It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

575 keer bekeken

VIDEO: Sexy Jenga #3: “Breek je bakka voor me.”

29 november 2020,

geschreven door

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van Sexy Jenga! In deze YouTube serie van EasyToys TV gaan twee volkomen vreemden de strijd met elkaar aan tijdens het welbekende spelletje Jenga en gaan zij een sexy en ietwat ongemakkelijke middag tegemoet.

Sexy Jenga

De zondag is voor spelletjes! Het bekende spel Jenga is dan ook een groot favoriet onder de bevolking. Maar waarom zou je het tijdens deze koude periode niet wat warmer maken door dit spelletje een beetje op te spicen? In de derde en tevens laatste aflevering spelen Marvin en Nora een spannende potje Jenga. Op basis van een eerste indruk geven de twee vrijgezellen elkaar een cijfer. Veranderd het cijfer na afloop van het spel? Wat voor opdrachten moeten de kandidaten spelen? Check de aflevering hier!

EasyToysTV

Naast deze spannende game, vind je op EasyToysTV nog veel meer. Álles voor een beter seksleven komt voorbij en een flinke dosis inspiratie. Maar ook als je geïnteresseerd bent in spannende weetjes, sextalk met onze collega’s, de nieuwste toys en de allerbeste tips & tricks voor nóg meer plezier in de slaapkamer.

Wat vind jij van deze nieuwe serie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.254 keer bekeken

Geschreven door

Wie wil er nou niet zijn seksleven verbeteren? In Seksles leert Marith Iedema, auteur en seksjournalist, je alles wat je moet weten om een beest tussen de lakens te worden! Willen jullie wat meer spanning in de slaapkamer? Een erotisch spel kan help…
3.254 keer bekeken