Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

8.793 keer bekeken

OhMyG G-spot massager. Dé nieuwe sextoy die haar naam eer aan doet!

13 oktober 2020,

geschreven door

Deze toy móet je zien! Maak kennis met de OhMyG G-spot massager, een toy die haar naam eer aan doet! Vandaag hebben wij een extra speciale toy die wat special attention verdient, want deze innovatieve sextoy is een echte game changer. Geen vibraties, geen luchtdruk, maar wat maakt deze toy dan wel zo speciaal?

De toy die je móet hebben

De wereld van sekstoys blijft constant vernieuwen. Van bewegingloze dildo’s naar vibrerende vibrators, toen kwamen de populaire luchtdrukvibrators en nu is daar: de OhMyG G-spot Massager! Deze toy kan je eigenlijk geen vibrator noemen want hij vibreert niet. Nee, deze toy masseert jouw G-spot door middel van een kleine bewegende ‘parel’ op de gebogen schacht van de toy. En Oh My God wat zijn wij enthousiast!

Stilletjes genieten

Veel G-spot stimulators hebben een gebogen schacht, maar de OhMyG is overal gecurved en heeft hierdoor de vorm van de letter C. De perfect geplaatste parel kan zo jouw G-spot perfect stimuleren door op en neer te pulseren. De massager is stijlvol vormgegeven in het roze of wit met een subtiel gouden detail. Deze toy is de allereerste compleet stille G-spot massager. Dat betekent dat jij waar en wanneer je wilt, ongestoord kan genieten zonder angst om betrapt te worden.

“De allereerste compleet stille G-spot stimulator.”

Specificaties

De OhMyG is een sekstoy van het Amerikaanse merk Ioaba.toys. Deze toy is in de Verenigde Staten immens populair en dankzij EasyToys kunnen de Nederlandse vrouwen er nu ook van genieten! De toy is gemaakt van siliconen en is volledig stil.

“Een pulserende ‘parel’ stimuleert jouw G-spot door middel van drie massage levels.”

Een pulserende ‘parel’ stimuleert jouw G-spot door middel van drie massage levels. Het stijlvolle ontwerp is spatwater-proof, USB-oplaadbaar en verkrijgbaar in de varianten parelwit en romantisch roze. Door de unieke manier van stimulatie zorgt de OhMyG voor seksueel genot zoals je dit nog nooit eerder ervaren hebt.

Ben jij ook zo ontzettend benieuwd naar deze vorm van G-spot stimulatie??

3 reacties

    1. Goed om te horen, Ad! Hebben jullie de OhMyG massager ook in huis gehaald? Wij zijn een klein beetje verliefd op deze toy geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

96.971 keer bekeken

Geschreven door

Anale seks wordt steeds populairder en het gebruik van anale seksspeeltjes is perfect normaal. Tegenwoordig zijn er zoveel toys op de markt, dat het lastig is om te kiezen wat de juiste toy is. Zeker als je wil experimenteren met anale seks en niet g…
96.971 keer bekeken