een luisterend oor kan meer betekenen dan je denkt.

sekshoroscoop

Waarom stel je zulke hoge eisen aan jezelf, Vissen? Voor de mensen om je heen ben je lief en geduldig, maar jezelf gun je geen rust. Da’s niet eerlijk en bovendien breng je jouw zelfbeeld uit balans! Nét wanneer je jouw zelfvertrouwen in de slaapkamer zo goed kunt gebruiken…

Je werkt al hard genoeg. Geef jezelf eens een welverdiend schouderklopje, durf los te laten en geniet van het moment. Je bedpartner? Geen zorgen, die helpt je graag ontspannen!

 

sekshoroscoop

Even op de rem, Ram! Hoe dol je ook mag zijn op nieuwe ervaringen, zelfs jij hebt een bepaalde grens. De truc is om deze te herkennen en kenbaar te maken, voordat je er spijt van krijgt. Misschien dat je lover hier een beetje van schrikt, maar draai er niet omheen.

Is de sfeer even niet zo goed, dan is dat oké. De-escaleer, leg je erbij neer en neem desnoods wat ruimte voor jezelf. Je partner zal gauw genoeg beseffen hoeveel jullie wél met elkaar delen en bijdraaien. Alles valt weer op z’n plek!

sekshoroscoop

Juli wordt een relaxte maand voor je, Stier. Maar dat betekent niet dat de passie verdwenen is. Sterker nog, je hebt energie voor tien! Gelukkig weet je dat heel goed te doseren om het beste uit elke dag te halen. En daar pluk niet alleen jij de vruchten van, maar de mensen om je heen ook. Vooral je (bed)partner wordt hier heel gelukkig van, want door jouw rust en vastberadenheid weet jij de juiste plekjes feilloos te vinden.

Ben je single en heb je iemand op het oog? Ga ervoor, Stier! Deze maand bereiken jouw verleidingsvaardigheden namelijk een hoogtepunt. Zonde om daar niks mee te doen!

sekshoroscoop

Vorige maand was vrij explosief, Tweelingen. In juli is het daarom tijd om een klein stapje terug te doen. Met de nadruk op klein, want jij hebt nog genoeg energie en zelfvertrouwen om er een heerlijke maand van te maken.

En dat is maar goed ook, want er staat je iets groots te wachten deze maand. Wat dat precies is, dat houden de sterren nog even voor zichzelf 😉 Maar verwacht een verrassende (en positieve!) verandering in je liefdesleven waar je nog lang van zult genieten.

Omarm verandering met...

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni - 22 juli)

sekshoroscoop

Het is juli! En dat is goed nieuws voor jou, Kreeft. De sterren voorspellen namelijk dat er deze maand een droom in vervulling zal gaan op liefdesgebied. Is er iets wat je al heel lang wilt? Hou je ogen open, want het balletje zou binnenkort zomaar eens kunnen gaan rollen.

Je voelt je deze maand wat ondeugend en hebt wel zin om de grenzen een beetje te verleggen. Helemaal niks mis mee, maar pas je wel op? Ga er niet zomaar vanuit dat je (bed)partner zo ver met je mee wil gaan. Blijf dus altijd goed communiceren en neem af en toe een stapje terug.

sekshoroscoop

Leeuw, jij bent niet te temmen deze maand! Juli staat vol met warmte en kracht en dit beïnvloedt jouw relaties alleen maar ten goede. Misschien is het ’t warme weer, maar vurige passie zal niet ontbreken in de slaapkamer. Jouw (bed)partner wordt blij verrast en dit nodigt uit om te experimenteren.

Ben je single? Bereid je voor op een spannende zomerflirt! Jij duikt zo lekker de sociale kringen in en onderneemt nieuwe activiteiten, het is dus helemaal niet zo gek dat je iemand vindt die in jouw enthousiasme en vooral jouw sensualiteit op wilt gaan.

sekshoroscoop

Jij zit er lekker in deze maand, Maagd! Of je nou een zelfvertrouwen boost hebt gekregen van de zon, flirten met de buurman/vrouw of omdat je gewoon goed in je vel zit, jij voelt je on top of the world. En zo’n boost zorgt ervoor dat je meer openstaat voor nieuwe ervaringen!

Als je in een relatie zit, dan zoek je samen met je partner de randjes van jullie seksleven op. Er valt tenslotte nog zoveel te ontdekken! Het zorgt voor diepgaande gesprekken en liefdevolle (en sexy) momenten. Jullie tillen je relatie naar een hoger niveau in juli.

De singles onder ons ondervinden dat daten tóch best leuk kan zijn. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen en wie weet, misschien gaan er ook wel een aantal mee je bed in? Je moet ze tenslotte toch leren kennen 😉

sekshoroscoop

De zon straalt en zo ook jij, Weegschaal! Jij bent echt het zonnetje in huis deze maand en dit uit je vooral naar jezelf toe. We gaan richting de vakantieperiode toe en je merkt dat je jezelf best wel even op de eerste plek mag zetten. Ga zelf een weekendje weg, of opper dates die jij graag wilt doen met je partner in plaats van je altijd maar aan te passen.

Juli zal vooral kalm zijn. Het leven kabbelt rustig door en jij dobbert mee. En er is niks mis mee om even een stapje terug te nemen! Dit is het ideale moment om te genieten van (erotische) massages, tantra en heel veel zelfliefde momentjes 😉

Doe het rustig aan met...

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober - 22 november)

sekshoroscoop

Deze maand brengt sterke emoties bij je naar boven Schorpioen. Alles wat je voelt zal twee keer zo intens binnenkomen. Dat is soms heftig, maar in bed zorgt dit voor extra lekkere hoogtepunten 🤩

Het is belangrijk om situaties te vermijden die emotioneel veel van je kunnen vragen. In plaats daarvan kan je je energie beter steken in dingen die je blij maken.

Op liefdesgebied is het tijd om dieper te graven om zo banden te versterken. Wees open en eerlijk over je eigen gevoelens en doe extra je best om naar je partner of date te luisteren. Dan zullen jullie samen een hele diepe connectie vinden!

sekshoroscoop

Juni wordt een maand vol focus, energie en avontuur, Boogschutter! Het is tijd om het verleden los te laten en je te richten op het heden. 

Luister naar je lichaam en geef het zowel actie als rust. Yoga is hier heel geschikt voor, maar… een ontspannende sekspartij ook!

Wat betreft je seksleven, laat je avontuurlijke geest de vrije loop. Verken nieuwe grenzen en ontdek wat jou en je partner opwindt. 

Let wel op je fysieke grenzen, vooral halverwege de maand. Neem minder veeleisende doelen aan om blessures te voorkomen en je energie te behouden voor wat echt belangrijk is.

Vind actie en rust met...

Sekshoroscoop Steenbok (22 december - 20 januari)

sekshoroscoop

Steenbok, deze maand zorgen de sterren voor een rustige periode in je leven, waardoor je eindelijk het gevoel hebt dat je weer een beetje tot rust kan komen.

Je straalt een kalme en zelfverzekerde energie uit die anderen geruststelt en inspireert. Daarom willen ze graag bij je zijn. Je zal dit merken aan de vele verzoekjes en date uitnodigingen die je krijgt.

Die zelfverzekerdheid kan je ook lekker gebruiken in de slaapkamer door extra dominant te zijn. Wedden dat je partner hier aangenaam door verrast wordt? (Wel eerst even overleggen voordat je er zomaar zwepen en handboeien bij haalt, hè?)

Waar kijk jij naar uit deze maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.924 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van augustus? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hi…
2.924 keer bekeken
574 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van Maart? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!…
574 keer bekeken
3.992 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van juni? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier! …
3.992 keer bekeken