Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

350 keer bekeken

De EasyToys Afterparty: Celebrate Love bij de Pride!

23 augustus 2022,

geschreven door

“My Gender, My Pride.” Dat was het thema van één van de kleurrijkste weken van Amsterdam. Van 30 juli tot en met 7 augustus kleurden de straten van Amsterdam zich weer met de mooiste kleuren en feestende mensen. We vieren met zijn allen de seksuele vrijheid die we al hebben mogen krijgen, maar strijden met dit feest tegelijkertijd ook voor nog meer acceptatie. Ook wij waren erbij én hebben een geweldige aftermovie voor jou!

Een goed seksleven voor iedereen met Generation Easy

Bij EasyToys doen wij al vele jaren ons best om een ieders seksleven te verrijken, ongeacht jouw gender of seksuele gaardheid. Seksspeeltjes spelen een belangrijke rol als het gaat om seksualiteitsbeleving, ontdekken van jouw voorkeuren en het omarmen van jouw wensen.

Met Generation Easy strijden wij voor een nieuwe generatie, waarbij het meer dan normaal is dat een ieder zichzelf kan zijn. Deze nieuwe generatie doet een schepje bovenop de seksuele revolutie. Een generatie waarin iedereen durft te zijn wie hij wil zijn. Waar er geen taboes bestaan en waar iedereen geaccepteerd én gewaardeerd wordt. Om deze nieuwe generatie extra te benadrukken, vertegenwoordigden wij dit jaar de Pride met onze eigen boot tijdens de grachtenparade.

De EasyToys Afterparty!

Heb jij dit jaar de Pride gemist of wil jij gewoon heel graag nog even nagenieten? Check onze aftermovie!

“Met Generation Easy strijden wij voor een nieuwe generatie waarbij een ieder zichzelf kan zijn.”

Join jij Generation Easy al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.949 keer bekeken

Geschreven door

Thank God, it’s Friday! Niet alleen het weekend staat voor de deur, vrijdag betekent ook een nieuwe aflevering van BedBabbels. Een aantal van onze collega’s van EasyToys duiken met elkaar in bed en bespreken daar de meest spannende stellingen én toy…
1.949 keer bekeken