Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

1.414 keer bekeken

VIDEO: Marith legt uit… Marith Iedema vertelt je alles over Sexting!

20 juni 2019,

geschreven door

Met ‘Marith legt uit’ presenteert EasyToys TV alweer een tweede serie met Marith Iedema. In deze tweede aflevering van ‘Marith legt uit’ vertelt Marith jou alles over het fenomeen Sexting. Ze licht onder andere de gevaren uit, maar ook de voordelen en het genot ervan.

Sexting is hot en het is iets wat vooral onder jongeren speelt, maar steeds meer volwassenen wagen zich hier ook aan! Maar wat is sexting eigenlijk en waar komt dit vandaan? En zijn er gevaren of is het juist heel veilig, dit legt Marith iedema jou allemaal uit in deze nieuwe video.

EasyToys TV presenteert: Marith Iedema vertelt je alles over Sexting!

Over de serie ‘Marith legt uit’

In deze nieuwe serie van EasyToys TV gaat Marith Iedema in op verschillende seksgerelateerde zaken zoals sexting, trio’s en partnerruil. Nieuwsgierig geworden? Houd het EasyToys TV kanaal in de gaten en vergeet niet te abonneren!

Doe jij aan Sexting of lijkt jou dit helemaal niks? Laat het ons weten in een reactie!

4 reacties

  1. In het begin van onze relatie hebben we dat vaak gedaan maar na een tijdje heb je niet veel inspiratie meer. (vind ik ) Hoe kan ik dit terug opstarten ?

    1. Je kunt proberen om het weer op te starten! Begin rustig aan met wat sensuele berichten via Whatsapp of probeer weer eens een foto. Voordat je verder gaat, met meer seksueel content, zou ik wel even afwachten wat of je partner het ook fijn vind. Sexting is ten alle tijden een tweerichtingsverkeer.

  2. Mijn vrouw en ik zijn ruim 10 jaar samen en met uitzondering van een paar relatief simpele, ietwat stoute smsjes aan het begin van onze relatie hebben we ons nooit op dit gebied begeven.
    Nu zij (sinds vanmiddag) een paar dagen bij haar moeder verblijft i.v.m. het herstel van een operatie van mijn schoonmoeder stuurde ik vandaag een eerste bericht waarin ik refereerde aan onze sexpartij van vanochtend vroeg….
    Voor nu lijkt het er op dat we ons langzaam aan ook op het gebied van sexting gaan begeven. Al met al een spannende en nieuwe ervaring waarvan ik heel benieuwd ben hoe zich dit gaat ontwikkelen. Het is vooral nog erg leuk en spannend op het moment. Wie weet waar het toe zal leiden… Straks trekken we de kleren van elkaars lijf als we elkaar weer zien. Mij hoor je niet klagen in ieder geval. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.032 keer bekeken

Geschreven door

Praten over alle aspecten rondom seks blijft leuk. Zo dachten ook Daan en Suus. Een jaar geleden ontmoetten zij elkaar in de kroeg en na een leuk gesprek zeiden ze: “Dit is net een podcast. Wij zouden er een moeten hosten!” Zo gezegd zo gedaan; hier …
2.032 keer bekeken