NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

Sekshoroscoop Februari 2020

1 februari 2020,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van februari? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Komende maand worstel je sterk met een balans tussen geven en nemen, Waterman. Mogelijk vraagt je partner op dit moment veel van je, waardoor je moeite hebt om voor jezelf op te komen. Het is niet erg om jezelf eens opzij te zetten voor je lief, maar waak ook voor je eigen behoeften. Het zal jouw relatie goed doen om wat vaker intimiteit in te plannen. De single Waterman is als een komeet van start gegaan. Je hebt het maar druk met je mobiel, nu al die dating apps volle toeren draaien. Verlies jezelf hier niet in en onthoud: onverwachte, romantische momenten kunnen ook in de offline wereld zich schuil houden. Leg dus wat vaker je mobiel aan de kant, trek je stoute schoenen aan en ga lekker op stap!

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Jij gaat lekker, Vissen! Je voelt je als een vis in het water op je werk, zit lekker in je vel en alles lijkt goed in balans te zijn. Jouw zelfvertrouwen viert hoogtij en natuurlijk vertaalt dat zich verder door naar jouw relatie. Je haalt veel energie uit de slaapkamer en je seksleven kenmerkt zich met veel nieuwe ervaringen, tot genoegen van jouw partner. De single Vissen voelt zich komende maand ook stabiel en tevreden. Waar je eerder nog zoekende was naar veel bevestiging, haal je dit voornamelijk nu uit jezelf. Dit lijkt de juiste weg voor jou te zijn, want dit straal je ook uit naar anderen. In februari zal jij niet onopgemerkt voorbij komen aan andere singles….

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Wees waakzaam komende maand, Ram. Want februari kan nog wel eens een donkere maand voor jou worden. Je voelt je duidelijk een stuk minder energiek dan gebruikelijk, wat jou kribbig en prikkelbaar kan maken. Je partner zal hier ook last van kunnen hebben, met wisselende irritaties tot gevolg. Juist in deze periode is het belangrijk de intimiteit terug te vinden in de kleine dingen. Die zin in seks komt dan vanzelf weer terug. Single Rammen zijn in februari erg op zichzelf gefocust. Mogelijke scharrels kunnen hier nog wel eens moeilijk over gaan doen. Voel je niet al te schuldig, want jij hebt een moment van veel zelfontplooiing nodig om verder te komen. Wellicht is het een idee om het daten en scharrelen even op een lager pitje te zetten.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Februari is duidelijk niet jouw maand, Stier. Je krijgt te maken met de nodige tegenslagen, waardoor je makkelijk van je stuk kan worden gebracht. Alles bij elkaar creëert een gevoel van misère. Zorg ervoor dat je dit niet op je partner botviert. Blijf open communiceren met je lief, om onnodige ruzies te voorkomen. Ga op je vrije dagen wat leuks doen met je partner, dat zal jou én je relatie goed doen. De single Stier staat mogelijk een escalatie op het gebied van online dating te wachten. Vrijblijvende contacten kunnen nog wel eens minder vrijblijvend worden. Als je hier niet op zit te wachten, is het belangrijk om dit op tijd te signaleren en aan te kaarten. Blijf eerlijk naar jezelf en naar potentiële lovers.

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Je kunt soms een beetje in je eigen gedachten vastzitten, waardoor je niet altijd bereikbaar bent voor de mensen om je heen. Vooral in je relatie kan dit de nodige irritaties opwekken. Je reageert niet altijd overal enthousiast op en het gevaar bestaat dat je partner dit wellicht persoonlijk opvat. Het is dan vooral goed om jezelf af te vragen waarom je zo afwezig bent en wat je nodig hebt om er vanaf te komen. Bedenk dat het denken aan zaken die in het verleden zijn gebeurd, je afleiden om in het hier en nu te zijn. Je hart storten bij je geliefde kan ook een manier zijn om van die negatieve gedachtes af te komen. Wees geen binnenvetter, maar gooi je gedachtes op tafel!

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Februari begint uitstekend voor jou, Kreeft! Je barst van het vertrouwen en daardoor lijkt het wel alsof je niet van je stuk te brengen bent. Jouw optimisme werkt aanstekelijk, waardoor je mensen makkelijk voor je weet te winnen. Dit kan ook positief uitpakken in de slaapkamer! Je partner zal eerder geneigd zijn om in te stemmen met al jouw stoute plannetjes! Maak daar gebruik van en wellicht kan je een aantal dingen van je bucketlist afvinken 😉 De single Kreeft heeft het moeilijker deze maand. Het lijkt wel alsof je alle moeite moet doen om aan een leuke scharrel te komen. Maar onthoud: de aanhouder wint!

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Deze maand begint met wat kleine opstartproblemen, Leeuw. Je mist om je heen een gevoel van waardering en bent daardoor constant op zoek naar erkenning van de mensen om je heen. Wanneer die erkenning uitblijft, kan dit voor de nodige frustratie en negativiteit zorgen. Bedenk dat het nadrukkelijk solliciteren naar complimenten waarschijnlijk alleen maar averechts werkt. Blijf gewoon hard werken en blijf optimistisch en dat stukje waardering komt vanzelf weer jouw kant op. Wanneer je dit lukt, zal je ook weer meer zin in seks krijgen en nog meer genieten van de intimiteit tussen jou en je partner!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Maagd is deze maand druk met van alles. Op het werk en in de privésfeer worden veel dingen van je gevraagd. Je vindt het lastig om in deze drukte het overzicht te bewaren en tijd te maken voor intimiteit. Probeer ondanks alle drukte momenten te vinden om je partner de aandacht te geven die hij of zij verdient. Een uitgebreide vrijpartij kan er daarnaast voor zorgen dat je wat meer ontspant en de stress van begin deze maand beter kunt verwerken. De single Maagd geniet een hoge aantrekkingskracht en heeft over interesse deze maand niks te klagen!

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Hoe jij je deze maand voelt? Dat is geheel aan jou, want alle kansen zijn aanwezig. Je zult binnen je relatie een sterk gevoel van wederzijds respect voelen en hierdoor kun jij je tussen de lakens veel beter uiten. Motiveer jezelf om naar het hoogste niveau van jezelf te streven deze maand. Alle vormen van intimiteit komen voorbij en dit is precies waar jij naar snakt als Weegschaal. Probeer je daarnaast deze maand niet afwachtend op te stellen, maar grijp elk moment en elke kans die er is. Hetzelfde geldt voor de single Weegschaal, want hij zal tevens een fantastische maand ervaren op het gebied van seks en liefde. Je straalt zelfverzekerdheid uit en iedereen zal hier als een blok voor vallen.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Februari is niet geheel jouw maand, Schorpioen. Het gevoel van afleiding is deze maand enorm sterk en dit heeft uiteraard invloed op je seksleven en relaties. Nadenken over moeilijke zaken, zoals slechte seks of verkeerde communicatie gaat je deze maand niet gemakkelijk af. Je zal een uitweg zoeken en wellicht enkele verkeerde keuzes maken deze maand. Probeer jezelf ervoor te behoeden dat je jezelf niet verliest in een ander en hierdoor alles wat je prettig vindt verliest. De single Schorpioen heeft hier het meeste last van en dat zal zijn omgeving ook merken. Laat alles deze maand even rusten en neem even een pauze van de prikkels. Gebruik de energie die je deze maand hebt om bestaande relaties te verbeteren en sterker te maken.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Deze maand ga jij je als Boogschutter extreem energiek en optimistisch voelen! De afgelopen tijd heb je goede karma opgebouwd en dat uit zich in gegarandeerd betere seks. Alle seksuele activiteiten voelen intenser en extremer aan in februari. Al blijf je wel op zoek gaan naar uitdaging, nieuwe dingen en vooral nieuwe liefdes. Leg jezelf niet op een presenteerblaadje, maar laat je partner ervoor werken. Gebruik alle energie en de goede seks moet verdiend worden. Je voelt aan alles dat je het deze maand in je hebt en dit zal je partner ook voelen. Focus je op elke handeling en ga er helemaal voor!

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Je gaat je deze maand sterk voelen, maar vergeet niet om wat emotie te tonen. De Steenbok is deze maand het allerliefste alleen en dit is helemaal oké. Hierdoor heeft de Steenbok juist de mogelijkheid om zichzelf te (her)ontdekken op het gebied van seksualiteit. Werk aan je masturbatietechnieken, schaf wat nieuwe toys aan en verwen jezelf even. Een dag zoals Valentijnsdag breng jij ook het allerliefste door in bed met een goede film en je seksspeeltjes. Investeer deze maand uitsluitend in jezelf en hierdoor zul je merken dat dit het hele jaar zijn vruchten afwerpt. Dit geldt overigens voor zowel de Steenbok in een relatie als de single Steenbok. Waak er wel voor dat je niet volledig emotieloos wordt en hierdoor de intimiteit verliest. Dit gevaar ligt op de loer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

7.605 keer bekeken

Geschreven door

“Dus jij hebt een partner, maar jullie mogen óók seks hebben met anderen?!” Voor sommige mensen klinkt dit als een droom, voor anderen als een nachtmerrie. Een open relatie zit, net zoals veel dingen in het leven, vol voor- en nadelen. Twijfel jij…
7.605 keer bekeken