Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

359 keer bekeken

Sekshoroscoop December

29 november 2016,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van December? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

Sekshoroscoop Waterman November
Waterman

Watermannen ervaren in december een toenemende energie om van alles te ondernemen.  Het gevaar is echter dat je teveel in een keer op je neemt. Probeer je energie zo goed mogelijk te verdelen om  alles in goede banen te kunnen leiden. Ook in de slaapkamer heb je de behoefte om extra uit te pakken en je libido ligt torenhoog. Houd er rekening mee dat je partner misschien niet altijd even enthousiast is om met jouw explosieve seksdrift mee te gaan. Geef de leiding eens uit handen en je gaat een mooie decembermaand tegemoet!

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Met Vissen in een relatie gaat het bijzonder goed deze maand. In de slaapkamer probeer jij nieuwe dingen die je partner aangenaam zullen verrassen. De mannelijke Vissen richt zich meer op het genot van zijn vrouw/vriendin en bezorgt haar – met een beetje geluk – een heleboel orgasmes deze maand! De vrouwelijke Vissen zal haar partner meer verwennen met bijvoorbeeld mooie lingerie setjes, erotische massages en liefkozingen. Laat een heerlijke massage voor je partner tot zijn recht komen door je er een beetje in te verdiepen! Singles zijn in december helemaal uit op versieren. Mannelijke Vissen zijn uit op avontuurlijke seks, terwijl vrouwelijke Vissen uit zijn op het vinden van een relatie. Als vrouw daag jij jezelf uit om een intelligente persoon te strikken.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Voor de Ram is de maand december één van de betere maanden in het jaar. Voor de Ram in een relatie staat er heel wat dingen te gebeuren de komende periode. Maar maak je geen zorgen, het zal voornamelijk positief zijn. Seks werkt voor jou heel ontspannend in december. Tijdens een heerlijke vrijpartij met je partner komen jouw lichaam en geest helemaal tot rust. Neem er dus de tijd voor en sla vluggertjes deze maand over. Voor de single Ram zal er helaas niet zoveel liefde, romantiek en seks te bespeuren zijn, want jij stort je helemaal op je school of werk! Als er al een potentiële liefde is, is de kans groot dat je die tegenkomt op je werk of op school. Mocht je dat geluk hebben dan zal de seks indrukwekkend zijn!

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Voor de Stier zal er in december een hoop liefde en genegenheid zijn. Wanneer je een relatie hebt, versterken de kleine dingen jullie liefde voor elkaar. Denk bijvoorbeeld aan een kus in het voorbijgaan, knuffelen in de ochtend, maar ook heel ondeugend een hand op je bil! Ook zal de Stier deze maand spannende seksuele fantasieën hebben die je graag met je partner wilt uitvoeren. Een vakantie naar een mooie bestemming om Kerst te vieren is voor de Stier helemaal geen slecht idee. De single Stier mag zichzelf gelukkig prijzen met een charmante, sensuele en erotische uitstraling waar veel mensen van het andere geslacht op afkomen. Maar pas op: tijdens de feestdagen kunnen er dingen gebeuren waar je later spijt van kan hebben. Laat je dus niet te snel strikken.

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

De maand december loopt helemaal op rolletjes voor Tweelingen die een relatie hebben. Emotie, passie en romantiek nemen het voortouw. Maak daar dankbaar gebruik van door lekker met elkaar uit eten te gaan bijvoorbeeld! Maar ook een erotische massage of een bad samen zal heel goed uitpakken. De seks tussen jullie is deze maand zwoel, langzaam en emotioneel. Let op: door al die emoties kun jij de neiging hebben een te overhaaste stap te nemen. Denk er eerst goed over na voordat jij je ergens instort. Voor singles bestaat er een grote kans dat ze liefde vinden in december. Op het werk of bij vrienden vind je wellicht een ‘friend with benefits’. Maar het zal meer zijn dan een one-night-stand. Of het uitbloeit tot een relatie is nog maar af te wachten.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

In december moeten er een aantal beslissingen gemaakt worden die voor de nodige veranderingen kunnen zorgen. Probeer niet te lang te wachten met het maken van besluiten maar vertrouw op je intuïtie. Je voorkomt zo dat teveel zaken zich gaan opstapelen en er uiteindelijk niks mee gebeurt. Door vertrouwen in jezelf te houden lukt het je de juiste beslissingen te maken waardoor je enorm veel energie zult ontvangen. Je bent wat speelser en ondeugender dan normaal gesproken en voelt een sterke behoefte om iets spannends te doen met je partner. Maak het bespreekbaar en je kunt zomaar een seksueel hoogtepunt ervaren in december!

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Deze maand staat er voor de Leeuw in een relatie weinig seks op het menu. Andere zaken zorgen ervoor dat de aandacht voor je partner op een laag pitje komt te staan. Het is goed even een stapje terug te nemen en tijd vrij te maken voor jou en je partner. Boek eventueel een hotelkamer bijvoorbeeld om even helemaal te ontsnappen aan het drukke leven. Wanneer je die tijd neemt, zal de seks spectaculair zijn! Maar pas op: gebruik die vrijpartijen niet om iets voor elkaar te krijgen of om de dominante Leeuw in je naar boven te laten komen. Dat doet jullie relatie geen goed. Voor de single Leeuw is een nieuwe relatie heel dichtbij. Verrassend genoeg is het iemand die je al kent. De seks zal uitstekend zijn en dat zorgt voor nog meer binding tussen jullie!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

December kan een beetje een onrustige maand worden voor de Maagd. Je kunt gevoelens van onzekerheid ervaren en weet daardoor niet altijd goed met bepaalde situaties om te gaan. Je hebt hierdoor meer moeite met nemen van besluiten zowel op het werk als privé. Dit hoeft geen probleem te zijn, zolang het lukt om de leiding ook een beetje uit handen te geven. Probeer in anderen te vertrouwen zoek voldoende afleiding bij je partner. Doe vooral dingen waar je energie van krijgt. Verras je partner eens in de slaapkamer of probeer samen iets nieuws uit.  Singles hebben een verhoogde kans om iemand tegen te komen waarmee zij zich emotioneel verbonden voelen. De kans dat er iets opbloeit tussen jou en deze persoon is groot.

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Het wordt een bruisende maand voor de Weegschaal! Wanneer je een relatie hebt, sta jij deze maand open voor nieuwe dingen in de slaapkamer. Jij schroomt niet om spannende middelen te gebruiken tijdens jullie liefdesspel. Denk aan een sextoy bijvoorbeeld. Voor de meer gewaagde Weegschaal zijn wellicht sm-accessoires iets wat jij samen met je partner wilt uitproberen. Wat je ook kiest, je partner zal het absoluut leuk vinden en er opgewonden van worden! De singles zullen een net zo’n avontuurlijke maand tegemoet gaan. Grote kans dat jij aan het daten slaat en zelfs geïnteresseerd bent in meerdere kandidaten. Maar pas op: jij bent bijzonder vruchtbaar de komende periode en een (ongewenste) zwangerschap ligt op de loer.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

De decembermaand kant gepaard gaan met de nodige spanningen op gebied van werk en privé. Je zit hierdoor niet lekker in je vel en bent wat minder sociaal naar anderen toe. Probeer nieuwe confrontaties uit de weg te gaan en denk vooral oplossingsgericht. Misschien zit je eigenwijsheid je weer eens in de weg Schorpioen! Een beetje afleiding zoeken is in ieder geval altijd een goed idee. Verwen jezelf en je partner eens met een lekker etentje of pak extra uit in de slaapkamer. Singles hebben deze maand minder kans op het maken van nieuwe contacten.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

De decembermaand staat in het teken van diepe emoties en de sterke behoefte naar liefde en geborgenheid. Je wil je partner zoveel mogelijk verwennen, beminnen en het hem of haar naar de zin maken. Maak van de seks echt iets speciaals en durf je wildste fantasieën uit te spreken. Het contact met je partner sleept je deze maand door die emotionele achtbaan heen. Single Boogschutters hebben een vergrote kans om een nieuwe vlam tegen te gekomen. Je aantrekkingskracht is groot en je legt makkelijk nieuwe contacten.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Het lukt je goed om je in te leven in anderen en ook met je partner zit je op één lijn. Frustraties en ruzies blijven in december hoogstwaarschijnlijk achterwege doordat je flexibel met elke situatie weet om te springen. In de slaapkamer neem je deze maand de leiding en durf je een andere kant van jezelf bloot te geven. Wanneer dit lukt is er een vergrote kans dat jij en je partner dichter naar elkaar toe zullen groeien. Single Steenbokken zijn in december erg flirterig en complimenteus naar anderen toe. De kans op een oppervlakkig contact of iets serieuzers neemt daarmee toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.041 keer bekeken

Geschreven door

De geur van dennenbomen, glühwein en kerstkoekjes hangt in de lucht! Het jaar is voorbij gevlogen en we zitten alweer in de laatste maand van 2023. Maar wat heeft december voor jou in petto? Wordt het de most wonderful time of the year of een lonel…
6.041 keer bekeken