door MarvelousMir

Sekshoroscoop Augustus 2023

31 juli 2023 door MarvelousMir

Zomerse temperaturen betekenen hete nachten! In de meest sexy zin van het woord uiteraard 😉 Stijgen de temperaturen ook in jouw slaapkamer deze maand? Of laat je de warmte nu toch even aan je voorbij gaan en moet je eerst een tijdje afkoelen? De sterren hebben antwoorden voor je in de sekshoroscoop van augustus!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

Sterrenbeeld waterman

Zijn we een beetje in een perfectionistische bui deze maand, Waterman? 😉 Geen zorgen, dat heeft zo z’n voordelen, maar pas wel op, want het kan je behoorlijk in de weg gaan zitten op den duur. Onthoud dat niet alles perfect hoeft te zijn om er van te genieten. En dat geldt zeker voor jouw avonturen in de slaapkamer. Stel niet te hoge eisen aan jezelf en ook niet aan je partner. Laat je verwachtingen los en go with the flow! Je zult zien dat de hele ervaring dan een stuk leuker én intenser aanvoelt.

Mocht je je erg rusteloos voelen deze maand, maak daar dan gebruik van en duik wat vaker tussen de lakens. Meer stomende sessies in de slaapkamer is niet alleen bevorderlijk voor je state of mind, maar heeft ook nog eens een positief effect op je libido!

Lekker ontspannen met…

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sterrenbeeld Vissen

Volgens de sterren ga jij lekker genieten deze maand, Vissen! Je hebt totaal geen stress, waait lekker mee met alle winden en geniet optimaal van alle leuke dingen die je doet. Jouw libido bereikt in augustus ook een piek. Als je single bent dan staan de potentiële lovers voor je in de rij. Laat deze kans niet lopen om wensen te vervullen die al een tijdje in je hoofd rondspoken! Als je in een relatie zit, zal jouw partner aangenaam verrast zijn door jouw sterke seksuele energie en gaat daar graag in mee.

Wat jouw situatie ook is, een hele hoop liefde en seksuele potentie komt jouw kant op in augustus. Dus laat dat niet stilletjes aan je voorbijgaan!

Vervul je wensen met…

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sterrenbeeld ram

Met een dromerige blik stap jij augustus in, Ram. Alles door een roze bril bekijken kan heerlijk zijn, maar blijf niet te veel hangen in je dromen. Het echte leven heeft je aandacht hard nodig! Toch komt dat dagdromen soms wel van pas, want hierdoor ben je prima in staat om creatieve oplossingen te bedenken voor problemen die al een tijdje in je seks- en liefdesleven sluimeren.

Behalve dromerig, voel je je in augustus ook behoorlijk rusteloos. Je springt van het ene idee naar het ander en bent snel verveeld of afgeleid. Dat kan lastig zijn, maar als je er slim mee omgaat, kun je er ook voordeel uit halen! Grijp deze kans bijvoorbeeld om nieuwe masturbatietechnieken of standjes uit te proberen. Zo kom je uit je routine en al die nieuwe impulsen verjagen de verveling en onrust in je lijf. En wie weet wat je onderweg allemaal voor leuks ontdekt!

Ga het avontuur aan met…

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sterrenbeeld stier

Je stroomt over van liefde en passie in augustus, Stier. Wat een heerlijke maand ga jij beleven! Je voelt je kalm en optimistisch, en staat open voor alles wat op je pad komt. Als je belangrijke beslissingen moet nemen, doe het dan vooral deze maand, dan kan het bijna niet fout gaan. Of het nu gaat om je relatie, je dateleven of je seksuele ontdekkingsreis met jezelf, volg je intuïtie en zorgeloos genot zal op je wachten.

Je uithoudingsvermogen, en dan vooral tussen de lakens, is deze maand ook hoger dan ooit. Maak daar dus gebruik van. Focus op het verwennen van je (bed)partner en je zal deze aandacht dubbel en dwars weer terugkrijgen!

Heerlijk genieten met…

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sterrenbeeld tweelingen

Augustus zal vol onvoorspelbare wendingen zitten, Tweelingen. Laat je niet meteen afschrikken! Zolang jij je niet laat leiden door je vele gevoelens en twee keer nadenkt over wat je gaat doen, dan zijn deze wendingen alleen maar goed. Daarom is dit zowel het perfecte moment om buiten je comfort zone te stappen en nieuwe mensen te ontmoeten, als om met je naasten op pad te gaan.

Als je in een relatie zit, probeer dan ook extra tijd met je partner te spenderen. Creëer situaties waar jullie lekker alleen kunnen zijn en diepere connecties met elkaar kunt vormen 😉 Ben je single? Al die uitjes en trips met je naasten kunnen er nog wel eens voor zorgen dat er iemand op je pad komt. Heb geduld en grijp je kans zodra je ‘m ziet, Tweelingen!

Ga er lekker op uit met…

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sterrenbeeld kreeft

Kreeft, het is tijd om jouw stoute schoenen aan te trekken, want dit wordt een spannende maand voor jou. Je zult meer de behoefte hebben om emotioneel en spiritueel te groeien en dit uit zich in de slaapkamer. Of je nou mindblowing solo-sessies hebt of je je partner naar de zevende hemel brengt, jij bent niet te stoppen.

Deze maand zal je écht stralen en hierdoor kan het zijn dat mensen vaker op je af komen. Als je een partner hebt, dan vliegen de vonken er weer vanaf! Zowel jij als je partner neemt geen genoegen met minder, waardoor jullie sexy repertoire een nieuwe dimensie krijgt. Als single heb je date na date met vele hete zomernachten.

Trek de stoute schoenen aan met…

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sterrenbeeld leeuw

Leeuw, jij gaat brullen van plezier in augustus, want de maand zit vol successen en hoogtepunten voor jou. Niet alleen op de werkvloer, maar ook in de slaapkamer ben jij niet te stoppen. Jouw positieve energie zal jouw omgeving beïnvloeden en het kan zomaar eens zijn dat je onverwachte, speciale uitnodigingen ontvangt. Waar je ook bent, jij bent het stralende middelpunt!

De keerzijde van al dit succes is wel dat je je niet op één ding of persoon kunt focussen. Je partner kan zich mogelijk wat onzeker voelen als jij je aandacht te veel bij anderen legt. Dus zorg er voor dat je je partner ook in het zonnetje zet deze maand. Als single ga je op genoeg dates, maar doordat er zoveel gaande is heb je nog geen oog voor een serieuze relatie.

Leg de focus op jezelf met…

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sterrenbeeld maagd

Maagd, je bent erg strijdlustig deze maand. Dit komt vooral ten goede in je werk, want jouw ambitie bereikt samen met die strijdlust ongekende hoogtes. Maar met die strijdlust komen ook wat stemmingswisselingen en je zit niet altijd even lekker in je vel. Als jij het gevoel hebt dat je even een stap terug moet nemen, luister dan naar jezelf! Jouw intuïtie is als geen ander.

Romantiek staat op een laag pitje in augustus, dus probeer je op jezelf te focussen. Sociaal voel je je niet op je sterkst en je bent wat gepikeerd als iemand in je aura komt. Leg je hierbij neer en communiceer met je partner, als je die hebt, dat je tijd voor jezelf nodig hebt. Als je single bent, laat dan even het dateleven liggen. En onthoud: de mooiste momenten gebeuren wanneer je het ’t minst verwacht.

Zet jezelf in het zonnetje met…

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sterrenbeeld weegschaal

Pas je op dat je je niet weer aan dezelfde steen stoot, Weegschaal? Over de afgelopen periode heb je juist geleerd om niet zoveel te piekeren, maar op je gevoel te vertrouwen!

Streef niet naar perfectie, maar naar stappen in de goede richting. Durf fouten te maken – dat is precies wat jouw partner (of crush) ook doet. En zit iets je dwars, probeer het dan niet te ontlopen, maar praat erover. Het zal jullie relatie des te sterker maken én ervoor zorgen dat jullie in de slaapkamer niets zullen missen deze maand 😉

Weer lekker in je vel met…

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sterrenbeeld schorpioen

Je hebt wat moeite om de seksuele spanning tussen jou en je (bed)partner te bewaren, Schorpioen, maar relax! Soms zijn er grote veranderingen in het leven en dan is het helemaal niet erg om het seksleven even op een laag pitje te zetten. Merk je dat de frustratie oploopt, dan mag je jezelf uiteraard best een handje helpen. Niks mis met een vluggertje op z’n tijd.

Single Schorpioen, laat eens wat meer nieuwsgierigheid zien! Je kunt goed over jezelf vertellen en dat is een waardevolle skill. Maar door diepere en persoonlijkere vragen te stellen, zal je date weten dat je hem of haar serieus neemt. Je zult er dat extra beetje waardering voor terugkrijgen!

Geef jezelf een steuntje in de rug met…

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sterrenbeeld boogschutter

Zowel op het werk als in je relatie ben je helemaal in je element, Boogschutter, dus geniet van het moment! Laat augustus niet zomaar aan je voorbij vliegen; maak juist even ruimte om je geluk te vieren met de mensen die je het meest liefhebt. Ga samen naar dat dure restaurant, maak dat te gekke uitstapje of breid je sextoy arsenaal uit om je nachtelijke escapades nóg spannender te maken.

Jazeker, single Boogschutter, de sterren staan ook gunstig voor jouw liefdesleven. Dit is jouw moment om je pijl in de roos te schieten. Blijf echter wel een beetje humble en mik niet zo hoog dat je je doelwit mist!

Uitgebreid genieten met…

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sterrenbeeld steenbok

Het belooft een maand vol liefde en passie te worden, Steenbok. Houd er rekening mee dat het niet precies zo zal lopen als je denkt! Probeer niet te veel tegen de stroom in te gaan, want je zou weleens een koppige indruk kunnen maken. Laat je lekker verrassen en je zult versteld staan van wat je tot nu toe allemaal gemist hebt.

Augustus biedt jou de mogelijkheid om je horizon te verbreden, dus experimenteer erop los! Tegen het eind van de maand voel je je niet alleen seksueel voldaan, je hebt ook een frisse blik en staat gelukkiger in het leven.

Ongekende hoogtepunten met…

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid