Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

4.239 keer bekeken

Sekshoroscoop November 2018

1 november 2018,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van november? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

November wordt een chaotisch maandje voor je Waterman. Er gebeuren een hoop dingen tegelijkertijd, waardoor het soms moeilijk kan zijn je hoofd bij één ding te houden. Seks zal daarom op een wat lager pitje komen te staan. Maar maak je geen zorgen, later in de maand kom je in rustiger vaarwater terecht en heb je weer alle aandacht voor je partner! De single Waterman is een beetje druk in zijn of haar hoofd deze maand. Het ene moment heb je zin om uitgebreid te kletsen met één van je Tindermatches, het andere moment heb je liever even helemaal niks aan je hoofd. Serieus daten heeft om die reden weinig kans om een succes te worden deze maand. Volgende maand beter!

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

De single Vissen staat een fantastische maand te wachten. Je vindt deze maand iemand die je alle hoeken van de kamer laat zien, keer op keer. Geniet ervan zoveel als je kan. It’s your time to shine! De Vissen in een relatie gaan ook goed! Maar onthoud wel dat communiceren in een relatie heel belangrijk is en dat je kleine irritaties oplost. Op die manier komen jullie dichter tot elkaar en dat komt ten goede van jullie seksleven. Intimiteit en een gevoel van veiligheid, daar draait het allemaal om.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Als Ram is het deze maand heel erg belangrijk om open te zijn over je behoeften op seksueel vlak. Vertel je partner waar je van houdt en neem hem mee in jouw fantasieën. Je zult versteld staan wat jouw eerlijkheid deze maand teweeg zal brengen. De single Ram zat de afgelopen maanden nog heel erg in de comfortzone. Tijd om daar verandering in te brengen! Ga voor variatie en experimenteer, kies voor variatie tussen de lakens maar ook variatie in bedpartners. Je zult een boel nieuwe dingen ontdekken deze maand.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Je relatie zal deze maand pieken, maak daar dan ook volop gebruik van. Werk en sociale verplichtingen hebben seks van de agenda geduw afgelopen tijd, maar dat gaat deze maand veranderen. Plan romantische uitjes met je partner, leer elkaar nóg beter kennen en kom dichter tot elkaar. Dit zal veel moois brengen voor jullie beiden. De singles hebben deze maand een dipje, maar niks om je zorgen over te maken. Deze dipjes horen er ook bij om in de toekomst weer tot hoge pieken te komen. En onthoud; je hebt geen bedpartner nodig om tot een hoogtepunt te komen, daar zijn genoeg hulpmiddeltjes (lees: seksspeeltjes) voor.

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Niemand is deze maand verliefder dan de Tweelingen in een relatie. Het maakt niet uit hoelang je al samen bent met je partner, maar je bent (weer) tot over je oren verliefd. Geniet van dit heerlijk gevoel. Je hebt het verdient! Ook voor de singles heeft november vlinders in petto; deze maand brengt een nieuwe scharrel je het hoofd helemaal op bol. Jullie spenderen veel tijd in bed samen, waar het vuurwerk er vanaf spat. Het zou zomaar kunnen zijn dat jij volgende maand geen single meer bent.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Komende maand neem je een belangrijke keuze in je relatie. Na lang wikken en wegen hak je de knoop door en stel je je partner voor om een nieuwe, seksuele weg in te slaan. Je partner zal hier onverwachts zeer positief op reageren. Dat belooft een nieuw tijdperk van (her)ontdekken en experimenteren! De single Kreeft krijgt deze maand te maken van een opdringerige date. Hoewel je voor jouw gevoel duidelijk bent geweest, lijkt dit niet duidelijk aangekomen te zijn. Nu is het wellicht het moment om wat harder op te treden.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Kleine ergernissen en obstakels in de liefde maken jou een beetje onrustig aan het begin van de maand. Hierdoor kan je soms, onbedoeld, uit je slof schieten of een beetje kortaf zijn. Niet heel handig wanneer je in een relatie zit natuurlijk. Wel biedt het de mogelijkheid voor stomende goedmaakseks met je liefje! Leg je partner in de watten deze maand om te voorkomen dat er teveel spanningen tussen jullie beiden ontstaan. Probeer bijvoorbeeld de wensen en fantasieën van je partner op de eerste plaats te zetten. Door de verstandhouding met je partner goed te houden, komt het vanzelf weer goed met jouw onrustige gevoel. Zet hem op Leeuw!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

November is misschien wel een goede maand om alvast de balans op te maken voor dit jaar. Je relatie heeft de afgelopen maanden wat turbulentie ondervonden, maar nu lijkt de boel aardig gestabiliseerd te zijn. Jouw relatie komt eindelijk op een dieper niveau te liggen en je ontdekt een seksuele kant van jezelf waar je nog niet eerder mee in aanraking bent geweest. De single Maagd komt komende maand voor een heftige keuze te staan. Waar je zorgeloos van meerdere walletjes kon eten, lijkt daar nu een einde aan te komen. Tijd om even pas op de plaats te nemen.

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

In het begin van de maand krijg je te maken met een klein dipje. Je zit wat minder lekker in je vel en je zult merken dat dat ook je zelfvertrouwen aantast. Hierdoor ben je soms misschien iets te meegaand bent met anderen en doe je soms dingen tegen je zin in. Dit zal je zelfvertrouwen niet ten goede komen. Hoe laag je zelfvertrouwen ook is, je moet voorkomen dat je teveel dingen tegen je zin in gaat doen. Door ook af en toe een keer ‘nee’ te zeggen zal je weer beter in je vel komen te zitten. Meer zelfvertrouwen betekent ook betere seks deze maand, dus ga ermee aan de slag Weegschaal!

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Wat heb jij een energie in één keer Schorpioen! Je bent ondernemend en je humeur is ook wel eens minder geweest. Een aantal obstakels waar je al langere tijd mee rondloopt, pak je deze maand dan ook gelijk aan. Hierdoor krijg je alleen maar meer energie en die kan je uitstekend gebruiken tussen de lakens. Zit je in een relatie? Dan is dit het moment om samen er even tussenuit te gaan. Jouw energie werkt aanstekelijk en het vele ondernemen deze maand doet jouw relatie meer dan goed! Wat seks betreft heb je deze maand absoluut niks om over te klagen!

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Je komt jezelf komende maand behoorlijk tegen, Boogschutter! Afgelopen weken heb je teveel naar de pijpen van je partner gedanst en dat komt nu tot uiting in onderlinge irritaties en een seksleven dat op een zwak pitje staat. Denk voldoende aan jezelf en blijf je grenzen aangeven. Een open communicatie is de sleutel om je relatie weer een beetje op te krikken. Single Boogschutters lijken alles voor de wind te hebben deze maand. Op het werk gaat het lekker, je voelt je zelfverzekerd en dat trekt behoorlijk wat aandacht! Sterker nog: er staat een spannende ontmoeting te wachten aan het einde van de maand.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Jouw partner komt halverwege deze maand met een interessant voorstel in op seksueel vlak. Jullie zullen merken dat deze nieuwe wind in jullie slaapkamer, jullie seksleven een waanzinnige boost gaat geven. Jullie halen alles uit de kast en beleven de seks alsof jullie elkaar net leren kennen. De single Steenbok voelt zich komende maand wat onrustig. Misschien heb je te lang stil gezeten op relationeel, sociaal en seksueel vlak. Trek je stoute schoenen aan en breng daar gauw verandering in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van juni? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier! …
4.324 keer bekeken
3.984 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van juli? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier! …
3.984 keer bekeken
7.693 keer bekeken

Geschreven door

Het is hartje zomer! Overal om ons heen vliegen de kleren van het lijf en iedereens seksdrive stijgt net zo snel als de temperatuur. Wat voor avonturen staan jou te wachten in juli? De sterren zullen het zeggen… Ontdek jouw sekshoroscoop voor juli …
7.693 keer bekeken