Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

sekshoroscoop
6.765 keer bekeken

Sekshoroscoop Maart 2023

1 maart 2023,

geschreven door

Het is weer tijd voor de bloemetjes en de bijtjes , want de sterren van de lente verschijnen! We laten de koude maanden langzaam achter ons en het is tijd om het warme weer te omhelzen… maar wie omhels jij deze maand? De sterren vertellen je meer…

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

Sterrenbeeld waterman

Lichamelijk wordt dit een rustige tijd, Waterman. Na de tumultueuze liefdesmaand is rust pakken ook even niet heel erg, want ook op seksueel gebied kun je wel eens een kalme periode gebruiken. Het hoeft niet altijd ruig en de volgende dag spierpijn te zijn. Steek je energie in waar je je op moet focussen, zoals je innerlijke rust. Je gedachten zullen wat rusteloos zijn in maart, dus spendeer tijd om ze te ordenen. Heb je problemen die al wat langer spelen? Dit is dé maand om ze aan te pakken!

Wanneer je de tijd en ruimte hebt, is er deze maand ook plek om iets nieuws te proberen. Wat dacht je van tantra? Meditatief klaarkomen? Zo kom jij én aan je trekken én ben je lekker aan het ontspannen. Geen water is toch te diep voor jou, Waterman?

Ontspan van top tot teen met…

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sterrenbeeld Vissen

Oh Vissen, dit wordt een wat chaotische maand voor je. Als je een relatie hebt, dan zijn je gevoelens rommelig en vol twijfels. Het ging net zo lekker na Valentijnsdag, maar deze gevoelens gooien toch wel roet in het eten. Verberg deze gevoelens niet! Praat met je partner over wat je dwarszit, want de oplossingen liggen namelijk voor het oprapen. Zolang jij je maar openstelt voor deze oplossingen. Jouw intuïtie zal je niet in de steek laten, Vissen, dat is een ding dat zeker is.

De successen mogen gevierd worden, als je twijfels geleidelijk deze maand verdwijnen, maar laat je niet te veel meeslepen in dat succes. Stel geen hoge eisen van jezelf en zorg er voor dat jouw grenzen worden bewaakt. Op seksueel- en emotioneel gebied ben jij je partner niks verplicht.

Duik het diepe in met…

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sterrenbeeld ram

Jouw tijd komt eraan, Ram! Halverwege maart laten we de tijd van Vissen achter ons en dan ben jij de ster. Deze overgang kan emotionele ervaringen met zich meebrengen, waar jij als Ram niet altijd even blij van wordt. In een relatie zullen er ups-and-downs zijn, maar maak je geen zorgen! De toekomst ziet er goed uit. Als de transitie eenmaal voorbij is, dan zit jij heerlijk in je vel. En dat merkt je (potentiële) partner ook.

Begint de voorjaarsschoonmaak te kriebelen? Vergeet dan ook niet je sextoy collectie en lingerie aan te pakken. Als er toys of lingerie het huis uit gaan, verwen jezelf en/of je partner met nieuwe sexy items. Jullie hebben dat wel verdiend na al dat harde werk!

Haal alles uit de kast met…

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sterrenbeeld stier

Maart ziet er veelbelovend uit, Stier! Ben je single, dan zul je weten dat je toe bent aan een nieuwe relatie. Maar het is niet genoeg om open te staan voor nieuwe mensen en ervaringen; je zult je interesse toch echt moeten laten blijken. Gelukkig sta je deze maand klaar om in actie te komen en ben je een held op gebied van communiceren!

De Stier in een relatie mag in maart verwachten dat hun relatie nog sterker wordt. Wanneer jouw partner echt steun nodig heeft, ben jij er om ze die te geven. Je partner deinst ook zeker niet terug voor een stukje sexual healing! Op dit moment gaat het er niet om hoe vaak of hoe lang die sessies duren, maar om de ware liefde en passie tussen jou en je partner.

Zorg goed voor elkaar met…

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sterrenbeeld tweelingen

Single Tweelingen, je bent weer klaar om de strijd aan te gaan! In maart herontdek je een passie of interesse die je dacht kwijt te zijn geraakt. Je enthousiasme werkt aanstekelijk op de mensen om je heen, wat leidt tot leuke uitjes en activiteiten met vrienden, die weer leiden tot een spannende ontmoeting… Even geen stress; richt je op simpelweg genieten van elkaar.

Tweelingen in een relatie: niet te makkelijk opgeven! Het is nog weleens een uitdaging om elkaar écht te begrijpen, en dat hoort er gewoon bij in een relatie. Maar laat het niet links liggen, want die kleine irritaties bouwen geleidelijk op. Je doet er goed aan om eens wat extra tijd aan je geliefde te besteden. Geloof ons maar, hij of zij zal gecharmeerd zijn

Versterk de liefde met…

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sterrenbeeld kreeft

Na een maand vol experimenteren kun jij wel een pauze gebruiken, Kreeft. Variatie mag dan belangrijk zijn, maar soms moet je gewoon even ademhalen! Bovendien heb je een hoop om op te reflecteren. Wat vonden jullie het spannendst? En waarmee bereikten jullie het lekkerste orgasme..?

Onthoud dat het belangrijk is om in balans te blijven, zowel seksueel als emotioneel. Pak deze tijd om jezelf opnieuw te verbinden met je gevoelens en verlangens, en maak plannen voor de toekomst. Ontspan met dingen die je leuk vindt, zoals lezen, koken, wandelen of een sensuele massage.

Neem de volgende stap met…

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sterrenbeeld leeuw

Wauw, Leeuw, jij bent on a roll! Alles wat je probeert deze maand lukt je ook en dat geeft jouw zelfvertrouwen een fijne boost. Dit zal zeker niet onopgemerkt blijven bij je partner. Kijk dus niet vreemd op als je partner jou extra aandacht geeft en nog vaker bij je wil zijn. Geef je diezelfde aandacht ook terug aan je partner, dan ga jij een maand vol liefde en intimiteit tegemoet!

Ben je single? Jouw gevoel voor humor en enthousiaste verhalen zullen potentiële partners naar je toetrekken als een magneet. Hou je ogen dus goed open. Of beter nog, ga daten! Wedden dat jij binnen no time een aantal succesvolle dates achter de rug hebt?

Laat dat vlammetje nog verder oplaaien met…

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sterrenbeeld maagd

Hey ho, let’s go! Jij glijdt de maand maart soepeltjes door, Maagd! De lente komt eraan en met een flinke dosis optimisme en creativiteit maak jij iets moois van alles wat je tegenkomt. In de slaapkamer ben jij nu eens degene die met nieuwe standjes, toys of fantasieën komt, wat leidt tot onverwachte, maar memorabele hoogtepunten. Of het nou tijdens het daten of in je relatie is, jij slaat nieuwe wegen in die je nog niet eerder hebt geprobeerd. Geniet samen met je (bed)partner optimaal van deze nieuwe ervaringen!

Let wel op dat je niet oververmoeid raakt door al deze prikkels en neem ook af en toe rust door een momentje voor jezelf in te plannen. Balans is het belangrijkste! Als je dat onder de knie kan krijgen, dan wordt deze maand er zeker eentje om niet te vergeten.

Haal alles uit jouw sexy times met…

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sterrenbeeld weegschaal

Maart staat in het teken van verandering voor jou, Weegschaal. Maar geen zorgen, dit is allemaal positief! Denk je al een tijdje na over iets wat je graag zou willen veranderen? Of moet je een belangrijke beslissing maken? Luister naar je gevoel, dan sla je vanzelf het juiste pad in.

Hoewel deze maand veel positieve veranderingen met zich meebrengt, kan dit wel een tol gaan eisen en zorgen voor vermoeidheid en verhoogde emoties. Zorg daarom voor voldoende beweging en ontspanning, laat je lekker verwennen door je partner (of verwen jezelf) en zet seks en masturbatie hoog op je prioriteitenlijstje. Ga ook niet te veel experimenteren tussen de lakens en blijf bij je favoriete standjes en routines. Zo vermijd je onnodige stress en ga je ontspannen de maand door.  

Omarm jouw comfort zone met…

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sterrenbeeld schorpioen

Deze maand heb jij veel behoefte aan een stevige knuffel! Het maakt niet uit of dit van een partner, vriend(in) of familielid is. Je bent op zoek naar geborgenheid en veiligheid en deze vind jij in fysieke aanraking op een niet seksuele manier. Jouw libido staat namelijk even op een laag pitje en dat is helemaal prima. Intimiteit kan je namelijk heel goed vinden in andere vormen. Romantisch dineren, knuffelen op de bank en diepe gesprekken bijvoorbeeld.

Onder de invloed van de maan zullen je emoties extra sterk zijn in maart. Als je daar op voorbereid bent, weet je wat je kan verwachten en hoe je er mee om kan gaan. Het is dus goed om geen belangrijke beslissingen te maken en lekker tijd voor jezelf te nemen en naar je gevoel te luisteren. Maar schrik niet van wat neerslachtige gevoelens, deze zijn tijdelijk!

Blijf bij jezelf met…

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sterrenbeeld boogschutter

Niet alleen de zon begint meer te stralen, ook jij straalt, Boogschutter! Deze maand voel jij je zeker en ontspannen en je voelt een trotsheid die je niet eerder hebt ervaren. En dat is mooi, je mag wel even stilstaan bij alles wat je al bereikt hebt in je leven tot nu toe.

Deze fijne energie trekt veel mensen aan. Je vrienden willen graag bij je zijn, maar ook aanbidders en potentiële partners weten hun weg naar jou te vinden. Boogschutters in een relatie hebben ook een goede maand. Je positieve energie werkt aanstekelijk op je partner en nodigt jullie uit om nieuwe dingen te proberen. Nieuwe dates, nieuwe gespreksonderwerpen en nieuwe avonturen in de slaapkamer.

Straal als nooit tevoren met…

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sterrenbeeld steenbok

Steenbok, je staat aan het begin van een moeilijke maand. Er is een grote kans dat je teleurgesteld zal raken in de liefde. Ook zullen negatieve gevoelens van vroeger weer op kunnen spelen. Waar je vroeger vaak dacht dat je de ware nooit zal vinden en voor altijd alleen bleef, was je de laatste jaren gelukkiger en zekerder over je liefdesleven. Maar je hebt het nu weer even moeilijk. Deze gevoelens mogen er zijn, maar onthoud dat ze tijdelijk zijn. En diep van binnen weet je wel dat jij een echte catch bent die het allerbeste verdient! Perfectie heeft tijd nodig en jij verdient perfect!

Maar, maart is niet alleen maar kommer en kwel! Je kan juist in deze onverwachte periode een liefdesverklaring vinden uit onverwachte hoek! Je zal er van schrikken, maar denk er goed over na en wijs het niet direct af.

Wees jezelf en ontwaak zelfliefde met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.088 keer bekeken

Geschreven door

De geur van dennenbomen, glühwein en kerstkoekjes hangt in de lucht! Het jaar is voorbij gevlogen en we zitten alweer in de laatste maand van 2023. Maar wat heeft december voor jou in petto? Wordt het de most wonderful time of the year of een lonel…
6.088 keer bekeken