Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

13.863 keer bekeken

CHEEX Sexy Jaarhoroscoop. Ontdek wat 2022 jou zal brengen

1 januari 2022,

geschreven door

We starten dit jaar goed met de Eroscoop van CHEEX. Wij mogen onze lezers verwennen met hun horoscoop voor 2022! Ontdek wat 2022 voor jou in petto heeft. Ben jij daarnaast benieuwd naar de sekstoy categorie die jouw seksleven dit jaar naar grote hoogtes zal brengen? Lees dan snel verder.

2022: tijd voor meer vrijheid en genot

2022 wordt voor velen van ons een jaar met positieve veranderingen. Jupiter verschuift en zorgt voor een frisse wind vol goede moed. 2021 was niet makkelijk, dat kunnen we allemaal beamen. Maar positieve veranderingen in 2022, betekent dat ook positieve veranderingen in de slaapkamer? Nou, in zekere zin wel! De sexy sterren schijnen graag hun licht op wat jij dit jaar kan verwachten.

Tussen februari en april knettert het heelal omdat Mars en Venus samen reizen. Dit zorgt ervoor dat passie en aantrekkingskracht in deze maanden sky high zijn! Maar dat betekent niet dat de rest van jaar niet ook genoeg tijd en mogelijkheden biedt voor nieuw kinks, fetisjes, passie en seks!

Deze horoscoop is gecreëerd door CHEEX.

Cheex is een nieuwe community voor iedereen die nieuwsgierig is naar seksuele prikkeling en daar meer over wil leren. Het is bovendien dé plek voor vrouwen die op zoek zijn naar passende pornografie. We streven er naar seksualiteit af te beelden op een realistische manier: divers, leuk en in overeenstemming.

Ram

Ram

“Volledige aandacht, zonder schaamte”

Niet denken, maar doen; dat is jouw motto in het leven. En dit vertaalt zich ook zeker naar jouw seksleven, want jij bent één brok passie tussen de lakens.

Rammen houden van aandacht, dus waarom zou je jezelf niet lekker verwennen of laten verwennen door iemand anders? Volledige aandacht, zonder schaamte. Dat is de belofte van Jupiter, die zich van mei tot november volledig richt op alle Rammen en een paar kosmische cadeautjes achterlaat.

Maar onthoud altijd: hoe fijn het ook is om aandacht te krijgen, probeer je ook eens toegewijd en onzelfzuchtig in te zetten voor een ander. Soms is het tegenovergestelde van wat je gewend bent namelijk juist datgene wat je opwinding aanwakkert.

De categorie die jou in 2022 tot grote hoogtes zal brengen is… Cadeau & verwenpakketten, om jezelf én anderen te verwennen

Stier

Stier

“Als je eenmaal op stoom bent, is er vaak geen weg meer terug”

Liefdevolle aanrakingen, lang voorspel en een flinke dosis routine: de Stier is niet bepaald het meest avontuurlijke sterrenbeeld. Maar dat betekent niet dat een Stier geen passie heeft! Integendeel, als jij eenmaal op stoom bent, is er vaak geen weg meer terug.

Astrologisch gezien zal 2022 jou nieuwe inspiratie brengen. Mars en Venus reizen samen door jouw sterrenbeeld van februari tot april, wat jou een mooie kans biedt om jouw wensen aan te geven aan je lover.

Stieren vinden het vaak lastig om over hun behoeften te praten, maar het begin van 2022 is een goed moment om je diepste wensen te uiten. Het maakt niet uit hoe gek de fantasie is, erover praten of ermee experimenteren kan jouw lust een nieuwe seksuele impuls geven. Maar onthoud altijd, Stier: niets is verplicht. Niemand kan je dwingen om iets te doen wat je niet wil.

De categorie die jou in 2022 tot grote hoogtes zal brengen is… Een erotisch spel, wat het makkelijker kan maken om je gevoelens en verlangens te uiten.

Tweelingen

Tweelingen

“Op volle kracht vooruit met een nieuwe routine”

Jij hebt altijd overal een oplossing voor, dus wat kunnen we jou eigenlijk nog vertellen? Nou, dat er nieuwe carrièremogelijkheden voor je klaar staan in 2022 bijvoorbeeld! En zoals we allemaal weten is succes op een bepaalde manier ook zeer lustopwindend.

De samenwerking van Mars en Venus creëert nieuwe, sexy vonken voor jou in de lente, maar de verschuiving van Mars naar jouw sterrenbeeld betekent dat je tegen het einde van het jaar wat minder seksueel actief bent dan gewoonlijk en over het algemeen ook wat minder energie hebt. Maar ga niet bij de pakken neerzitten, geniet van de tijd met jezelf en je eventuele partner en bekijk jouw passie vanuit een nieuw perspectief.

Neem de tijd om stil te staan bij je routines en of je je daar nog steeds goed bij voelt. Zo niet, maak dan de nodige veranderingen. Dan kun je daarna weer op volle kracht vooruit.

De categorie die jou in 2022 tot grote hoogtes zal brengen is… Tarzan vibrators of Fleshlights

Kreeft

Kreeft

“Laat je meevoeren met de golven van jouw emoties”

Kreeften zijn zorgzame mensen. Zo erg zelfs dat ze zichzelf soms wat uit het oog verliezen.

Laat je zelfwaarde niet te veel afhangen van jouw persoonlijke offers. En veroordeel jezelf niet voor je stemmingswisselingen, maar laat je zonder schaamte meevoeren met de golven van je emoties.

Andere mensen voelen zich veilig en gehoord bij jou. Dat klinkt misschien niet erg sexy, maar dat hangt volledig af van wie jij in je leven toelaat. Hopelijk is het iemand die houdt van experimenteren, want 2022 is een perfect jaar voor jou om je op nieuwe ideeën en uitdagingen te storten. Is er iets wat je altijd al wilde proberen? Dan is nu het juiste moment!

De categorie die jou in 2022 tot grote hoogtes zal brengen is… Sexy massagekaarsen, om te ontspannen en écht te genieten van elkaar.

Leeuw

Leeuw

“Je hoeft alleen maar te luisteren”

Als het meest koninklijke sterrenbeeld weet jij precies hoe je jezelf in de spotlight moet zetten. Leeuwen kunnen door hun grote trots en charme wat intimiderend overkomen voor andere sterrenbeelden, maar stiekem verlangen Leeuwen ook erg naar intimiteit en erotiek.

In 2022 beleef jij nieuwe seksuele avonturen en door de gunstige stand van Jupiter wordt jouw seksualiteit naar een hoger niveau getild. Maar let op, de positieve invloed van Jupiter werkt alleen als jij er voor openstaat. Met andere woorden: hete seks komt niet zomaar aanwaaien, maar de inspiratie voor nieuwe ideeën tussen de lakens zeker wel. Het enige wat je hoeft te doen is luisteren.

De categorie die jou in 2022 tot grote hoogtes zal brengen is… Wand Massagers! Deze power toy past bij jouw innerlijke kracht.

Maagd

Maagd

“Probeer datgene uit waar je naar verlangt”

Het leven zou perfect zijn … als al die andere mensen er niet waren. Toch, Maagd? Door de beweging van Jupiter zal je perfectionisme in 2022 op een iets lager pitje komen te staan, zowel op romantisch als persoonlijk vlak. Hierdoor sta je wat meer open voor opwindende ervaringen, maar pas op, het kan zomaar eens zo intens worden dat jouw beeld van erotiek voor altijd verandert!

Het begin van maart zal zich voordoen als het ideale moment voor change. Dit is het perfecte moment voor jou om nieuwe dingen te leren, aan iets nieuws te beginnen of iets te proberen waar je stiekem al een tijdje naar verlangt. Dus twijfel niet langer! Verwissel van baan, volg cursussen, start met een nieuwe hobby of ga voor die ene persoon waar je al maanden een crush op hebt. 2022 is hét jaar voor verandering!

De categorie die jou in 2022 tot grote hoogtes zal brengen is… Luchtdruk vibrators of Cockringen, om jouw seksleven op een subtiele manier nóg beter te maken.

Weegschaal

Weegschaal

“Ook in 2022 zal jouw charme onweerstaanbaar blijven”

Het ziet ernaar uit dat de wereld langzaam maar zeker weer een beetje open gaat. En dat is heel fijn! Zéker voor een social butterly als de Weegschaal! Je deed altijd wel je best om er leuk uit te zien voor de zoveelste Zoom of Teams meeting, maar je hebt eindelijk weer écht goede redenen om je mooiste outfit aan te trekken. Je hebt namelijk wel een reputatie hoog te houden, hè? Overal waar jij gaat, laat je een indruk achter (en misschien ook wel een paar gebroken harten). Niemand heeft zoveel charme en schoonheid als een Weegschaal! Dat blijft ook in 2022 een feit.

Jij bent niet moeilijk te verleiden. Gooi een paar geurkaarsen en een zwoele afspeellijst jouw kant op en jij bent om. Easy as that.

Als je voor maart een nieuwe relatie begint, is de kans groot dat dit ‘m niet gaat worden, sorry. Máár, na maart (als Venus vertrekt uit Retrogade), heb je meer succes! Dat betekent niet dat jij voor die tijd bij de pakken neer moet zitten, hoor. Geniet in deze periode van onschuldig geflirt en spannende avontuurtjes!

Jupiter is in Ram van mei tot november en dan kunnen er nieuwe ontwikkelingen ontstaan in jouw liefdesleven. Misschien wel die grote liefde (als je daar naar op zoek bent), je droombruiloft of een succesvolle crush?

De categorie die jou in 2022 tot grote hoogtes zal brengen is… Seksschommels?! Let’s spice things up…

Schorpioen

Schorpioen

“Werken aan jezelf is hard werk”

How deep is your love?” Diep, héél diep. Dat weten we, schorpioen. Als jij voor iemand valt, val jij diep!

2022 zal een spannende reis voor je zijn. Soms zal je je ego opzij moeten zetten en jezelf kwetsbaar moeten opstellen. Het is tijd om te werken aan jezelf. Emotioneel werk is hard werk. Maar als je eenmaal bent wie je wil zijn, is dat zó ontzettend sexy!

Het begin van het jaar en vanaf oktober brengen de sterren jou plezier en genot in een speelse vorm… Dat betekent dus veel spannende flirtsessies, hete onderonsjes of een oud vlammetje in een bestaande relatie dat ineens verandert in een laaiend kampvuur. Oeh, la, la.

Maar het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn in 2022, want mentaal zal je veel last hebben van de zons- en maansverduisteringen. Rond 16 mei moet je extra opletten, want er zal een volle maansverduistering plaatsvinden in jouw teken. Een maansverduistering voelt als een supersterke volle maan. Geen zorgen, je verandert heus niet ineens in een weerwolf! Maar misschien is dit wel een goed moment om je in te leven in je innerlijke beest voor een rollenspel, of leg tarotkaarten om te kijken wat het leven en de toekomst jou brengen.

De categorie die jou in 2022 tot grote hoogtes zal brengen is… G-spot vibrators of Masturbators, om jezelf optimaal te verwennen.

Boogschutter

Boogschutter

“Je krijgt eindelijk ruimte om weer te ademen”

Hoe vang je de aandacht van een Boogschutter? Simpel: Zorg dat het onbereikbaar is en dat de Boogschutter er hard voor moet werken. Want dit sterrenbeeld wil niet dat iets makkelijk aan komt waaien. Nee, de Boogschutter wil er hard voor werken. Alles wat nieuw, spannend en moeilijk is, is aantrekkelijk! Maar dat wist je wel, ook zonder het lezen van deze horoscoop.

Tussen februari en april zullen de planeten Mars en Venus (die staan voor passie en aantrekking) close samenwerken en deze energie kan je jij gebruiken om voor elkaar te krijgen wat je al een tijd wil.

Vooral met Venus in Waterman van maart tot april is dit het ideale moment om eindelijk aan dat boek te beginnen met erotische verhalen. Dat wil je toch al tijden? Doe het! Ook al is het alleen maar voor jezelf. Je krijgt eindelijk wat ademruimte na een periode vol veranderingen. Dus benut deze tijd om de dingen te doen die je altijd al wilde. Geen excuses meer, 2022 is jouw jaar!

De categorie die jou in 2022 tot grote hoogtes zal brengen is…Glijmiddel! Jazeker, van verwarmend, tot verkoelend, stimulerend of extra glibberig… Experimenteren met glijmiddel zal jouw seksleven dit jaar nóg beter maken.

Steenbok

Steenbok

“2022 is hét jaar voor weekendjes weg”

De steenbok is een echte boss in het leven. Jij houdt van hard werken, maar leeft volgens het motto work hard, play hard. Het was niet altijd makkelijk om de juiste balans te vinden tussen hard werken en plezier hebben. Je vindt het namelijk erg belangrijk om financieel stabiel te zijn, dus je wil nog wel eens doorslaan in je werk. Gelukkig krijg je nu de smaak van balans te pakken!

De samensmelting van Pluto, Mars en Venus in het begin van maart kan ervoor zorgen dat jij wat naar binnen keert en meer me-time nodig hebt. 2022 is ook een ideaal jaar voor korte tripjes! Klinkt wat specifiek misschien, maar het is waar! Jupiter reist door het heelal in een lijn die in verbinding staat met jouw behoefte aan weekendjes weg. Dus pak al je BDSM spul bij elkaar, zoek een leuk hotelletje uit met sauna en neem je lover mee. Een sexy bondagesessie zal je goed doen!

De categorie die jou in 2022 tot grote hoogtes zal brengen is… BDSM! Of je nou begint met een starterset of al toe bent aan het zwaardere geschut. BDSM is the way to go…

Waterman

Waterman“Jouw voorspel is iets dat je hersenen prikkelt”

Jupiter heeft eindelijk Waterman verlaten eind 2021 en dat betekent dat je qua middelen goed zit dit jaar. Financieel gezien ga je heel lekker. Er kan zelfs onverwachts wat geld jouw kant op komen waaien.

In 2022 krijg jij antwoord op twee vragen: Hoe zorg je dat je stabiel blijft en hoe ga je om met veranderingen? Twee dingen die samen zorgen dat jij het jaar goed en sterk doorkomt. Je zou haast kunnen zeggen dat je met deze skills een wereldrevolutie teweeg kan brengen! Maar laten we klein beginnen en starten met een revolutie in de slaapkamer.

Denk aan een revolutionair rollenspel… Is dat niet echt je ding of heb je dat al vaak genoeg gedaan? Ga dan op zoek naar manieren van brain seks. Ja, brain seks! Want voor jou gaat liefde niet over oppervlakkig uiterlijk enzo. Nee, jij hebt iemand nodig die jouw hersenen prikkelt. Niks windt een Waterman meer op dan een sexy nerdfeitje. Samen documentaires kijken en er vervolgens samen uren over praten is echt jouw ideale voorspel. Dit type voorspel is niet per se standaard, maar het brengt jou zeker in de mood.

De categorie die jou in 2022 tot grote hoogtes zal brengen is… Rollenspelkleding of Erotische spellen om je fantasy én hersenen te prikkelen.

Vissen

Vissen

“Voorspel? Voetspel is jouw ding!”

Bereid je voor want 2022 wordt een bijzonder jaar. Geloof ons; it’s gonna be a lot! Er zullen wat verrassingen jouw kant op komen. En met Jupiter in jouw teken, regent het dit jaar cadeautjes!

Wat 2022 jou brengt op seksueel gebied? Nou, dat je zal krijgen waar je al maanden naar verlangt. Whatever that may be. Voor de een is het een fijne voetmassage gevolgd door een liefdevolle vanilleseks sessie, en voor de ander is het een vieze, stomend hete sessie vol spanning en dirty talk en misschien wat voet fetisj… Voor iedereen die deze horoscoop leest voor zijn partner met sterrenbeeld Vissen: Yep, footplay is the way to go!

Niet alleen op seksueel gebied wordt het een spannend en enerverend jaar voor Vissen, ook in andere gebieden van het leven zal jij geluk hebben. Bijvoorbeeld in je carrière en financieel. Dit is hét jaar om te investeren in een dure toy. Of combineer edelstenen en spiritualiteit mét een sekstoy door bijvoorbeeld te gaan voor Rozenkwarts of Amethist yoni eggs.

De categorie die jou in 2022 tot grote hoogtes zal brengen is… Hueman of Yoni Eggs, om je in hogere sferen te bevinden tijdens de seks!

Feeling Cheeky? Get CHEEX

EasyToys en CHEEX staan allebei voor een taboevrije wereld waarin iedereen open, eerlijk en vrij kan genieten van seks zoals hij/zij wil!
Wil jij het jaar extra spicy starten? Neem dan een kijkje op CHEEX en laat je inspireren door erotische films en educatieve tutorials.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van oktober? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hie…
7.158 keer bekeken