NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

Sekshoroscoop Mei 2021

1 mei 2021,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van de maand mei? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Waterman zoekt deze maand letterlijk het water op. De meeste mensen met dit teken hebben als nuchtere personen vaak niets met dromerig zijn en water. Toch is het aan te raden om het water eens op te zoeken. De laatste tijd ben jij namelijk nogal vaak onrustig. Door je af en toe terug te trekken, houd je je energielevel op peil en kom je tot nieuwe inzichten. Normaal gesproken geef jij je niet snel over aan seksuele energie of een nieuwe partner. Wedden dat je na een moment voor jezelf tot andere inzichten komt?

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

De Vissen gaat een zwoele periode tegemoet. De maand mei staat namelijk compleet in het teken van passie. De kans is groot dat je deze maand een mooie reis gaat maken. En of je nu ver weg gaat of juist in Nederland blijft, het wordt sowieso een reis vol passie. De sterren hebben nog nooit zo gunstig voor je gestaan, Vis. Deze periode lijkt wel bijna magisch. Dat trekt zich ook door in de slaapkamer. Je hebt je nog nooit zo verbonden gevoeld met je partner. Het lijkt bijna of jullie seks tantrisch is.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Beste Ram, jij bent een geboren leider en een tikje impulsief soms. Dit slaat vaak ook door naar de slaapkamer. Je vindt het soms maar lastig om de touwtjes uit handen te geven. Probeer het deze maand toch eens! Je zult zien dat nieuwe ervaringen je creativiteit in bed prikkelen waardoor je zelfvertrouwen nog meer groeit. Je ontdekt zelfs een kant van jezelf waarvan je niet wist dat je die had. En je partner? Die is er ontzettend blij mee! Ben je single? Ook dan is het verstandig eens een stapje terug te doen. Laat je eens versieren in plaats van altijd te jagen!

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

De Stier staat er om bekend dat hij meestal recht op zijn doel afgaat. En dat is precies wat je deze maand doet! Als jij iets ziet wat je bevalt, dan wil je het binnenhalen en het liefste nooit meer loslaten. Als single Stier heb jij recentelijk je oog laten vallen op een leuke dame of heer. Nu is het de tijd om toe te slaan! De sterren staan in mei ontzettend gunstig voor de singles. Wedden dat jij binnen no time een spannende date hebt? Heb je een relatie? Dan hebben we minder goed nieuws voor je. De communicatie in je relatie loopt niet altijd even lekker. Probeer eens wat meer begrip voor de ander te krijgen.

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Jij gaat in de maand mei een liefdevolle periode tegemoet met je partner. In de slaapkamer willen jullie elkaar niet meer loslaten. Door jouw verzorgende karakter wordt deze romantiek sterker naarmate de maand vordert. Toch kan het ook gebeuren dat jouw partner even geen zin of tijd heeft voor seks en daarom jouw pogingen afwijst. Voel je hierdoor niet gekwetst! Daarmee zorg je voor afstand tussen jullie. Ben je single? Jij straalt uit dat je naar passie snakt, daarom kun jij heel wat aandacht verwachten. Slaapkamer avontuurtjes zijn daarvan het gevolg! Helaas wijst een speciale love-interest je af. Je kan je hierdoor gekwetst voelen. Gebruik je sociale vaardigheden om te laten zien wat jij in je mars hebt.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Kreeft, laat je in mei niet gek maken. Jij en je partner leven een beetje langs elkaar heen deze maand en s ’avonds is er niet altijd plaats voor romantiek. Jullie hebben het beide druk aan jullie hoofd wat ook de nodige frustraties met zich kan meebrengen. Probeer je humeur er niet door te laten beïnvloeden en geef je liefje deze maand ook de ruimte die hij/zij nodig heeft. Wanneer de rust is teruggekeerd zal de seks beter zijn dan ooit! Voor vrijgezelle Kreeften is het belangrijk deze maand goed te luisteren naar je gevoelens en deze ook uit te spreken, ondanks je onzekerheid. Je zult merken dat een wat meer uitgesproken mening deze maand goed uitpakt op relationeel gebied!

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Wanneer je als Leeuw in een relatie zit kan jouw loyaliteit deze maand zomaar op de proef worden gesteld. Je komt iemand tegen die je stiekem heel interessant vindt en dit gevoel lijkt wederzijds te zijn. Hoewel je geniet van deze nieuwe aandacht is het goed niet gelijk aan je gevoel toe te geven. Deze maand is een goed moment om jezelf af te vragen hoe happy je op dit moment bent met je relatie. Krijg je de aandacht die je verdient? Zet alles voor jezelf op een rijtje en maak het bespreekbaar met je partner. De verleiding is deze maand hoog, maar de seks zal op een wat lager pitje liggen. Ben je single dan heb je in mei een hoge kans om die nieuwe vlam te ontmoeten.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

De maand mei is voor jou een maand vol uitdagingen. Als je een relatie hebt, verbeter jij die door extra intiem te zijn. Blijf gerust een uurtje langer in de slaapkamer om elkaars lichaam keer op keer te ontdekken. Ook wanneer jij en je geliefde grootste plannen hebben, is dit een maand waarin je vooruitgang boekt. Als je relatie niet zo goed gaat, maak dan extra tijd vrij voor je partner. Neem geen genoegen met een vluggertje. Wanneer je single bent, ben je voortdurend aan het uitvogelen waarom je nog alleenstaand bent. Wees niet te analytisch naar anderen en naar jezelf toe. Als jij je liefde toont, open jij jezelf voor anderen en komt er misschien wel iets moois op je pad.

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

De maand mei leent zich perfect om eens lekker op avontuur te gaan! Het weer heeft positieve invloed op je gemoedstoestand en je hebt energie voor tien. Je bent druk je horizon aan het verbreden en je komt daarbij veel nieuwe, interessante mensen tegen. De kans is groot dat daar ook een potentiële lover tussen zit. Het is echter aan jou om daar wat mee te doen. Die nieuwe relatie komt niet vanzelf! Laat je besluitloosheid achterwege en wees helder over je gevoelens. Duidelijkheid brengt jou deze maand verder!

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Aan enthousiasme geen gebrek deze maand, je bent overal voor te porren en ook je libido ligt hoger dan normaal. Het is alleen de vraag of je partner hier tegen bestand is. Laat je niet tegenhouden wanneer je liefje niet helemaal mee gaat in jouw enthousiasme. Je hebt de neiging deze maand overdreven te reageren wanneer zaken niet helemaal naar jouw wens verlopen. Zorg dat je dit gedrag in de gaten houdt en jullie komen de maand zonder al te veel kleerscheuren door. Single Schorpioenen moeten uitkijken dat zij zich niet teveel vastbijten op één potentiële lover, er zijn meerdere kapers op de kust!

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

De maand mei is een turbulente maand die sterk begint. Je hebt met je lover een ware connectie. Seks maakt plaats voor interessante gesprekken. Maar halverwege de maand verandert dit. Je libido stijgt en je verlangt naar bevredigende seks. Jij zoekt in de slaapkamer de grenzen op. Wanneer jouw partner dit waardeert, beleef jij een geweldige erotische tijd waarin jullie nieuwe dingen uitproberen. Maar let op: Als jouw partner hier niet open voor staat, kan dat schadelijk zijn voor jullie relatie. Ben je single? Benut deze periode dan om je extra sexy te voelen. Anderen zullen het opmerken! Ten slotte, de maand mei is een vruchtbare maand. Wil je zwanger worden? Ga ervoor! Wil je dat niet? Vrij dan veilig.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Mei is voor jou een goede maand! Je voelt je closer met je partner, zowel romantisch als erotisch. De gemoederen lopen zelfs zo hoog op dat je gaat nadenken over een volgende belangrijke stap in jullie relatie. Je partner is veeleisend deze maand, maar dat vind jij niet erg. Je laat je partner aan het roer in bed en dat resulteert in spannende seks. Ben je single? Ook dan komen er genoeg romantische momenten op je pad, maar geen enkele flirt resulteert deze maand in een diepere relatie. Dat is niet erg, want jij staat sterk in je schoenen. Je ontmoet leuke mensen op formele plekken. Daar kan een heerlijke vrijpartij uit komen. Pak die kans!

1 Response

  1. Zo lekker tegenstrijdig. Leeuw in een relatie sex op een laag pitje en ik de Steenbok lots of sex en nieuwe dingen. We shall see

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.723 keer bekeken

Geschreven door

Morgen is het dan eindelijk zover… Mei Masturbatiemaand gaat weer van start! Wat voorspellen de sterren voor jou in deze sensuele periode? Er is maar één manier om erachter te komen. Lees jouw sekshoroscoop voor mei 2023! Sekshoroscoop Waterma…
6.723 keer bekeken