Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

4.199 keer bekeken

Sekshoroscoop Maart 2019

1 maart 2019,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van maart? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Waterman zal een stabiele periode tegemoet gaan. Dingen lijken te gaan zoals jij wilt en dat is niet zonder slag of stoot gegaan. Jij en je partner zullen deze maand dichter bij elkaar komen. Laat meer sensualiteit toe in jullie relatie en je zult merken dat deze maand enorm prettig voor jullie beide zal zijn. De single Waterman zal zich deze maand misschien eenzaam gaan voelen. Je zult de neiging hebben om je af te sluiten en mensen niet toe te laten. Als je mensen echter een kans geeft zul je merken dat je leven zowel door vriendschap als door intieme relaties zal worden verreikt.

Sekshoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Vissen zullen zich content voelen deze maand. Er liggen grote kansen voor het grijpen en je partner zal je enthousiasme delen. Blijf naar elkaar luisteren en steun elkaar. Deze maand staat romantiek bij jullie centraal. De ideale periode om de vlam opnieuw aan te wakkeren! De single Vissen mogen best een stap achteruit zetten, er gaat veel om in je persoonlijke leven en dan is er niet altijd ruimte voor een partner. Vissen, focus je deze maand op jezelf en je eigen behoeftes. En je zult merken dat als je een potentiële partner tegenkomt, je sterk in je schoenen zal staan.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Ram, dit is je moment! Relatieproblemen ervaren we allemaal wel eens maar deze maand kun je dat veranderen. Wees meer in contact met je gevoelige kant, laat je partner zien hoe jij je voelt en sta meer open voor de seksuele behoeftes van je partner. Je zult merken dat jullie band sterker zal worden. En dat dit nieuw leven in jullie relatie zal blazen. Wees niet onzeker over je doen en laten en sta jezelf toe om je partner te verwennen. De single Ram kan zich deze maand helemaal laten gaan. Flirt met wie je wilt flirten, je bent zelfverzekerd en mensen mogen het zien. Heb plezier en laat je niet meesleuren in onzekerheden.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

De Stier heeft deze maand een chaotisch liefdesleven. Je weet niet wat de juiste keuzes zijn en je zult je misschien niet begrepen voelen door je partner. Luister goed naar elkaar en je zult zien dat de hoeveelheid keuzes alleen maar een luxe is. De single Stier heeft deze maand juist minder opties, je voelt je misschien ingesloten of onbegrepen, maar een gewaagde keuze kan tot spannende resultaten leiden. Durf de stap te zetten en je zult zien dat je veel meer in je hebt dan je zou verwachten. Zorg goed voor jezelf en wees niet bang om te pronken met wat je hebt. Potentiële partners zullen dit enorm waarderen en je hier niet op afrekenen.

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

De Tweeling in een relatie zal een top maand tegemoet gaan op seksueel en sensueel gebied. Jij en je partner zijn goed op elkaar afgestemd. Dit is het ideale moment om te gaan experimenteren en je partner te laten zien wat je verlangt. De single Tweeling merkt deze maand misschien een lak aan partners te kunnen hebben. Dit kan voor onrust en frustratie zorgen, maar probeer je energie op jezelf te focussen. Sta jezelf toe om je lichaam opnieuw te ontdekken en je zult zien dat verrassende ontdekkingen gemaakt kunnen worden.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

De Kreeft heeft in maart de tijd om te plannen. Kijk vooruit en zorg ervoor dat je tijd overhoudt voor je partner. Als je partner in een bui is om je te verassen, laat je dan meevoeren. Dit kan voor een positieve verandering zorgen in jullie seksleven. Wees niet bang om soms de touwtjes uit handen te geven. De Kreeft die single is kan zijn fantasie soms een beetje op hol laten slaan deze maand, durf deze ideeën om te zetten in realiteit en wees niet bang om je verleidelijke kant te laten zien.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Conflict is soms moeilijk te vermijden, Leeuw. Helaas zit maart er vol mee. Je partner raakt soms een beetje overweldigd door je autoritaire gedrag. Of je dit bewust of onbewust doet maakt in dit geval helaas weinig uit. Deze spanningen zullen jullie seksleven in de weg zitten. De planeet Mars kan deze maand zowel positief als negatief beïnvloeden. Als een positieve invloed gaan jullie de confrontatie aan en kan dit leiden tot een spannende avond. De single Leeuw gaat ook merken dat conflict te pas komt deze maand. Je loyaliteit naar je vrienden zal getest worden. Weet wanneer je jouw eigen behoeftes voor moet zetten en wees wat kieskeuriger met wie je toe laat in je leven. Je zult merken dat dit innerlijke rust met zich meebrengt.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

De Maagd zal deze maand de kans krijgen om zijn angsten te overwinnen. Je partner wilt graag horen wat je te zeggen hebt! Laat jezelf toe om het lichaam van je partner te ontdekken en jullie zullen merken dat sensualiteit jullie relatie een heel andere dynamiek geeft. De Maagd die vrijgezel is zal de sterke invloed voelen van Mercurius. Volg je hart en ga eens op reis. Je zult mensen tegenkomen die je leven sterk zullen beïnvloeden. Wees niet teleurgesteld als je seksleven wat ‘vanille’ is, soms zijn de oude vertrouwde dingen iets goeds om op terug te vallen.

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Het is tijd om de balans van het dagelijks leven achter je te laten. Je relatie begint langzaam dood te bloeden door een lak aan variatie, durf buiten je comfort zone te gaan en vindt een manier om de vlam tussen jullie aan te wakkeren. De single Weegschaal zal deze maand in een dilemma terecht komen. Je hebt veel opties en maar weinig tijd! Luister naar je hart en geniet van het leven als vrijgezel. De ideale partner die je zoekt zal zich op het moment nog niet laten vinden.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Jaloezie ligt deze maand weer op de loer voor de Schorpioen. Je partner laten zien dat je er bent is daarom erg belangrijk, maar sla hier niet in door. Soms is het lastig om met emoties om te gaan, maar de Schorpioen die weet leren los te laten zal zien dat er deze maand niks is om te vrezen. Je relatie is stabiel en tussen de lakens gaat het ook niet zo slecht. Wees tevreden met de stabiliteit en laat je niet gek maken! De Schorpioen die vrijgezel is mag deze maand wel een beetje ontspannen, werk naar een doel toe en sta jezelf toe om plezier te hebben.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Deze maand schiet je recht in de roos, Boogschutter! Alles gaat goed in je relatie. Je bent zelfverzekerd en zult door je associatie met vuur deze maand een hoog libido ervaren. Wees niet bang om onverwachts te zijn en je partner te verassen. Probeer iets nieuws in de slaapkamer en misschien pakt dit wel positief uit! De single Waterman staat positief in het leven deze maand. Je zult misschien merken dat je naar een connectie met iemand verlangt, stap hiervoor niet uit je comfort zone. De juiste persoon is het waard om op te wachten.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Steenbok opgelet! Deze maand zullen jij en je partner een prettige periode ingaan. Er zijn af en toe wat obstakels maar jullie weten die feilloos aan de kant te zetten en zullen deze maand vooral veel plezier beleven aan elkaar. De single Steenbok zal deze maand meer gaan daten, dit is het ideale moment! Ga ervoor en laat zien dat je single and ready to mingle bent. Op sensueel gebied zul je merken dat je aandacht nodig hebt, als je dit niet in een potentiële partner kan vinden weet dan dat een knuffel van familie of vrienden een uitstekend alternatief is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van juni? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier! …
4.322 keer bekeken
3.640 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van april? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier…
3.640 keer bekeken