Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.752 keer bekeken

Sekshoroscoop Oktober 2017

29 september 2017,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van oktober? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

Sekshoroscoop Waterman November
Waterman

Dit wordt een passionele maand voor de Waterman en brengt genoeg spannende momenten met zich mee. Bijvoorbeeld seks in het openbaar of het proberen van nieuwe dingen. Je weet de hele maand een liefdevolle uitstraling te behouden, waardoor de kans groot is dat je partner makkelijk meegaat in jouw seksuele avonturen. De single Waterman zal deze maand waarschijnlijk geen vast relatie te krijgen. Je geniet te veel van je vrijheid en seksuele aandacht van verschillende mensen waardoor je minder behoefte hebt je te hechten. Je hebt een grote aantrekkingskracht naar anderen toe en daar mag je best van genieten.

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Vissen zitten in oktober goed in hun vel en kunnen daardoor een hoop liefde met hun partner delen. Je ervaart veel energie waardoor je ook meer zin hebt om dingen met je lief te ondernemen. Doe dit ook, want het zal je relatie zeker ten goede komen. Oktober is een uitstekende maand om je relatie naar het volgende niveau te brengen. Pak extra uit in de slaapkamer door hem of haar te trakteren op erotische massage, een leuk lingeriesetje of een seksspeeltje zoals een clitoris vibrator of een cockring . De seks zal fantastisch zijn en al met al wordt het een hele goede oktobermaand voor jou!

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

In oktober kan het op relationeel gebied twee kanten opgaan. Zit je in een sterke relatie, dan is er niet zoveel aan de hand. Loopt de relatie wat minder, dan moet je oppassen voor verleidingen. Je bent wat nonchalanter en avontuurlijker deze maand, waardoor het gevaar bestaat dat je vergaande interesses in een ander persoon dan je partner ontwikkelt. Houd er rekening mee dat dit een fase is en probeer geen dingen te doen waar je later misschien spijt van krijgt. Singles worden overladen met aandacht en hebben daardoor een verhoogde kans op een vluggertje of een vaste scharrel te ontmoeten. Kans op een serieuze relatie is wat minder aanwezig.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Het loopt deze maand eventjes wat minder tussen jou en je partner. Misschien hebben jullie de laatste tijd teveel tijd samen doorgebracht. Je irriteert je aan kleine dingetjes en hebt daardoor niet altijd zin om intiem met je partner te zijn. Praat dingen uit en zorg dat je jezelf niet gaat afzonderen voor je partner. Dat jij je makkelijk irriteert hoeft niet aan je partner te liggen, maar aan jouw lage irritatiegrens. Blijf met elkaar communiceren en probeer je ergernissen aan de kant te zetten door iets leuks te doen. Singles willen in oktober niet teveel moeite doen voor een nieuwe vlam, waardoor de kans op een one night stand groter is, dan het vinden van een nieuwe partner.

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

In oktober gaat het op relationeel gebied even wat minder. De kluizenaar in jou komt deze maand wat meer los, waardoor je soms niet altijd zin hebt om dingen met je partner te ondernemen. Hierdoor ervaar je in oktober een minder emotionele connectie met elkaar hebben. Kijk uit dat jij jezelf niet teveel afsluit van je partner. Heb je een partner die snel achterdochtig wordt of hier zelf ook een beetje stil van wordt, dan zou je relatie deze maand een klein deukje kunnen oplopen. Geef de momenten dat je even tijd voor jezelf nodig hebt, tijdig aan bij je partner en probeer niet geforceerd leuk te doen wanneer je daar eigenlijk niet voor in de mood bent. Lukt je dat, dan wordt oktober uiteindelijk toch nog een goede maand en zal de zin in intimiteit en seks ook weer langzaam terugkomen.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Er is veel potentie voor seks, maar tegelijk ben je ook heel druk bezig met andere dingen die aandacht van je vragen. Zorg dat er een gezonde balans is tussen dingen die moeten gebeuren en erotiek. Je hoeft voor de erotiek niet altijd seks te hebben met je partner, je kunt ook een keer een spannend solomomentje houden. Maar wanneer je wel met je partner vrijt, zal het passioneel en intiem zijn. Als single Boogschutter kan dit een hele avontuurlijke maand worden waarin je veel erotische aanvaringen kan hebben met anderen. Aan het eind van de maand bestaat er een kans dat jij je op een emotionele manier verbindt aan een persoon.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Je hebt het druk Leeuw en dat komt je relatie niet altijd ten goede. Door je drukke schema heb je niet altijd tijd voor je partner en is het ook logisch dat je wat minder liefde terug krijgt. Probeer ondanks je drukke schema wat tijd voor je partner vrij te maken en maak er iets speciaals van. Trek de stoute schoenen uit de kast en trakteer je partner op een etentje of doe iets spannends in de slaapkamer. Door deze momentjes in te plannen zal je zelf ook meer ontstressen, wat je relatie ten goede komt. Singles zijn in oktober wat minder gemakkelijk in de omgang dan anders, waardoor succes in de liefde waarschijnlijk uitblijft. Geef de moed niet op Leeuw, jij gaat die nieuwe vlam vanzelf vinden!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Aan seks is er geen tekort deze maand. Maar pas wel op dat je niet te heftig of te dwingend overkomt op je partner. Je kunt namelijk behoorlijk impulsief zijn als het op erotiek aankomt. Ook is er deze maand een grotere kans dat jij je aangetrokken voelt tot andere mensen. Als je er niet aan toegeeft, waait het vanzelf over. De single Maagd heeft deze maand kans een nieuwe liefde te ontmoeten, vooral halverwege de maand. Of het tot een vaste relatie uitbloeit, is te betwijfelen. Jij bent wel beter in staat je emotionele gevoelens aan de kant te schuiven, waardoor je onbezorgd kunt genieten van casual seks.

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

In oktober kun je met regelmaat te maken krijgen met emotionele buien. Het ene moment ben je erg vrolijk en zoek jij je partner vaak op om leuke dingen samen te doen en het andere moment heb je even nergens zin in en sluit je je af. Juist op die momenten is het belangrijk om je partner op te zoeken en steun en troost bij hem of haar te halen. Knuffel elkaar en maak ruimte voor romantiek in de slaapkamer. Singles hebben verhoogde aantrekkingskracht en daarmee een hoge slagingskans bij een eventuele nieuwe lover. Laat zien wat je in huis hebt, toon interesse en de rest zal vanzelf gaan!

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Deze maand begint niet zo seksueel voor de Schorpioen. Dat kan komen door bepaalde spanningen die op je pad zijn gekomen. Maar als je er tijd voor vrij maakt, kan de seks bijzonder en fijn zijn. Het zal in de maand oktober misschien minder heftig en passioneel zijn dan je gewend bent, maar dat heeft juist ook wel weer zijn romantische kanten. Zorg er alleen niet voor dat je in je hoofd druk bezig bent met andere dingen. De kans is groot dat je partner dit zal merken, waarna je geliefde teleurgesteld kan zijn. Voor de single schorpioen verlopen de dingen rustig. Seks of zelfbevrediging kan op een lager pitje komen te staan omdat je druk bezig bent met zaken als school, werk, familie en vrienden.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Je springt deze maand graag in het diepe wat seks betreft. Je hebt meer zin dan anders in erotiek en intimiteit. Jij wil deze maand bovendien graag veroverd worden. Je kunt je partner een handje te helpen door bijvoorbeeld sexy lingerie of een koppel sextoy te kopen, maar ook een romantisch diner of een zelfgekookte maaltijd kan je partner triggeren. Ook de single Boogschutter is seksueel gespannen. De aandacht die je krijgt van anderen, maakt je seksueel alert en nieuwsgierig. Jij hoeft niet bang te zijn dat je niet genoeg aandacht zal krijgen, maar je moet er wel zelf wat voor doen. Ga dus lekker de deur uit!

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Er komen deze maand een heleboel verleidelijke dingen en mensen op je pad, waaronder je partner. Het kan voor jou dus een hele passionele maand worden. Bedenk je wel dat als jij je inlaat met andere mensen dan je partner je daar later zeker last van zal kunnen krijgen op een later moment. Ofwel je emoties krijgen de controle of je kwetst je partner. Ook de single Steenbok is in de maand oktober behoorlijk seksueel. Je hebt aan erotische fantasieën geen tekort. Ook zijn er zeker kandidaten voor een spannende one night stand. Toch bestaat er een kans dat je relatie kriebels krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van de maand januari? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari) Waterman ‘New year, new me’ zijn woorden die dit jaa…
8.528 keer bekeken