Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Sekshoroscoop Januari 2021

1 januari 2021,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van de maand januari? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

‘New year, new me’ zijn woorden die dit jaar op jouw lijf staan geschreven, Waterman! Er staan grote veranderingen voor jou op de planning. Dit kan zich uitten in de vorm van relatie, werk maar ook qua vriendschappen. Misschien struggle je al een poos met een bepaalde gedachte of gevoel, maar nu is de tijd om dit los te laten! Bespreek datgene wat je dwars zit, het zal een enorme opluchting zijn. Wanneer je hebt losgelaten waar je mee zat, zal 2021 een bijzonder positief jaar voor jou worden. 

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Vissen, je bent behoorlijk druk geweest in het laatste kwartaal van 2020. Jouw libido steeg net zo hard als de coronacijfers en dat eist nu even zijn tol. Seksueel veel actief zijn is natuurlijk harstikke goed, maar zelfs voor jouw doen was je wel erg… druk 😉 Nu moet er even gerust worden. Neem tijd voor jezelf, lees een boek en ga wat vaker de deur uit voor een goede wandeling. Het zal je goed doen, dat beloven we. 

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Lekker bezig, Ram! Je hebt geluisterd. Zeesterhoudingen en libidoloze periodes zullen veel minder aan bod komen in het nieuwe jaar. Good for you! Nu is het een kwestie van blijven ontdekken. Probeer eens wat nieuwe speeltjes uit met je partner of alleen. Denk bijvoorbeeld aan een G-spot of P-spot seksspeeltje. Door nieuwe dingen te ontdekken, zal je steeds meer leren waar jouw voorkeuren liggen. Ook middels een sexy spel zal je steeds dichterbij jouw innerlijke seksgod(in) komen. 

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Nou nou Stier, jij bent wel erg team glas halfleeg als het gaat om het nieuwe jaar. Kom op hoor, veel erger kan het vast niet worden! Zet je pessimisme opzij en maak ruimte voor mooie momenten met je geliefde of potentiële lover. Vergeet ook niet om mooie momenten met jezelf te verzamelen. Dit kan in de vorm van een leuke cursus gaan volgen of meer tijd besteden aan je passie, maar vergeet ook de sexy me-time niet! Schrijf eens op waar je allemaal dankbaar voor bent, het zal wonderen doen voor je gemoedstoestand!

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Het nieuwe jaar kan bijna niet beter beginnen. Het loopt onwijs lekker in je relatie en daardoor trekken jullie veel met elkaar op. Jullie knuffelen, zoenen en vrijen erop los. Het lijkt af en toe net alsof jullie nog meer net samen zijn. Ook de communicatie verloopt vlotjes waardoor er ruimte ontstaat om met elkaar te praten over een eventuele volgende stap in jullie relatie. Januari is de maand bij uitstek om hier mee te beginnen. Single Tweelingen zijn enorm gemotiveerd om succes in de liefde te behalen en zetten deze maand verschillende lijntjes uit. De kans is groot dat er iets interessants op je pad komt.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

De afgelopen maand heb je het behoorlijk druk gehad, waardoor je nodig toe bent aan wat rust. Sporten, een winterse wandeling of het lezen van een goed boek kunnen je helpen om even bij te komen van alle hectiek van afgelopen maand. Wat rustmomenten zullen ervoor zorgen dat je seksdrive langzaam weer op gang komt. Met behulp van een uitgebreid voorspel of een (erotische)massage kan je een heleboel ontspanning uit de seks met je partner halen. Eind van de maand ben weer weer helemaal opgeladen en zal je ook weer meer zin hebben om dingen te ondernemen.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Vorige maand was er door alle hectiek misschien niet altijd evenveel ruimte voor intimiteit en romantiek in je relatie. Hoog tijd om dat deze maand eens flink in te halen. Doe samen leuke dingen vanuit huis, zonder gelijk de drukte op te zoeken. Verras je partner met een heerlijk ontbijt op bed, zeep elkaar in onder de douche of kies een leuke film uit, inclusief met lekkere hapjes op tafel. Doe dingen die jullie beiden leuk en ontspannend vinden. De tijd die je samen doorbrengt met je partner geeft je een hoop energie, die ook voelbaar zal zijn tussen de lakens.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

De maand januari lijkt een fantastische maand te worden, waarin jij druk aan de slag gaat met je gemaakte voornemens. Wanneer dit je voor de wind lijkt te gaan, krijg je hier enorm veel energie en een boost aan zelfvertrouwen van. Die energie komt in de slaapkamer erg goed van pas. Je neemt regelmatig het voortouw en schuwt niet om te experimenteren. Heb je nog wensen op het gebied van liefde en erotiek? Schaam je er dan niet voor deze uit te spreken. Deze maand kunnen er namelijk ook op dat gebied stappen worden gezet.

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

New year, new you, nieuwe kansen op oeh la la, liefde en lust! De eerste helft van januari lijkt het erop dat jij de koude wintermaand vurig door zal komen. Je bent even bang dat je niet genoeg energie (en middelen) hebt om jouw honger te stillen. Maar de tweede helft van januari blust dit vuurtje een beetje uit en dat zal zorgen voor wat rust, maar ook verwarring. Ach, nu kan je meer focussen op jezelf. Waarschijnlijk zijn er nog best speeltjes die je nog nooit gebruikt hebt, maar waar jij héél blij van wordt. Januari is voor jouw het ideale moment om je eigen lichaam nóg beter te leren kennen.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Dit jaar gingen we niet echt knallend in, althans. Niet met vuurwerk. Jij daarentegen, bent wel knallend het nieuwe jaar in gegaan, als je begrijpt wat wij bedoelen. Je hebt het heerlijk gehad met je geliefde om je heen en 2020 was voor jou een lastig, maar liefdevol jaar. Het begin van dit jaar is voor jou een mooie periode om even bij te komen van alles wat het afgelopen jaar is gebeurd. Januari is om op te laden voor de komende maanden, want dan zal je net zoals eind 2020 weer gaan vlammen. Probeer iets voorzichtiger om te gaan met je eigen lichaam en dan komt het helemaal goed!

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Als Boogschutter in een relatie zal ervaren dat je deze maand meer behoefte hebt aan rust en tijd voor jezelf. Pas op dat je niet te gemeen uit de hoek komt naar je partner, maar dat je rustig aangeeft dat je even iets meer vrijheid wil. Deze alone time kan je gebruiken om nieuwe sexy plekjes op jouw lichaam te ontdekken. Single Boogschutters zijn daarentegen juist extra needy for love! En liefde zal ook juist op je pad komen, dus dat komt allemaal lekker voor je uit. De sterren vertellen ook dat dit een goed moment is om te experimenteren met nieuwe dingen. Zet je angsten of schaamte opzij en ga er gewoon voor!

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Het gaat goed met je relatie en er is zelfs ruimte voor groei en (positieve) verandering. Met andere woorden: je partner staat eindelijk open voor al jouw gekke en kinky ideeën! Je kan je plezier niet op deze maand. Ook de vrijgezelle Steenbokken hebben niks te klagen en beginnen 2021 op positieve noot. Maak je op voor veel aandacht en liefdesverklaringen, maar pas op dat je niet naast je schoenen gaat lopen. Blijf ook je best doen in de slaapkamer, want het lijkt erop dat je een beetje laks wordt en je eigen plezier een stuk hoger stel dan dat van je (seks)partner. Dat moeten we natuurlijk niet hebben.

1 reactie

  1. Ik hep wel imant leren kennen
    Maar heb neg geen sex gegat
    Ik denk dat het niet lang meer
    Zal duren dat ik sex zal krijgen
    Van haar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

7.196 keer bekeken

Geschreven door

In het begin van een relatie is alles spannend. Maar hoe langer je bij elkaar bent, hoe beter je elkaar leert kennen. Ook in de slaapkamer. Spanning maakt dan plaats voor andere emoties en daar hoort ook een ander soort seks bij. Wij beschrijven 7 ve…
7.196 keer bekeken