NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

7.266 keer bekeken

Sekshoroscoop Oktober 2021

1 oktober 2021,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van de maand oktober? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Je bent duidelijk in wat je wel en niet wil deze maand en hebt een uitgesproken mening over verschillende dingen die op je pad komen. Probeer echter te letten op de toon die je hierbij gebruikt. Je hebt soms de neiging om bot en kortaf te reageren waardoor er spanningen kunnen ontstaan. Zolang jij en je partner op één lijn blijven zitten deze maand zal het met de seks wel goedkomen! In de slaapkamer heb je een sterkere drang om te experimenteren. Vergeet je wensen in ieder geval niet te communiceren! Single Watermannen hebben meer kans op oppervlakkig contact dan dat zij iemand tegenkomen voor een serieuze relatie.

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen Oktober
Vissen

In de eerste drie weken van oktober is de relatie tussen jou en je partner nogal onrustig. Blijf met elkaar praten om jullie geschillen op te lossen. Verder zit jij deze maand wel degelijk lekker in je vel, vooral in de laatste week. je bent lief, zacht en initiatief nemend. Dat zet zich door in de slaapkamer waardoor jij en je geliefde closer zijn dan ooit. Er wordt meer gestreeld, geknuffeld en geluisterd naar elkaars wensen. Ook krijg jij deze maand te maken met een boze geest uit het verleden. Maar die weet jij na al die tijd eindelijk te verdrijven. Voor de single blijft het een rustige en vooral seksloze maand. Jij probeert in de eerste weken van de maand even goed voor jezelf te zorgen en er is geen ruimte voor iemand anders. Probeer je dan ook niet te binden. Grote kans dat het niet goed afloopt. In de laatste week is er weer meer ruimte voor een prille liefde.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram Oktober
Ram

De maand oktober is voor de ram dé maand voor de liefde. Buiten wordt het koeler, maar jouw hart zal zich opwarmen. Dit is dus het perfecte moment om een bestaande relatie tot een hoger level te tillen of om een nieuwe relatie aan te gaan. Ook tussen de lakens zal het er in deze maand extra heet aan toe gaan. Je zal merken dat je veel minder last hebt van remmingen en onzekerheden en dit resulteert in spetterende vrijpartijen waarbij jij jezelf volledig kan overgeven aan de passie en lust! Neem naast je wilde escapades in de slaapkamer ook tijd om je lichaam rust te geven. Bijvoorbeeld met een wandeling in de natuur.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier Oktober
Stier

Vooral de vrouwelijke Stieren zullen deze maand te maken krijgen met een enorm magneet-effect. Het lijkt wel of alles en iedereen naar jou toe getrokken wordt. Charme is in oktober jouw tweede naam, Stier! Ondanks alle aandacht die jij krijgt, zal voor jou duidelijk worden wat en wie jij wil. Dit is het moment om beslissingen te maken en je hart te volgen. Luister naar je onderbuikgevoel, dit vertelt je naast wat je wel wil ook waar je voor moet uitkijken. Deze maand, als jij een keus hebt gemaakt, zal jij je erg aanhankelijk voelen en je wil zo vaak en zo veel mogelijk bij je lover zijn. Je voelt een diepe connectie die zich niet per e hoeft te uiten in seks. Alleen het bij elkaar zijn en van elkaar genieten is genoeg intimiteit.

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen Oktober
Tweelingen

Iets zorgt ervoor dat je gestrest bent en er niet bij bent met je hoofd. Dat komt je seksleven niet ten goede. Je dient deze maand daarom sterk in je schoenen te staan en er voor je geliefde te zijn. Maar ook buiten de slaapkamer zijn er issues tussen jullie. Pas op: wanneer jullie die niet oplossen, ligt een definitieve breuk op de loer! Houd daarom je emoties in bedwang en volg je intellect. Wanneer jullie de problemen oplossen, groeien jullie ook lichamelijk naar elkaar toe. En wellicht kun jij dan rekenen op de beste seks van je leven.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft Oktober
Kreeft

De Kreeft gaat in oktober wel een aardige maand tegemoet. Alles kabbelt een beetje voort. Zowel in je liefdes- als seksleven hoef je geen bijzondere en spannende dingen te verwachten. Jij en je partner hebben een drukke maand achter de rug en seks stond en staat nog steeds even niet op nummer 1. Het is dan ook goed om je verwachtingen voor deze maand een beetje bij te stellen, zo word je niet teleurgesteld. Wacht geduldig op wat komt dan komt alles goed!

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw Oktober
Leeuw

Het wordt tijd om aan jouw oerinstinct toe te geven beste Leeuw! Als koning van de jungle jaag jij het liefst op alles wat rondloopt. Waarschijnlijk heb jij sinds een korte periode je gebonden aan iemand. Dat bevalt je, in tegenstelling tot je eigen verwachtingen, uitstekend. Het enige wat je nu nog rest, is aangeven dat je het in de slaapkamer wel wat spannender zou willen maken. Misschien schaam je je daar een beetje voor maar het is helemaal niet erg om over seks te praten. Je partner is meer open minded dan je denkt.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd Oktober
Maagd

In oktober kan het regelmatig gebeuren dat je even niet helemaal weet wat je aan moet met bepaalde situaties. Je vindt het lastig ergens een vaste mening over te vormen en verandert constant van gedachten. Deze ups en downs hebben mogelijk ook invloed op je relatie en seksleven. Het kan zijn dat je partner deze maand niet helemaal weet wat hij of zij aan je heeft. Probeer de mensen in je nabije omgeving niet teveel weg te duwen om verdere nare situaties te voorkomen. Wanneer het je deze maand lukt om flexibel met bepaalde situaties om te gaan zal de liefde je later in oktober weer toelachen. Singles zullen in oktober een sterke drang hebben om op avontuur te gaan en hebben een vergrote kans om iemand tegen te komen.

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal Oktober
Weegschaal

De Weegschaal heeft nog niet zo lang geleden iemand leren kennen waarmee het klikt. Je dacht de ware liefde te hebben gevonden maar de klik ligt meer op seksueel gebied. Dat is helemaal niet erg. Ook van goede seks kun je prima genieten. Let er daarbij wel op dat je je eigen grenzen aangeeft en je gevoelens bewaakt. Pas op dat je niet wordt gebruikt en maak een einde aan de relatie als je niet terug krijgt wat je er in stopt. Jij houdt er niet van om uit balans te zijn, dus dat is voor jou vast geen probleem!

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen Oktober
Schorpioen

Als deze maand een kleur had, dan was het zonnegeel! Wat een kracht en positiviteit straal jij deze maand uit. De zon geeft jou energie om alles te doen wat je ooit wilde. Dingen die altijd onmogelijk leken, liggen ineens voor het oprapen. Dit is jóuw maand Schorpioen! Ook in bed ben jij on fire, je probeert nieuwe dingen, met ontzettend veel succes. Je krijgt wat je wilt en je hoeft nergens om te vragen. Deze maand kan jij genieten, van jezelf, van anderen en van je successen en geluk. Let alleen op dat je niet naast je schoenen gaat lopen. En ook al komt alles je nu aanwaaien, weet dat je wel je best moet doen om dit geluk te blijven behouden.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter Oktober
Boogschutter

Geduld is het codewoord voor jou deze maand. Waarschijnlijk bedenk je van alles wat je wil doen, maar nu is niet het juiste moment. Neem de tijd. Denk goed na en wacht met het uitvoeren van belangrijke taken en het maken van spannende beslissingen tot het eind van de maand. Dit geldt voor alles, werk, financiën, relaties, noem maar op. Een goede manier om afleiding te zoeken? Seks! Er is niks mis met een ordinaire bootycall of friends with benefits. Tover je oude vertrouwde bedpartner weer uit die hoge hoed om er samen een onvergetelijke avond van te maken!

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok Oktober
Steenbok

Aan passie heb jij in oktober geen tekort. Alles wat je doet, doe je met passie en assertiviteit. Je weet wat je doet en dat laat je zien. Op je werk ga je lekker, maar vooral in relaties werpt dit zijn vruchten af. Je bent door deze houding extra aantrekkelijk, en dat merk je. Oude bekenden zoeken je op en je krijgt complimentjes uit onverwachte hoeken. Voor Steenbokken in een relatie kan deze maand een test worden… kan jij de verleiding weerstaan? De vrijgezelle Steenbokken hoeven zich hierover geen zorgen te maken en kunnen pakken wat ze willen pakker. Geniet, maar wees veilig. Je hebt het verdiend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van augustus? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hi…
5.115 keer bekeken