Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

15.733 keer bekeken

Zó speel je strippoker en vier andere seksspelletjes

19 augustus 2018,

geschreven door

Heb jij weleens een seksspel gespeeld? Nee?! Dan is het de hoogste tijd dat je hiermee aan de slag gaat. Het spelen van een seksspel kan je relatie een flinke boost geven. Maar bovenal is het spelen van seksspelletjes leuk en opwindend. Je neemt uitgebreid de tijd voor elkaar, waardoor de seks die onvermijdelijk uit zo’n spel volgt heter is dan ooit. Wij leggen vijf geweldige seksspellen aan je uit.

Sexspel 1: Strippoker

Strippoker is natuurlijk het eerste spel waar je aan denkt bij een seksspelletje. Poker is een kaartspel wat draait om inzicht en bluf. Dit populaire spelletje kun je in het casino spelen om geld. Je kan het ook thuis spelen met kledingstukken als inzet. Wij weten voor welke optie wij gaan 😉

Zo speel je strippoker

Er zijn verschillende variaties op strippoker mogelijk. Ten eerste is het belangrijk dat je de regels van poker kent. Texas Hold ‘Em is de meest voorkomende vorm van poker, welke zeer geschikt is voor strippoker. Verdiep je eerst in de spelregels van ‘normale’ poker, voor je met strippoker begint.

Weet je hoe het spelletje werkt? Goed zo! Tijd voor de sexy versie van poker. Bij strippoker neem je kledingstukken als inzet, in plaats van fiches of geld. Je kan er voor kiezen om bij elke verloren hand een kledingstuk uit te trekken, of bij elke speelronde. De eerste optie verloopt een stuk sneller dan de tweede, hou daar rekening mee! Naast kledingstukken kun je ook variëren met spannende opdrachten. Verzin bijvoorbeeld een opdracht voor de persoon die de ronde of hand verliest. Zo kunnen jullie je eindeloos vermaken met dit spannende spelletje!

Strippoker tips

 • Zorg dat het lekker warm is in de ruimte waar je strippoker speelt
 • Draag veel laagjes, strippoker met maar drie kledingstukken is saai!
 • Verras je partner met een mooi lingerie setje onder je dikke trui

Benodigdheden

Sexspel 2: Dirty Monopoly

Wat?! Monopoly als seksspel? Oh jazeker! Met een paar simpele aanpassingen maak je van deze klassieker een wel héél erg spannend spelletje. Dirty Monopoly is een spel wat jij zeker eens gespeeld moet hebben.

Zo speel je Dirty Monopoly

Normaal gesproken vraag je bij monopoly huur, wanneer iemand jouw straat, huis of hotel bezoekt. Bij Dirty Monopoly ben jij een perverse huurbaas, die veel liever in natura betaald wil worden. Je kan van te voren tegenprestaties verzinnen, of ter plekke wanneer iemand op jouw straat terecht komt. In plaats van huur, kun je bijvoorbeeld vragen om een tongzoen. Of een paar minuten oraal wanneer er een hotel op je straat staat. Bind iemand fysiek vast wanneer deze in de gevangenis zit; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Dirty Monopoly tips

 • Maak van te voren afspraken over de spelregels
 • Zorg voor accessoires om je spel leuker mee te maken, zoals sextoys
 • Zet een timer om de duur van het spel te bepalen (of ga door zolang het leuk is)

Benodigdheden

Sexspel 3: Seksdobbelstenen

Speel je liever een spel wat makkelijker is dan strippoker? Het spelen met seksdobbelstenen is redelijk straight forward. Toch is dit zeker geen saai seksspel; met een beetje fantasie kun jij je hier prima voor een langere tijd mee vermaken.

Zo speel je met seksdobbelstenen

Je kan speciale seksdobbelstenen kopen, je kan gewone dobbelstenen gebruiken of je kan voor een combinatie van deze twee gaan. Er zijn verschillende soorten seksdobbelstenen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld dobbelstenen met plekken en standjes, lichaamsdelen en nog veel meer. Maar ook met gewone dobbelstenen kom je een heel eind. Door een nummer van de dobbelsteen te koppelen aan iets anders. Dus bijvoorbeeld 1 = blowjob, 2 = handjob en 5 = doggy style. Zo kun je bijvoorbeeld eerst gooien voor de actie en daarna voor het aantal minuten dat deze handeling uitgevoerd moet worden. Dit kun je nog verder uitbreiden door nog een keer te dobbelen om de locatie. Of dobbel nog een keer om te bepalen of deze handeling met een extra hulpmiddel uitgevoerd zal worden, zoals bijvoorbeeld een vibrator of blinddoek. Zo veel mogelijkheden!

Seksdobbelstenen tips

 • Spreek van te voren de regels af
 • Gebruik je gewone dobbelstenen? Schrijf dan op een briefje welk getal bij welke actie hoort. Zo voorkom je onnodige discussie!
 • Leg van te voren hulpmiddelen klaar, zodat je deze niet midden in het spel hoeft op te zoeken

Benodigdheden

Sexspel 4: Raad het lichaamsdeel

Dit spel is een beetje als “Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet”. Maar dan 100 keer leuker én opwindender. Bonus: je hebt er in principe niks voor nodig.

Zo speel je raad het lichaamsdeel

Neem een lichaamsdeel, of specifiek plekje op je lijf, in gedachten. Laat je partner je nu overal kusjes geven tot zij of hij het goede plekje heeft gevonden. Dit spelletje is perfect als origineel voorspel! Heeft je partner goed gekust? Dan wissel je van rol. Je hebt niks nodig voor dit spel, maar met bijvoorbeeld een blinddoek en tickler kun je de ervaring nóg intenser maken.

Raad het lichaamsdeel tips

 • In plaats van kusjes kun je ook likjes geven
 • Bouw de spanning op door langzaam het lichaam van je partner af te ‘zoeken’. Het gaat natuurlijk om de fijne aanrakingen en niet om winnen!
 • Heeft je partner wel héél snel het goede plekje gevonden? Van ons mag je dan best een beetje vals spelen en stiekem een ander plekje kiezen

Benodigdheden

Sexspel 5: Erotisch bordspel

Naast de spelletjes die we eerder in dit artikel hebben toegelicht, bestaan er ook veel seksspellen die hier speciaal voor bedacht zijn. Zoals bijvoorbeeld Ultiem Verlangen. Omdat over deze spellen goed is nagedacht, zijn ze érg leuk om te spelen. Een erotisch bordspel is zeer geschikt als voorspel en kan je ook helpen om nog intiemer te worden met je partner.

Zo speel je Erotische bordspellen

Elk erotische (bord)spel zit weer anders in elkaar. Er zijn spellen die gericht zijn op lol en spellen die focussen op een diepere relatie. Het zou goed kunnen dat jij je partner nóg beter leert kennen door het spelen van een erotisch spel. Wil je met een groter gezelschap een seksspel doen? Ook daar zijn geschikte spellen voor te vinden! Ook voor strippoker kun je een kant-en-klare set scoren.

Sexy bordspel tips

 • Lees de speluitleg van de voren grondig door
 • Leg alles wat je nodig hebt van te voren klaar, bij sommige spellen heb je hulpmiddelen nodig
 • Geef je partner een erotisch spel kado, dit zal zij/hij zeker kunnen waarderen!

Benodigdheden

Heb jij weleens strippoker of een van deze andere spellen gespeeld? We horen graag van je in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

66.975 keer bekeken

Geschreven door

Seks is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Maar wat nou als je daar eigenlijk helemaal niet van kan genieten? Wat nou als je pijn bij het vrijen ervaart? Hoe kan je ervoor zorgen dat seks weer pijnvrij en prettig is? …
66.975 keer bekeken