Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.916 keer bekeken

Sekshoroscoop Augustus

31 juli 2017,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van augustus? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

Sekshoroscoop Waterman November
Waterman

Dit is helemaal jouw maand. Je bent sensueel en je hebt een zeer sexy uitstraling. Hierdoor zullen er mensen zijn die maar wat graag met jou een nacht willen spenderen. Wees duidelijk in wat je wilt en geef de ander geen valse hoop. Ook is de Waterman bijzonder dominant deze maand. Jij neemt sneller het voortouw in bed en durft je partner te commanderen in de slaapkamer. Ook kinky spelletjes zijn niet uitgesloten. Jij bepaalt zelf hoe ver je daarin wilt gaan. De single Waterman zal deze maand het liefst vrijblijvende seks hebben. Het liefst heb je dat lovers na de seks meteen weer vertrekken. Na deze maand is er weer ruimte voor liefde.

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

In de maand augustus ben je waarschijnlijk meer op zoek naar intimiteit en wat minder naar seks. Je voelt vaker de behoefte om eventjes dicht tegen je partner aan te kruipen, hem of haar te knuffelen en meer met elkaar te ondernemen. Wanneer je partner hier in meegaat, zal de seksuele energie steeds verder toenemen. Het is deze maand belangrijk voor jou dat je een goede connectie hebt met je partner. Later in de maand zal je meer seksuele energie ervaren en gaat het er wat heftiger aan toe in de slaapkamer. Single Vissen hebben in augustus weinig zin om op zoek te gaan naar een nieuwe vlam. De kans dat er wat gebeurt op het gebied van liefde is dan ook klein.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Je bent wat emotioneler deze maand waardoor je gevoelig bent voor eventuele afwijzingen. Bijvoorbeeld wanneer je partner niet in al jouw plannen meegaat. Wanneer dit het geval is, heb je soms de neiging om passief agressief te reageren. Je kunt dan gemeen uit de hoek komen en zo voor een hoop spanning in jullie relatie zorgen. Zorg dat je blijft communiceren met je partner en ga hem of haar zeker niet buitensluiten. Wees er van bewust dat jij je partner tijdens deze emotionele buien juist extra hard nodig hebt. Zoek veel steun bij je geliefde om de maand een positieve wending te geven. Wanneer dit lukt zal je merken dat er ook weer meer plaatst komt voor intimiteit en seks.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

De Stier is avontuurlijker ingesteld dan normaal gesproken en daardoor nog meer op zoek naar passie en spanning in de slaapkamer. Je probeert je partner continue uit te dagen door nieuwe dingen op seksueel gebied voor te stellen en zijn of haar fantasie te prikkelen. Verras je liefje bijvoorbeeld met van een setje handboeien of een avontuurtje in de buitenlucht. Wees echter niet te gefocust op seks en maak ook ruimte voor romantiek wanneer je partner hierom vraagt. Single Stieren staan in augustus meer open voor oppervlakkig seksueel contact dan een serieuze relatie. De behoefte naar seks is groot, waardoor je misschien wat makkelijker keuzes maakt op het gebied van seks dan normaal gesproken.

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

In augustus ervaar je nieuwe energie en ben je volop bezig jezelf opnieuw te ontdekken, ook op seksueel gebied. Zo sta je meer dan anders open voor nieuwe prikkels in de slaapkamer. Deze maand is daarom het moment om verschillende nieuwe dingen uit te proberen. Een spannend rollenspel of het experimenteren met seksspeeltjes zou bijvoorbeeld een optie kunnen zijn. Gebruik je fantasie en ga bij jezelf na wat je op dit moment nog mist in je relatie. Door de verhoogde seksuele energie die je deze maand voelt, zal ook je partner positief verrast worden. Jezelf deze maand openstellen voor nieuwe dingen, zal jullie relatie ten goede komen.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Jij bent deze maand zo vaak opgewonden dat het misschien wel frustrerend is. Laat de vrijpartijen met je partner over je heenkomen. Spreek dus niet met elkaar af om seks te gaan hebben, de kans is groot dat dit geforceerd zal voelen. Ook ben jij in staat je geliefde flink te verwennen. Of dat nou met je mond is of met je handen. Massages hebben deze maand meer kans om een succes te worden dan in andere maanden.  De single Kreeft heeft een bijzonder sensuele uitstraling deze maand. Maar je onzeker kan in de weg staan van een potentiële liefde. Je bent geneigd deze maand niet meteen het bed in te duiken met een love interest. Je hebt er deze maand meer behoefte aan iemand eerst beter te leren kennen.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

De Leeuw heeft in augustus een groot seksueel verlangen waardoor je het eigenlijk elke dag wel met je partner zou willen doen. Je bent erg passioneel en neemt in de slaapkamer graag de touwtjes in handen. Vergeet niet om ook aan de wensen en behoeftes van je geliefde te denken. Hij of zij zal niet altijd zin hebben in seks en al jouw ondeugende plannetjes. Verras je partner daarom eens met een cadeautje zoals een spannend lingeriesetje of een leuk seksspeeltje. Zou houd jij je partner tevreden en zorg je tevens voor wat meer spanning in de late uurtjes. Singles missen het vertrouwen om echt werk te maken van een nieuwe relatie. De kans op een eenmalig avontuurtje is echter wel aanwezig.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Je emoties en erotische gevoelens zijn deze maand sterk verbonden met elkaar. Er is een kans dat jij seks gebruikt om je angst, boosheid of verdriet aan te pakken. Dit kan resulteren in ruigere seks dan je wat je normaal zou hebben. Ook kan er een ex in beeld komen op wat voor een manier dan ook. Pas op: dat kan voor opschudding zorgen. Aan het einde van de maand is er meer ruimte voor romantiek en liefde en zal ook de seks liever, langzamer en prettiger zijn voor zowel jou als je partner. Wanneer je een single Maagd bent, is de kans groot dat er een vluchtige liefde op je pad komt.

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

De Weegschaal gaat in de maand augustus zijn of haar gevoel achterna en durft zich over van alles en nog wat uit te spreken. Wanneer alles goed gaat tussen jou en je liefje zal dit ertoe bijdragen dat jullie relatie sterker en sterker wordt. Gaat het echter minder goed, dan is de kans groot dat jij al je opgespaarde ergernissen deze maand op tafel gooit. Dit kan veel stress en spanning teweeg brengen. Probeer wat meer aandacht te geven aan het voorspel om negatieve gedachtes en stress makkelijker los te kunnen laten. Singles hebben meer kans op succes in de liefde door een verhoogde aantrekkingskracht en een actieve houding.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Bij de Schorpioen is het alles of niks deze maand. Jij hebt behoefte aan heftige seks om zoveel mogelijk van je seksuele energie kwijt te kunnen. Daarom kun je ook de neiging hebben om dominant uit te de hoek te komen. Houd er rekening mee dat je partner dit misschien niet kan waarderen. Aan het einde van de maand ben je weer speelser en vuriger in bed. Je bent dan beter in staat om ook aan de seksuele wensen van je partner te voldoen. Singles zijn eveneens op seks gericht, of dat nu met jezelf is of met iemand anders. Je probeert nieuwe dingen en laat enkele van je fantasieën uitkomen. Ook wordt er veel geflirt deze maand. Houd rekening met je grenzen anders kan het zijn dat je in benarde situaties terecht komt.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Deze maand staan je erotische fantasieën centraal. Je bent met je gedachten veel bij seks. Wanneer je een partner hebt, kun je die gedachten en fantasieën gebruiken om jullie seksleven spannender te maken. Het zal in je voordeel zijn wanneer jij en je geliefde eropuit trekken. Dat kan een vakantie, een weekendje weg of zelfs gewoon alleen een dagje weg zijn. Je zal op die andere bestemming de nodige romantiek en erotiek vinden. Ook voor de single Boogschutter is het aan te raden om huis en haard te verlaten. Ook jij als vrijgezel zal daar de nodige flirts en misschien wel nachtelijke avontuurtjes vinden…

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Je hebt deze maand erg veel de neiging om na te denken voor en tijdens de seks. Probeer juist meer te genieten van spontane seks als het op je pad komt. Probeer niet na te denken over of je partner het wel fijn vindt en welke seksuele handelingen je moet doen. Als jij je zorgen laat varen, zal het vrijen voor jullie beiden prettig en opwindend zijn. Ook is deze maand sprake van een mysterieus gevoel. Wanneer je die in positieve banen weet te leiden, kom je op erotisch vlak dichter bij je partner. Maar als dit gevoel negatief wordt, kun je jaloers en bezitterig zijn. Pas daar dus mee op. De single Steenbok heeft de neiging conservatief te zijn, probeer je strikte waarden wat los te laten, dat zal voor een boel seksueel plezier zorgen.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.478 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van februari? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop h…
4.478 keer bekeken