It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

Sekshoroscoop September 2019

1 september 2019,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van september? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

In augustus wist je nog te genieten van een maand vol met adrenaline en veel kansen, maar september gunt de Waterman niet enorm veel. Voor zowel de Waterman in een relatie als de single Waterman moet de energie voor een seksueel feest in bed van ver komen. Het lusteloze gevoel neemt de overhand en dit merk je, maar je (bed)partner ook. De negatieve emoties komen in je naar boven, dit brengt de nodige spanning met zich mee. Qua relaties zal het deze maand dan ook iets minder gaan voor de Waterman, maar hij heeft wel moed om dit te doorstaan en met nieuwe kansen oktober in te gaan. Probeer, net als in augustus, niet te overmoedig te zijn, maar wees deze maand wat afwachtender en geef je (bed)partner wat meer de controle.

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

September start goed voor de single Vis, hij zal de stralende maand augustus doorzetten en de positieve energie gebruiken voor nieuwe connecties op zowel het persoonlijke als het seksuele vlak. Dit zorgt voor een enorme boost van zelfvertrouwen, dit heeft de single Vis halverwege de maand enorm nodig. Er zal iets gebeuren waar je je zelfvertrouwen meer dan ooit voor nodig hebt. De verbonden Vis moet deze maand oppassen met zijn fysieke krachten, overschat deze niet. Het kan ten koste gaan van je relationele gezondheid, wees matig met sporten en seks, maar blijf wel ontspannen. Als je aan seks doet; probeer dan eens een vluggertje in plaats van een stomende sessie. Dit zal jouw energie ten goede komen, maar ook dat van je partner.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

September wordt een sensuele maand voor de Ram. Je omarmt jezelf en je lichaam zoals het is en dat ziet je omgeving ook. Dit maakt je dan ook onweerstaanbaar. Je voelt je zeker en straalt het uit. Mede hierdoor ben jij deze maand aan het pieken als het op seks aankomt. Je durft de leiding te nemen, probeert nieuwe standjes uit en laat je flink verwennen. Orgasmes komen vaak en zijn extra intens. Voor de Ram in relatie levert dit veel goeds op. Jij en je partner leven weer helemaal op. De single Ram neemt het er flink van en houdt het zeker niet bij één one night stand. 

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Voor de Stier in relatie gebeurt er iets geks: jij hebt meer zin in seks dan je partner. Hoe kan dat? Misschien is het tijd om eens goed met elkaar te praten om zo tot de wortel van het probleem te komen. Je zult merken dat het oplucht als jullie bepaalde zaken naar elkaar uitspreken. Dit zal leiden tot meer harmonie binnen jullie relatie en ook in bed. De Single stoer doen er goed aan om de deur uit te gaan. Verwacht deze maand geen materiaal voor een langdurige relatie. Maar de kans is groot dat jij tijdens deze stomende affaire flink aan het experimenteren zal slaan. 

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

De Tweeling in een relatie is in het begin van de maand in een experimentele fase. Hierbij ligt de nadruk niet op romantiek en intimiteit, maar ben jij vooral bezig de grenzen van je genot en dat van je partner op te zoeken. Jij ontdekt een nieuwe kant van jezelf omdat je gehoor geeft aan je fantasieen. Ook de single Tweelingen is op zoek naar seks,  veel seks maar ook goede seks. Je blijft dan ook niet thuis zitten deze maand, maar trekt erop uit. Hierdoor kom je op veel plekken en zul je veel wisselende contacten op doen deze maand. 

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

September zal een productieve maand voor jou worden, Kreeft! Vooral op je werk lijkt alles voor de wind te gaan. Helaas is de kans wel aanwezig dat dit nadelige gevolgen heeft voor je relatie. Werk komt iets te vaak op plek nummer 1, en dat zal je partner niet appreciëren. De intimiteit is ver te zoeken, er hangt spanning in de lucht en je lijkt weinig empathisch vermogen te hebben om je partner tegemoet te komen. Trek op tijd bij jezelf aan de bel, om een relatiecrisis te voorkomen. De single Kreeft haalt juist voordeel uit de enorme energie die september hem geeft. Het maakt je sexy en aantrekkelijk en dát is terug te zien in de hoeveelheid aandacht die je deze maand zal krijgen!

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Leeuw, je voelt je fysiek erg sterk en dat zorgt ervoor dat het ook mentaal goed in je vel zit. Die vrolijkheid en positiviteit die je met je meedraagt is erg aanstekelijk. Je hebt de lachers op de hand en ook je partner weet je het goed naar zijn of haar zin te maken. Je kunt beter omgaan met negatieve situaties en gaat daarom een lekker rustig maandje tegemoet zonder problemen op relationeel gebied. De single Leeuw heeft weinig problemen met het vinden van een leuke one night stand of scharrel. Je aantrekkingskracht is enorm deze maand!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Je laat je komende maand bijzonder veel leiden door je gevoelens. De romanticus komt in je naar boven, waardoor je relatie hoogtij kent. Je hecht waarde aan de connectie die je hebt met je partner, maar verlangt stiekem naar meer. Is dit wellicht het moment om te experimenteren met nieuwe dingen in de slaapkamer? Ga op onderzoek uit, het zal jullie relatie naar een hoger niveau tillen. De single Maagd lijkt in september wat besluiteloos te zijn. Je haalt bevestiging uit verschillende contacten, maar komt op den duur voor lastige keuzes te staan. Hoewel je geniet van je wilde periode, is het niet onverstandig om even een stapje terug te nemen.

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

In september ben je meer dan ooit op de toekomst gericht. Je kunt je daardoor gaan afvragen of alles nog wel op rolletjes loopt in je relatie en of er geen sprake is van sleur. Die onzekerheid probeer je op te lossen door meer dan anders te investeren in jullie relatie. Je maakt nieuwe reisplannetjes, je bespreekt jullie toekomstplannen en probeert je partner enthousiast te maken om samen nieuwe dingen te ondernemen. De kans bestaat echter dat wanneer jouw partner hier niet gelijk positief op reageert, jij je nog onzekerder gaat voelen. Vergeet niet dat al jouw plannen misschien een beetje rigoureus kunnen overkomen. Al met al wordt het een uitstekende maand waarin jullie dichter tot elkaar komen. Daar ga je in de slaapkamer ook de vruchten van plukken!

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Je grote vriend stress komt weer eens om de hoek kijken. Je hebt je hoofd er niet helemaal bij en dat komt de deadlines op het werk zeker niet ten goede. Het gevaar bestaat dat je ook thuis wat onrustig bent en daardoor minder in harmonie bent met je partner. Een goede vrijpartij waar jij even alle remmen los kunt laten is de oplossing om van dat onrustige gevoel af te komen. Geef je partner de controle en probeer je alleen nog maar te focussen op alle handelingen die hij of zij doet. Je zult merken dat je zo weer van je stress af bent! De rest van de maand zal alles weer op rolletjes lopen!

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Deze maand zal voor jou geheel in het teken staan van gebondenheid en intimiteit. Je relatie bereikt diepere lagen, door je verlangen om meer verbonden te zijn met je lief. Jullie delen veel intieme momenten, zowel binnen als buiten de slaapkamer. De boost die jullie relatie hierdoor krijgt, geeft jou en je partner nog meer seksuele energie, die jullie maar al te graag aan elkaar geven. Houd die energie vast! De single Boogschutter krijgt te maken met confrontaties in september. Je wordt voornamelijk geconfronteerd met jezelf. Het heeft niet veel zin om nog langer met oogkleppen op te lopen. Verrijk jezelf door kritisch naar je eigen houding naar anderen te kijken. Dat zal je een stuk aantrekkelijker en sexier maken!

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

In september zou de Steenbok meer waarde moeten hechten aan de gezondheid van zichzelf, dan aan de gezondheid van de relaties die hij heeft opgebouwd. Waar je in augustus nog kon dromen, zou je dat deze maand even moeten parkeren. Het dromen voor de Steenbok in een relatie zal hem in het begin van deze maand de kop kosten, hij was te overmoedig met beslissingen nemen en nieuwe dingen uitproberen. Het dromen heeft voor de single Steenbok wel de vruchten afgeworpen en daar heeft hij in september profijt van, dit heeft vooral invloed op zijn bedprestaties en uithoudingsvermogen. Deze maand is van jou, maak dit kenbaar en houdt je nieuwe relaties dichtbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

7.127 keer bekeken

Geschreven door

Experimenteren doet niemand moeilijk over, toch? Sterker nog, het geeft je seksleven een dikke vette boost! Wij hebben de 8 beste sekstips voor jullie verzameld. Ga er even lekker voor zitten (of liggen) en laat jullie verbeelding de vrije loop! Met …
7.127 keer bekeken