door NaughtyNick

VIDEO: BedBabbels #13: “GA MAAR LIGGEN, SCHAT”

17 januari 2020 door NaughtyNick

Je favoriete seks-gerelateerde serie is terug met een nieuwe aflevering! In de nieuwe BedBabbels geeft het bekende zestal antwoord op de stellingen ‘sex met je ex is geen goed idee’ en de ‘gekste plek waar je het ooit hebt gedaan’. Ook bespreekt het zestal weer een bijzonder seksspeeltje!

De stellingen van aflevering 13:

  • De gekste plek waar ik het ooit gedaan heb is…;
  • Sex met je ex is nooit een goed idee.

Interesse in het seksspeeltje uit deze video?

De Mega Pounder Dildo stoot met maar liefst 200 stoten per minuut! De dildo heeft een realistische look met een mooi gevormde eikel en aders die over de hele schacht lopen. Het speeltje heeft een handig handvat voor maximale grip en controle. Na gebruik heb je het speeltje zo weer schoon met behulp van een beetje lauwwarm water en een toycleaner.

Over de serie ‘Bedbabbels’

In BedBabbels worden een aantal EasyToys collega’s, steeds weer in een andere samenstelling, onderworpen aan twee seks-gerelateerde stellingen. De stellingen leveren de meest interessante en persoonlijke verhalen op! In het tweede seizoen maken Marith Iedema (seksjournalist) en Linda de Munck (seksvlogger) ook deel uit van de cast! Daarnaast proberen de deelnemers elke aflevering een seksspeeltje te ontcijferen, wat doorgaans de nodige hilariteit oplevert.

Wat vond jij van deze BedBabbels? Deel je mening met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid