Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Sekshoroscoop Oktober 2020

1 oktober 2020,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van de maand oktober? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

De dagen worden korter en de temperaturen dalen. Jij bent juist in deze tijd enorm op zoek naar liefde en affectie. Ben je single, denk er dan wel aan dat je niet met de eerste de beste die lekkere warme dekens induikt, want dit kan drama of spijt opleveren. Zit je in een relatie, dan is het een goed idee om de warmte niet alleen in bed op te zoeken, maar om ook leuke dingen te doen samen. Jullie seksuele chemie zit goed, maar verder zijn jullie elkaar een beetje kwijt geraakt. Steek wat kaarsjes aan, schenk een glas wijn in en geniet van elkaars aanwezigheid.

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Daar waar het afgelopen weken een enorme sexy maand was voor jou, is het deze maand wel een beetje anders. Je seksuele vuurtje is weer wat gedoofd, maar dat hoeft echt geen probleem te zijn hoor. Even geen zin hebben is heel natuurlijk na een piekperiode. Wanneer je een relatie hebt is het wel goed om dit aan te geven. Misschien kan je een leuk erotisch spel aanschaffen om de zin in seks weer wat aan te wakkeren.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Deze maand sta jij centraal. Of je nou single bent of in een relatie zit, het is tijd om jezelf op nummer één te zetten. Geniet van momentjes met jezelf. Ga er lekker op uit, maak een lange wandeling en koop gewoon die schoenen die je al zo lang wilt hebben. Deze maand is er geen excuus nodig om jezelf te verwennen, je verdient het dus geniet er van!

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Je gaat lekker, Stier. Je bent goed op weg bij het ontdekken van je innerlijke seksgod(in). Afgelopen periode heb je al veel uitgeprobeerd, maar er staat nog genoeg op je sexual bucketlist. Toch ben je wel wat onrustig in je hoofd omdat je teveel én te snel van alles wil. Misschien is het een goed idee om je eens in te lezen over Tantra Seks. Een vorm van seks waar mindfulness en seks samenkomen. Zorg er wel voor dat je een seks partner hebt waarbij je je helemaal op je gemak voelt. Probeer de rust terug te vinden!

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Het mooie weer heeft plaatsgemaakt voor een hoop regen en kou. Gelukkig kan je het binnenshuis ook uitstekend gezellig maken. Dit is het ideale moment om samen aan een nieuwe serie te beginnen of af en toe eens een leuke (romantische) film op te zetten. Zorg daarnaast voor wat sfeerverlichting en haal wat snacks en een wijntje in huis. Het samenzijn met je partner geeft jou deze maand ontzettend veel energie en zorgt voor meer verbondenheid tussen jullie beiden. Wanneer het je lukt om wat romantiek toe te voegen aan de maand oktober, heb je over seks en intimiteit niets te klagen deze maand!

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Je kunt deze maand enorm van de seks met je partner genieten. Geniet ervan en probeer zoveel mogelijk intieme momentjes met je partner in te plannen. Maak het speciaal door extra aandacht aan het voorspel te besteden en zorg voor een romantische sfeer door kaarsjes aan te steken of het bed te bedekken met rozenblaadjes. De energie die je haalt uit deze momenten gaat jou een heerlijke maand opleveren. De single Kreeft hoeft deze maand weinig moeite te doen om een interessante match te krijgen. Je weet jezelf van je beste kant te laten zien en dat zal niet onopgemerkt blijven!

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

De Leeuw is deze maand erg gevoelig voor stress, wat een hoop irritatie met zich mee kan brengen. Op het werk, maar ook privé. Doordat je het gevoel hebt constant achter de feiten aan te lopen, irriteer je je aan de kleinste dingen. Daardoor is de kans groot dat je een keer uit je slof schiet of kortaf reageert. Een stomende goedmaakseks-sessie, waarbij jij de focus legt op het genot van je partner, kan de spanning weer uit de lucht halen. Verreik het voorspel bijvoorbeeld met een ontspannende massage en verwen hem of haar uitgebreid oraal of met behulp van jullie favoriete seksspeeltje. Een uitgebreide vrijpartij zal je daarnaast helpen om weer wat te ontspannen.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Oktober wordt een hectische maand, waardoor je seksleven – zeker in het begin van de maand – misschien op een wat lager pitje zal komen te staan. Er komen veel dingen op je af, waardoor je eerst even tijd nodig hebt om alles een beetje te kunnen ordenen. Ga hier actief mee aan de slag om te voorkomen dat je partner te weinig aandacht krijgt. Ook de single Maagd heeft het lastig. Het ene moment heb je zin om je volledig te storten op een leuke match, het andere moment heb je het liefst zo min mogelijk aan je hoofd. Neem de tijd om na te denken wat je echt wil en wacht anders tot volgende maand!

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Na een lange periode van onrust en drukte is oktober een maand waarin jij rust en stabiliteit vindt. Je bent volledig één met jezelf en je lichaam en daardoor kan jij optimaal genieten van seks. Het lijkt wel of al je onzekerheden ineens verdwenen zijn als sneeuw voor de zon. En het lijkt alsof je hierdoor je orgasmes nog intenser ervaart. En dat komt goed uit want dan kan je dus extra genieten van je Birthday sex!

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Terwijl de blaadjes naar beneden vallen, brengt oktober bij jou iets naar boven: Je dominante kant! Op seksueel gebied wil je steeds meer ontdekken en je staat open voor nieuwe ervaringen. Een goed moment om je meer te verdiepen in de andere kant van BDSM. Waar jij voorheen meer genoot van de onderdanig kant, kan je nu kijken hoe de Dom kant jouw bevalt. Heb jij een vaste partner? Dan moet je hier wel goed over praten van te voren, want het kan bij je partner in het verkeerde keelgat schieten al jij je zomaar ineens dominant gedraagt.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Voor jou bevat deze maand een boel spanning. En daarmee doelen de sterren op frictie op het werk en in je relaties, maar ook spanningen op seksueel gebied. Waar de frictie negatieve spanning is, waar je voor moet waken, is die seksuele spanning juist iets heel moois. Als jij in een relatie zit zal je merken dat je meer aantrekkingskracht voelt naar je partner en dat je libido hoger is dan voorheen. Zorg dat jij je op je werk af en toe inhoudt en op je tong bijt, dan kan je die opgebouwde spanning helemaal kwijt in de slaapkamer.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Neem deze maand geen overhaaste beslissingen. En als iets too good to be true lijkt… Dan is dat waarschijnlijk ook zo. Wees dus ook extra voorzichtig met potentiële partners of seksuele aanbiedingen. Let goed op jezelf. Als jij rustig nadenkt voor je beslist komt het allemaal wel goed. En misschien is dit wel een goed moment om even extra aan jezelf te denken. Investeer in een heerlijke nieuwe sextoy (of sextoys!) en geniet van quality time met jezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

10.905 keer bekeken

Geschreven door

Beste Talitha, ik zag laatst op de computer van mijn vriend dat hij naar gay porno kijkt. Hier kwam ik per ongeluk achter toen ik op zijn pc zat en hij weet niet dat ik dit weet. Ik durf er niks van te zeggen. Is het wel normaal…
10.905 keer bekeken