Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

5.734 keer bekeken

Met wie speel jij graag een spannend (seks) spelletje?

2 maart 2016,

geschreven door

Spelen jullie nog wel eens een spannend spel? We weten het allemaal. Als je in een langere relatie zit, raakt de sleur er soms nog wel eens in. Je hebt niet altijd tijd voor elkaar, jullie levens lopen niet helemaal synchroon en soms vind je ook gewoon een routine die voor beide goed werkt. Je weet precies wat je partner fijn vindt. Maar soms is het fijn om die routine eens lekker op te schudden en buiten jullie comfortzone te gaan! Dat hoeft natuurlijk niet meteen heel extreem. Jullie kunnen ook rustig beginnen. Ga bijvoorbeeld voor een erotisch spel! Prikkelend, vernieuwend en net even anders dan the usual..

Afhankelijk van jullie (voor)spel, zijn er verschillende erotische en sex spelletjes die je samen kunt spelen. Wil je je partner beter leren kennen en alles te weten komen over zijn seksuele fantasieën? Wil je zijn of haar lichaam op een andere manier ontdekken? Of willen jullie samen toewerken naar het proberen van nieuwe standjes? Bekijk welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Leer je partner ECHT kennen

Wil je je partner op een andere manier leren kennen? Dan zijn erotische spelletjes heel geschikt. Er zijn namelijk heel veel erotische spellen die gemaakt zijn om de seksuele fantasieën en wensen van je partner op een laagdrempelige manier te ontdekken! Soms is de drempel om er met iemand face to face over te praten net iets minder. Spelletjes kunnen een uitkomst bieden! Het Openhartig erotische vragenspel is het perfecte spel om elkaar beter te leren kennen. Dit spel bevat namelijk maar liefst 100 vragen en opdrachten waarmee je je partner kunt verwennen en verrassen. In het pakket zitten vragen zoals: ‘’Heb je ooit op seksueel gebied ‘ja’ gezegd terwijl je ‘nee’ bedoelde? Waarom deed je dat?” En: “Wat is jouw favoriete standje?” Door met elkaar te praten over seks door middel van een spel, wordt de drempel om er de volgende keer ‘gewoon’ over te praten ook lager.

Ontdek elkaars lichaam

Wil je elkaars lichaam op een speelse manier ontdekken? Ook dan kan een erotisch spelletje een goede uitkomst bieden. Zo zijn er verschillende spellen waarbij je elkaar al spelenderwijs kunt begeren en waarmee je het voorspel net iets spannender maakt. Dit kun je bijvoorbeeld doen door te spelen met erotische dobbelstenen. Op deze dobbels staan verschillende lichamelijke handelingen zoals likken, kietelen of zoenen en verschillende gevoelige, lichaamsdelen.

Daarnaast zijn er dobbelstenen waarop verschillende opdrachten staan. Zo kunnen jullie samen lekker uitproberen. All the way gaan met gekke standjes doe je natuurlijk niet tijdens het voorspel.  Maar gooien met dobbelstenen en niet weten wat er komen gaat, kan natuurlijk ook al heel spannend zijn en voor de daad aan als opwarmertje gelden.

  • Geen producten gevonden

Als je denkt dat je alles hebt gezien met de erotische dobbelstenen dan heb je het mis! Er zijn meer manieren waarop je je partners lichaam kunt leren kennen. Zo zijn er de speciale boxen in de vorm van een hart. Deze boxen hebben allemaal een andere naam en een ander thema. Zo geniet je bijvoorbeeld samen met je lief van een lovebox met titels als ‘Zwoele Zomernachten’ of ‘Hart vol Pure Passie’. In deze laatste box zitten opdrachten als:
smeer jouw borsten en buik in met massageolie en masseer hiermee de schouders, rug en billen van jouw vriend. Een voorbeeld van een opdracht voor de man is:

je maakt nu een ontdekkingsreis over het lichaam van je partner. Ga op sensuele wijze met een veertje, je nagels, je vingertoppen of met het puntje van je tong haar hele lichaam af.

Ultiem verlangen

Willen jij en je partner het helemaal goed aanpakken en zowel gaan voor erotische opdrachten als vragen? Dan combineer je dat met het spel ‘Ultiem Verlangen’. Dit spel kun je natuurlijk heel goed samen met je partner spelen om elkaar beter te leren kennen als je al langer en relatie hebt. Maar je kunt het ook goed samen spelen als je elkaar nog moet leren kennen en net bent gaan daten. Ultiem Verlangen is een bordspel dat je vragen laat stellen aan je partner, het vuur tijdens het voorspel aanwakkert en je kennis laat maken met verschillende vormen van seks zoals massage en bondage.

Probeer spannende standjes

Wil je juist een keer variëren na het voorspel? Dan mogen dobbelstenen en kaartspelletjes met standjes natuurlijk niet missen! Uiteraard kun je dit ook doen met kleren aan, als een soort van voorspel. Dit is niet alleen heel erg leuk maar het kan ook spannend zijn. Droog oefenen, lekker lachen en daarna het samen proberen. Dit kan met een erotische dobbelsteen waarop twaalf verschillende standjes staan maar het kan ook met een box met verschillende speelkaarten waarop standjes uit de Kamasutra staan.

Meer te weten komen over seks?

Ook als je geen erotisch spel wilt spelen maar meer te weten wilt komen over seks dan is er een goed spel om dat te doen: Sexpert. Dit spel is er op gericht om jullie seksuele kennis te testen. Dat gaat door middel van vragen maar ook door opdrachten. De vragen die je tegen kunt komen zijn bijvoorbeeld:

  • Met welk standje verbrand je de meeste calorieën (als actieve partner)?
  • Waar of niet waar? Vrouwen die vaak schoenen met hele hoge hakken dragen beleven een hoogtepunt intensiever.
  • In welke specifieke situatie produceert een man sperma waarin tot twee keer zoveel zaadcellen (spermatozoïden) zitten als normaal?
  • Sommige mannen doen, soms zonder het zelf te beseffen, aan edging. Weet je wat dat is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.969 keer bekeken

Geschreven door

Het lijkt sommige mensen zo makkelijk af te gaan. Ze flirten met de één na de ander, altijd met succes. Zonder geblunder en ongemakkelijke stiltes. De eerste stap zetten met flirten blijft natuurlijk altijd spannend, maar het is van belang dat je z…
3.969 keer bekeken