Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Sekshoroscoop April 2021

1 april 2021,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van de maand april? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Deze maand heb jij te maken met een kleine sociale blokkade. Je sluit je heel bewust af van de buitenwereld omdat je even behoefte hebt aan me-time. Daar hoef je jezelf niet schuldig om te voelen. Maar het is wel slim om je familie en vrienden even te vertellen dat je deze maand wat tijd voor jezelf neemt zodat ze zich niet onnodig zorgen zullen maken. Gebruik deze periode van afzondering om jezelf en je lichaam weer helemaal te vinden en ontdekken. Veel solo seks sessies dus! Het is leuk om te experimenteren en nieuwe dingen te proberen, maar deze maand is juist geschikt om oude vertrouwde zaken weer op te pakken! Bijvoorbeeld die favoriete toy die je al maanden niet gebruikt hebt…

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Voor de Vissen in een relatie is april een erg goede maand, en nee dat is geen grap! Jij en je partner zullen de passie op wonderbaarlijke wijze weer terugvinden en het zal voelen of jullie weer net samen zijn. Dit is uiteraard ook te merken in de slaapkamer. De passie spat er (letterlijk) vanaf! Maak hier gretig gebruik van door nieuwe dingen te proberen samen. Voor de vrijgezelle Vissen is april ook een vruchtbare maand want betreft de liefde. Niet alleen de bloemetjes staan in bloei namelijk! Je zal merken dat je veel aandacht krijgt van anderen. Dit heeft uiteraard een positief effect op je humeur, wat weer een positief effect heeft op je libido. Het is dus maar goed dat je jouw honger naar seks makkelijk kan stillen, want aan aanbod heb jij geen tekort.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Als Ram kom je deze maand voor een dilemma te staan. Er doet zich een kans voor om meer uit een huidige relatie te halen. Hier zal je echter wel het een en ander voor moeten opofferen. Ben je bereid om geduld te tonen en je eigen belangen aan de kant te zetten? Je inspanningen kunnen je seksleven voor langere tijd in positieve zin beïnvloeden. Probeer je humeur er niet door te laten beïnvloeden, anders is alle moeite voor niks geweest!

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Beste Stier, pas jij een beetje op deze maand? Jij kan soms best een wild zijn in de slaapkamer en dat schrikt je partner, scharrel of date misschien een beetje af. Niet iedereen is into kinky stuff, onthoud dat goed! Wil je dat toch graag proberen? Doe het dan rustig aan en probeer eens een paar handboeien of een ander spannend seksspeeltje. Ook als je single bent, is het verstandig om eens rustig aan te doen. Heb je de laatste weken niet iets te veel mannen of vrouwen in je bed gehad?

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Heb jij een partner of ben je momenteel aan het daten? Deze maand lijkt het alsof het contact met je partner anders loopt dan verwacht. Als Tweeling ben jij flexibel genoeg om hier mee om te gaan toch? Laat zien dat jij je niet van de wijs laat brengen en sta er voor open om eventuele problemen binnen je relatie te bespreken. Alles komt uiteindelijk weer op zijn pootjes terecht. Je zult merken dat je geduld een positieve invloed heeft op je relatie, jezelf en in de slaapkamer. Je zult aangenaam verrast worden!

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

De maand april begint niet bepaald soepel. Seks met je partner staat op een lager pitje dan in de maand mei. Je zal misschien de neiging hebben om je terug te trekken, maar dat zal jullie op seksueel vlak alleen maar uit elkaar drijven. Zoek daarom juist toenadering tot je partner. Aan het einde van de maand zul je zien dat alles op zijn pootjes terecht komt en dat jullie intiemer zijn dan ooit. Als je vrijgezel bent, is de kans groot dat een one night stand of een oppervlakkige seksrelatie uitgroeit tot een liefdevolle relatie. Maar pas op met hoge verwachtingen, die kunnen een beginnende romance de das omdoen.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Deze maand heeft potentie om uit te bloeien in een geweldige en liefdevolle maand. Maar je zult daar wel zelf aan moeten werken. Wanneer je terughoudend bent met seks, kan die mogelijke liefde en intimiteit nog wel eens op de achtergrond verdwijnen. In deze maand zal ook blijken of je relatie rotsvast is of dat jullie twijfels ervaren. Reageer hier niet te heftig op. Wanneer jij je rust neemt, zul je vanzelf zien dat april aan het einde alsnog een avontuurlijke maand wordt! Als je single bent, ontmoet je een aantal leuke mensen. Helaas liggen er ook teleurstellingen op je pad. Accepteer ze en blijf jezelf!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

De sterren staan gunstig voor jou deze maand, Maagd! Zat je vorige maand af en toe niet altijd even lekker in je vel? Deze maand komt daar verandering in. Het is jouw maand! Jouw relatie en seksleven loopt op rolletjes. Droomde je vorige maand nog van wat meer variatie in de slaapkamer? Deze maand gaat het allemaal gebeuren. Dankzij je nieuw herwonnen zelfvertrouwen durf je ook hier de stap te nemen. Heb je (nog) geen relatie? Ook dan zal je zelfvertrouwen voor je werken. Je durft eindelijk op die crush af te stappen.

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Deze maand merk jij dat jouw leven in balans is. Er is sprake van een mooie harmonie zowel op werk als in je privé leven. Dit is hét moment om met nieuwe dingen te beginnen. Dat kan dus een nieuwe onderneming of sport zijn, maar ook in de slaapkamer of op relatie gebied. Naast de balans voel je in april ook een sterke fysieke drive. Je wil graag lichamelijk bezig zijn. Of te wel, sexperimenteren! Je moet die lichamelijke energie kwijt en seks is dé oplossing. Alleen of met partner, zolang het maar uitdagend is en je nieuwe dingen kan proberen.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Het is oppassen geblazen want deze maand bestaat de kans op verwondingen! Let dus in de slaapkamer goed op en haal niet al te acrobatische standjes uit de kast. Daarnaast kan je merken dat je meer last hebt van jaloezie deze periode. Laat je niet verleiden tot het uitvoeren van wraakacties, want daar zal je later spijt van krijgen. Probeer de rust in jezelf te vinden. Dit kan je doen door veel tij te besteden aan je lichaam en frustratie kwijt te raken door lichamelijke inspanning. Het is dus beter om nieuwe dingen te proberen in de slaapkamer samen met je partner, dan jaloers en onaardig te zijn. Goedmaakseks is niet voor niks heerlijke seks!

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Jij schiet ook deze maand weer al je pijlen raak! Social distancing is niet fijn, maar jij komt gelukkig geen aandacht te kort. Sterker nog, al die (online) dates zijn bijna een dagtaak voor jou! Probeer erop te letten dat je prioriteiten blijft stellen en vooral niks doet wat niet helemaal goed voelt. Volgens de sterren is het verstandig om extra op je lichaam te letten, dat wil zeggen; wees extra veilig. Op seksueel gebied zou het dus verstandig zijn om deze maand rustig aan te doen, al kan dat nog wel eens heel lastig worden want je komt iemand tegen die een enorm vuur in je laat branden. Maar wees geduldig en je zal rijkelijk worden beloond.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Wow, horny much? Deze maand lik jij onverzadigd. Je kan ’s ochtends seks hebben, in de middag en in de avond weer zin hebben. Terwijl jij niet altijd zo’n hoog libido hebt. Wij zeggen: maak hier gebruik van! Het fijne is dat je helemaal geen partner nodig hebt om lekker klaar te komen. Het is fijn als je wel iemand hebt waarmee jij tot een hoogtepunt kan komen, maar alleen is soms net zo lekker (of lekkerder). Als jij af en toe de hand aan jezelf slaat gun je je partner ook even wat rust, want dat jij ineens een geil konijntje lijkt, hoeft niet te betekenen dat je partner ook op jouw libido level zit. Probeer wat nieuwe masturbatie technieken en ontdek hoe je een orgasme nog intenser kunt ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van april? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari) Waterman April belooft veel goeds, Waterman! Venus staat gunst…
4.966 keer bekeken
3.070 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van mei? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier! S…
3.070 keer bekeken
6.677 keer bekeken

Geschreven door

Morgen is het dan eindelijk zover… Mei Masturbatiemaand gaat weer van start! Wat voorspellen de sterren voor jou in deze sensuele periode? Er is maar één manier om erachter te komen. Lees jouw sekshoroscoop voor mei 2023! Sekshoroscoop Waterma…
6.677 keer bekeken