Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.719 keer bekeken

Sekshoroscoop Januari 2019

1 januari 2019,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van januari? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

In januari sluit jij als single Waterman vervelende periodes af van 2018. Je gaat jezelf openstellen voor nieuwe liefdes en zult deze waarschijnlijk ook tegen gaan komen. Hiermee gaan nieuwe seksuele ervaringen gepaard en dat zal gelijk staan aan een fantastisch begin van 2019. Voor de Waterman in een relatie adviseren de sterren om gefocust te blijven. Focus je vooral op de nog niet eerder uitgesproken seksuele fantasieën. Openbaar deze en ga er samen mee aan de slag. Je zal merken dat je dichter naar je partner toe zult groeien en daardoor zullen jullie extra close zijn deze maand.

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Januari is echt jouw maand! Deze maand zal jouw positieve energie geven op het gebied van relaties. De juiste activiteit voor de Vissen in bed is een massage. Of je het nu doet of ervan geniet, het zal een ongekende invloed op het seksleven van jou en je partner hebben. Single Vissen zullen daarentegen in de eerste helft van januari moeite hebben met alle positieve energie. De aandacht die de single Vis zal krijgen is hij niet gewend en zal hier enige tijd aan moeten wennen. Het zal steeds gemakkelijker worden om je verleidelijk op te stellen en om contact te maken. Uiteindelijk zal de single Vis alle positieve energie opzuigen en hiermee aan de slag gaan. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid resulteren in een nieuwe bedpartner.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Jij houdt van romantiek en intimiteit en dat ga je zeker ervaren deze maand. Of jij nou als single Ram door het leven gaat of momenteel in een relatie zit, romantiek en intimiteit zullen op jouw pad komen als jij er voor open staat. Dit zal ervoor zorgen dat er nieuw leven in je relatie geblazen wordt of dat je als single ervaart dat een persoon, waarvan je het niet verwacht, de aankomende maand een steeds belangrijkere rol krijgt in jouw leven. Probeer je er aan over te geven en ervan te genieten. Ook als is het in het verleden soms moeilijk geweest, probeer deze herinneringen achter je te laten en laat je toekomst er niet door leiden.  

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

De Stier komt deze maand voor een hoop dilemma’s te staan. Er komen verschillende nieuwe mensen op je pad die je aan het twijfelen brengen. Ben je nog wel zo gelukkig in je relatie? Of is je drang naar vrijheid groter? Maak geen overhaaste beslissingen en geef jezelf de tijd om na te denken. De single Stier wordt ook aan het twijfelen gebracht. Je merkt dat er verschillende potentiële partners op de loer liggen maar je weet niet zeker of dit is waar je behoefte aan hebt. Je hoeft niet gelijk beslissingen te maken, probeer van het moment te genieten. Je ziet vanzelf wel waar het op uitloopt en bent niemand wat verschuldigd.  

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

De Tweelingen begint het jaar goed. Deze maand zal in het teken staan van ontdekken en experimenteren. Jouw (seks)partner zal met een bijzonder voorstel komen en hoewel het jou ietwat in verlegenheid kan brengen adviseren wij om er voor open te staan, want dit zal jou veel plezier en genot gaan brengen. Natuurlijk moet je wel ten alle tijden je eigen grenzen blijven aangeven, maar er is niets mis mee om een beetje uit je comfortzone te komen af en toe.  

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Tijd om deze maand bij te komen van de onrustige maand hiervoor, Kreeft. Januari zal meer in het teken staan van harmonie, wat jouw relatie én seksleven absoluut ten goede komt. Het vuur laait als nooit tevoren op tussen de laken. Jij en je partner zitten duidelijk in een gebalanceerde, opwaartse spiraal. Een goed begin van het nieuwe jaar! De single Kreeft staat een drukke, maar positieve maand te wachten. Er komen veel nieuwe prikkels, waaronder nieuwe ontmoetingen op je pad. Bewaak goed je eigen grenzen om de rust te bewaren. Daardoor kan je ook makkelijker keuzes maken op relationeel en seksueel vlak.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Januari begint voorspoedig, Leeuw! Jij en je geliefde voelen elkaar enorm goed aan. Het lukt je uitstekend om de juiste momenten voor romantiek en intimiteit te vinden met je partner. De seks is fantastisch en de hoeveelheid geluksstofjes die je hierbij aanmaakt, zorgen ervoor dat de maand zo voorbij vliegt!  Die energie die koppels voelen, voelt de single Leeuw niet zo. De kans dat je iemand tegenkomt waarmee het goed klikt, is deze maand namelijk minder hoog dan anders. Je bespaart jezelf een hoop teleurstellende Tinder-afspraakjes, door het deze maand iets rustiger aan te doen!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

In januari loop je tegen een aantal blokkades aan, Maagd. Vooral op relationeel vlak wordt je aan het denken gezet. Je verlangt naar meer waardering en respect van je partner. Spreek dit uit, om de kloof tussen jullie te beperken. Je zal  merken dat open communicatie een verrijking zal zijn voor jullie, op zowel persoonlijk als seksueel vlak. De single Maagd is komende periode wat impulsief en dat zal voor een hoop leuks en spannends zorgen! Je voelt je energiek en zelfverzekerd en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Er hangt een seksuele spanning om jou heen, waar jij en verschillende spannende mensen goed gebruik van gaan maken.

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Vorige maand heb je een aantal goede voornemens gemaakt, ook op het gebied van liefde. Niks mis mee natuurlijk, maar pas op dat je niet te hard van stapel loopt en alles zo snel mogelijk wilt afstrepen. Je partner zal je niet meer herkennen wanneer je teveel nadruk  legt op verbeteren van jullie relatie. Introduceer nieuwe ideeën en initiatieven op liefdesgebied op een rustig tempo om je goede voornemens te laten slagen. Wanneer je dit te snel wilt doen, is de kans groot dat je partner hier onzeker van wordt. Niet doen dus! Hardlopers zijn doodlopers, wordt immers vaak gezegd.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

De Schorpioen beleeft een maand met dalen en pieken. De eerste weken van het nieuwe jaar zit je om verschillende redenen niet helemaal lekker in je vel. Hierdoor kan je soms, zonder het zelf door te hebben, wat introvert overkomen. Zit je in een relatie, dan kan je partner het hier best lastig mee hebben. Durf aan te geven waarmee je zit of geef aan dat je deze maand wat meer tijd voor jezelf nodig hebt en je relatie zal hier verder niet onder leiden. Wat meer tijd voor jezelf nemen geeft je daarentegen ook nieuwe inspiratie en energie om later weer in jouw relatie te stoppen. Hierdoor zal jouw seksleven later in de maand weer een boost krijgen!

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Het zit je komende maand niet echt mee, Boogschutter. Je voelt je wat geremd en gesloten, wat jouw relatie en seksualiteit niet ten goede komt. Dit leidt tot irritaties in je relatie. Heb je er wel eens over nagedacht dat erotiek en intimiteit het antwoord is? Maak meer tijd vrij om jezelf seksueel te verkennen en speel dit door naar de slaapkamer met je partner. Grote kans dat de (seksuele) blokkades verdwijnen als sneeuw voor de zon. De single Boogschutter ontmoet een spannend iemand, die mogelijk meer van jou wil dan jij van hem of haar. Geniet van de volle aandacht die deze persoon jou geeft, maar maak er niet teveel misbruik van.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

2019 start voor jou vol energie. Je zal een positieve vibe uitstralen naar je omgeving en dit wekt de interesse van meerdere mensen. Op zowel relationele als op het single vlak zal alles letterlijk voor de wind gaan. De nieuwe contacten die je gaat ontmoeten zullen vele voordelen met zich meebrengen. Als het nu gaat om een potentiële liefde, een nieuw huisdier of een nieuwe vriend; 2019 zul je delen met hen. Deze contacten zullen de Steenbok uit zijn comfortzone trekken en op ontdekkingsreis sturen.  Gaandeweg zal de single Steenbok hier veel aan hebben, maar de Steenbok in een relatie wat minder. Hij heeft al een sterke connectie met zijn/haar partner. De Steenbok zal uitblinken in zijn seksuele activiteiten deze maand en laat zijn veren overal zien, de Steenbok zal zo trots als een pauw zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.070 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van mei? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Recente Sekshoroscoop Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier! S…
3.070 keer bekeken
7.311 keer bekeken

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop voor de meest feestelijk maand der maanden? Wordt december voor jou een feestje of wordt het een koude maand voor jou? De sterren voorspellen wat jou te wachten staat zo aan het eind van het jaar. Lees snel verder en …
7.311 keer bekeken