De EasyToys Afterparty: shake it up bij het Milkshake festival!

25 september 2022 door JuicyJoy

EasyToys stond dit jaar op het Milkshake Festival! 🥤🌈 Wat hebben we het naar ons zin gehad op dit spectaculaire feest. Met de ‘niks moet, alles mag’ mentaliteit bouwt Milkshake elk jaar weer een onvergetelijke ervaring voor elke bezoeker. Als toch wel één van de mooiste festivals in Amsterdam konden wij het natuurlijk níet missen. We hebben onze EasyToys Goodies ingeladen om op 30 en 31 juli de muziek en diversiteit te vieren!

Een festival dat voor opschudding zorgt

Milkshake Festival is een dancefestival dat elk jaar opnieuw laat zien dat entertainment, muzieksmaak, kledingkeuze en status niks te maken hebben met seksualiteit. Het is een feest waar respect, vrijheid, liefde, tolerantie én plezier voorop staan en waar niet in hokjes wordt gedacht. Iedereen is uniek en dat wordt onvoorwaardelijk gevierd.

Wij waren als trotse sponsor aanwezig bij de 2022 editie en wat hebben we genoten! ❤ We hebben samen met onze presentatrice Julia Sinning mensen uitgedaagd om de stoute sokken aan te trekken en the Beast te betreden. Want zonder de beruchte EasyToys sokken kwam je de stormbaan niet op. De festivalbezoekers werden door Julia, maar ook door elkaar uitgedaagd om mee te doen aan juicy challenges over seks, relaties en toys, want laten we eerlijk zijn: hier zijn geen taboes! De 2022 editie was meer dan geslaagd en wie weet zien we je volgend jaar?

” Iedereen is uniek en dat wordt onvoorwaardelijk gevierd!”

De EasyToys Afterparty! 🎉

Ben je benieuwd naar al die leuke challenges? Ga dan naar onze Instagram of TikTok pagina’s om deze video’s te bekijken. 👀 En heb jij Milkshake gemist of wil jij nog even die heerlijke vibe van het festival herbeleven? Check onze aftermovie!

Ben jij bij de volgende editie? 🌈

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid