Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.165 keer bekeken

Sekshoroscoop December 2017

24 november 2017,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van december? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

Sekshoroscoop Waterman November
Waterman

Je zit goed in je vel deze maand Waterman. Je hebt hierdoor meer zelfvertrouwen en dat ga je terugzien in de slaapkamer! Je durft de leiding te nemen en krijgt meer voor elkaar bij je partner. Heb je nog dingen op je seksuele wensenlijstje staan? Dan is december de maand om deze te introduceren! Wat romantiek en intimiteit betreft zit het wel goed zit deze maand. Singles voelen zich ook zelfverzekerder en stralen dat ook uit. De kans is daardoor groot dat de iemand van het andere geslacht op jou afstapt. Houd je ogen open Waterman!

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Het is tijd om de harmonie in jouw relatie terug te vinden. Neem het initiatief, probeer ruzies niet te winnen maar juist op te lossen. Wanneer het lukt om deze harmonie terug te vinden, zal dit voor veel gepassioneerde vrijpartijen zorgen. Single Vissen zijn in december extra aantrekkelijk. Zonder veel moeite zullen potentiële lovers op je pad komen. Vergeet niet om te genieten van dit geflirt en prettige gezelschap!

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

December is een goede maand om je partner eens in het zonnetje te zetten. Verwen je partner met een uitgebreide massage. Haal alles uit de kast, zodat je de ideale sfeer voor een romantische avond neerzet. Je zal ontdekken dat een massage geven net zo fijn kan zijn als het ontvangen. De single Ram doet er goed aan om niet te ongeduldig te zijn deze maand. Het is goed om je aandacht te richten op jezelf, je zal namelijk geen nieuwe lover ontmoeten in december. Dit betekent niet dat december saai hoeft te zijn op seksgebied…

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Vergeet niet om te ontspannen in deze drukke maand, Stier! In alle hectiek van de feestdagen is het makkelijk om jezelf uit het oog te verliezen. Met alle gevolgen van dien. Plan daarom me-time in. Bijvoorbeeld een paar vrije uren in de avond, om heerlijk in je eentje te genieten. Trek tijd uit voor een sessie solo-seks. Of je nu in een relatie zit, of niet. Treat yo self, je verdient het. Laat dit ook aan je eventuele partner weten. Let er wel op dat je dit niet als een afwijzing brengt!

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Tweelingen kunnen in december vuurwerk verwachten! Tijdens de feestdagen zul je hier het meeste van kunnen genieten. Kerst zal veel nieuwe ervaringen brengen. Een goede tijd dus om een nieuw speeltje, standje of spelletje te introduceren in de slaapkamer. Pas wel op dat je andere zaken in het leven niet verwaarloost. Helaas kun je niet de hele maand in bed doorbrengen.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

De komende feestdagen geven je een enorme boost vol happiness en ja… ook sexyness! Dit jaar wil jij je partner met kerst extra verrassen in de slaapkamer. Je wil het groots gaan aanpakken en het liefst je partner zo erotisch mogelijk gaan verrassen. Deze voorpret zorgt voor de nodige onderbuik kriebels: jij bent deze maand niet meer te houden! Ook voor de single kreeft belooft december een enerverende maand te worden. Je pakt genoeg feestjes mee en dat levert de nodige spannende avondjes met verschillende contacten op….

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Jouw werk en de mensen om je heen hebben deze maand de nodige invloed op je gemoedstoestand. Je laat je makkelijk meeslepen in problemen van anderen. Wees op je hoede dat je niet teveel negatieve emoties en stress van anderen absorbeert. De kans dat je deze maand wat minder goed in je vel zit, is daardoor extra groot. Probeer problemen van anderen daarom zoveel mogelijk te vermijden om te voorkomen dat je jezelf gaat irriteren en deze problemen meeneemt naar huis. Focus je daarentegen op je partner en maak het hem of haar zoveel mogelijk naar de zin. Een uitgebreide vrijpartij en intieme momenten met je partner, helpen je de negatieve energie uit je omgeving los te laten.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

De relatieperikelen van afgelopen periode lijken achter je te liggen. Met Sinterklaas beleven jij en je lover letter een heerlijk avondje dat eindigt met vuurwerk in de slaapkamer. Dit belooft veel goeds voor de kerstdagen en de jaarwisseling! Single Maagden hebben het even wat moeilijk deze maand. Hoezeer je ook geniet van de gezelligheid in deze maand, de behoefte aan intimiteit begint wat aan je te knagen. Met Oud&Nieuw ga je dan ook flink de bloemetjes buiten zetten, op jacht naar zoveel mogelijk nieuwjaarszoenen!

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Je hebt je relatie de laatste tijd misschien iets teveel als vanzelfsprekend beschouwd en komt er nu achter dat je partner om aandacht loopt te schreeuwen. Het is de hoogste tijd dat jullie samen weer dingen gaan ondernemen! Het wordt hoog tijd dat je weer wat meer energie in je relatie gaat stoppen. Probeer de momenten die je met je partner doorbrengt zo speciaal mogelijk te maken. Ga een weekendje weg, trakteert haar op een etentje en doe dingen die jullie normaal niet zo snel zouden doen. Voorkom bankhangen, maar ga er samen zoveel mogelijk op uit. Praat met elkaar en durf te vragen wat de ander op dit moment mist in de relatie. Door hieraan te werken zal je relatie weer een echte boost krijgen en kunnen jullie de toekomst weer vol liefde en verbondenheid.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Schorpioenen ervaren deze maand een hoge seksuele energie. Je weet precies wat er nodig is om bepaalde dingen gedaan te krijgen en ook je partner weet je eenvoudig te bespelen. Tijd om eens lekker te experimenteren in de slaapkamer dus! Jouw overtuigingskracht en sensuele aantrekkingskracht gaan hem of haar zeker verleiden voordat rollenspel waar je al een tijd over fantaseert. Singles, dit is ook jullie maand! Al het contact met het andere geslacht verloopt soepel en je hoeft weinig moeite te doen om een goede eerste indruk te maken. Maak hier gebruik van en wie weet ga jij het nieuwe jaar in met een nieuwe vlam!

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Ja single Boogschutter, rond kerst ontvang jij een verrassende kerstwens van een oude bekende! Dit brengt je eventjes in de war, maar geef het een kans. Wie weet brengt het je veel moois in het nieuwe jaar… Voor de Boogschutter in een relatie blijft de vurige sexdrive van ongekende hoogte. Je partner is inmiddels helemaal meegegaan met deze sexy vibe. In december beleven jullie dus ook veel nieuwe ervaringen in de slaapkamer. Pas op dat jullie het niet te bont maken en blijf elkaars grenzen respecteren.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

December levert de nodige stress op voor de Steenbok. De families van jou en je partner vieren beiden uitbundig de feestdagen, waardoor het soms behoorlijk plannen is met inkopen en de vraag: “waar vieren we het en wanneer?”. Dit zorgt ervoor dat jullie de romantiek een beetje uit het oog verliezen. Pas dus op! De single Steenbok leert deze maand een nieuw iemand beter kennen. Hoe spannend dit ook kan zijn, onzekerheid loert om de hoek!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van de maand december? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari) Waterman Voor jou is deze maand een goede, Waterman…
6.085 keer bekeken
3.052 keer bekeken

Geschreven door

Het is 1 april, maar deze maand is geen grap! 🐸 Dankzij het lenteweer genieten we allemaal van een lekkere boost in libido. De vraag is alleen: wat betekent dat voor jouw seks- en liefdesleven? Ontdek wat de sterren voorspellen in de EasyToys sekshoroscoop van april 2024!…
3.052 keer bekeken