Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

5.858 keer bekeken

14 tips voor mensen in een lange relatie

2 september 2018,

geschreven door

Vlinders en vonken zijn heus niet alleen weggelegd voor kersverse stelletjes! Ook als je al jáááren samen bent kan je relatie nog heel spannend en intens zijn. Natuurlijk gaat dat niet vanzelf, een relatie is hard werken en blijven investeren. Neem de tijd voor elkaar en beschouw de liefde van je leven vooral niet als vanzelfsprekend!

Ook als je relatie op rolletjes loopt is het fijn om van de gelegenheid gebruik te maken om je partner in de watten te leggen of samen iets te ondernemen. Ter inspiratie hebben wij maar liefst 14 leuke tips voor je om ervoor te zorgen dat je relatie spannend blijft en te zorgen dat je je (weer) net zo verliefd voelt als in het begin!

1. Organiseer een romantische date

Reserveer een tafel in een leuk restaurantje, ga samen naar de bioscoop of maak een wandeling over het strand of door het bos. Besteed wat extra aandacht aan je uiterlijk, je zult zien dat een date nog net zo fijn kan zijn als vroeger!

2. Maak samen een bucket list

Wat willen jullie absoluut nog eens meemaken? Misschien willen jullie heel graag een keer zwemmen met dolfijnen, rijden in een Ferrari of iets anders wat jullie heel spannend vinden. Zoals een bezoek brengen aan een parenclub bijvoorbeeld. Droom samen lekker weg bij jullie toekomstplannen.

3. Duik samen de keuken in

Samen koken kan heel romantisch zijn en doordat je moet samenwerken versterkt het jullie band! Bereid samen een uitgebreid diner dat jullie daarna kunnen op eten bij kaarslicht. Schenk er een glas wijn bij en geniet van jullie zelfgemaakte culinair hoogstandje. Maak het nog intiemer door elkaar te voeren en het toetje samen te delen!

4. Probeer iets nieuws in de slaapkamer

Merk je dat jullie seksleven ook wel een boost kan gebruiken? Stap dan af van jullie vaste handelingen en doe eens iets heel anders. Je kunt bijvoorbeeld een keer eetbare bodypaint proberen of op zoek gaan naar nieuwe standjes. Wist je dat je met een seksschommel nog veel meer mogelijkheden hebt qua standjes? Leuk om eens te gebruiken! Maar ook een bondage set is de moeite waard! Bind elkaar vast aan de spijlen van het bed en laat één van beide partners de touwtjes in handen nemen!


5. Maak plezier met elkaar

Plaag elkaar of stoei met elkaar. Geef je partner bijvoorbeeld een flinke kietelbeurt of begin een kussengevecht! Lachen is gezond en zorgt voor positieve energie!

6. Verras je partner met een massage

Bestrooi het bed met rozenblaadjes, zet een zwoel muziekje op en steek wat kaarsjes aan. Neem je lief mee naar de slaapkamer en verras hem of haar met een ontspannende of juist opwindende massage. Tip: Met een eetbare massageolie kun je naast je handen ook je mond gebruiken!


7. Ga op dubbel date

Samen op date gaan met een ander stel kan heel verfrissend zijn! Door met een ander stel te daten kom je vaak op andere plekken en heb je andere gespreksonderwerpen. Bijkomende voordeel is dat je twee vliegen in één klap slaat, want je onderhoudt ook meteen je sociale contacten.

8. Maak ontbijt op bed

Het is een lief en zorgzaam gebaar en het nodigt uit tot wat extra tijd in de slaapkamer ;). Vind je een gewoon ontbijtje ook maar zo gewoon? Bak een eitje in de vorm van een hart, of als jullie wel van een grapje houden in de vorm van een penis! Ook leuk: rooster wat broodjes en snijd er vormpjes uit. Voorzie bijvoorbeeld een paar hartjes van rode aardbeienjam en je hebt echte liefdesbroodjes.

9. Leer samen iets nieuws

Een gezamenlijke hobby hebben is goed voor je relatie. Het kan alleen lastig zijn als je partner al jaren hardloopt en jij komt net kijken… Dit los je gemakkelijk op door iets te doen dat voor jullie allebei nieuw is. Volg samen een workshop fotografie, een cursus klimmen of een lesje schilderen. Je zult merken dat jullie op een heel andere manier met elkaar omgaan.

10. Speel een spelletje!

Natuurlijk is Netflix fantastisch, maar het doet weinig voor je relatie. Speel eens ouderwets ganzenbord of probeer een erotisch spel! Je hebt bijvoorbeeld spellen waarbij je elkaar vragen stelt of spannende opdrachten geeft.


11. Schrijf romantische briefjes

Soms zit romantiek in hele kleine dingen. Stop bijvoorbeeld een lief briefje in zijn broodtrommel of leg er één op haar kussen. Het is goed om je waardering voor de ander te blijven uiten.

12. Haal samen herinneringen op

Praat over leuke dingen die jullie hebben meegemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een reis die jullie samen gemaakt hebben of een grappige situatie waarin jullie verzeild zijn geraakt. Of bezoek samen de plek waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben, romantisch! Je zult merken dat jullie gezamenlijke herinneringen warme gevoelens oproepen.

13. Blijf praten over je gevoelens

Ja, dit ligt misschien voor de hand, maar is daarom niet minder belangrijk! Door je gevoelens met elkaar te delen, zorg je voor begrip, een hechte band en een veilig gevoel. Stel je kwetsbaar op maak het bespreekbaar als je ergens mee zit. En vergeet ook niet om positieve emoties te delen. Je mag best zeggen dat het je raakt wanneer je partner liefs voor je doet!

14. Maak tijd voor seks

Je herkent het vast wel: je hebt het druk, druk, druk en ’s avonds ben je doodop en heb je geen zin meer in seks. Stop eens wat eerder met werken en ga op tijd naar bed, wat tijd en aandacht voor elkaar zal jullie relatie zeker goed doen!

Heb jij ervaring met lange relaties? Dan zijn wij erg benieuwd wat jij en je partner doen om jullie relatie spannend en leuk te houden. Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

83.834 keer bekeken

Geschreven door

Hoezo, ‘Blue Monday’? Wat ons betreft is het LUBE Monday ;) Wij helpen je graag om deze dag gesmeerd te laten verlopen, en daarom vertellen we alles over de verschillende soorten glijmiddel. Er is voor ieder wat wils, ook voor jou! Waar gebruik j…
83.834 keer bekeken