Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

528 keer bekeken

VIDEO: Een vriendin van mij #5: Wat als de douane je seksspeeltje uit je tas haalt?

7 juni 2019,

geschreven door

Je kent de verhalen vast wel. Verhalen van vriendinnen die in de meest hilarische of interessante situaties belanden door te experimenteren met sekstoys. In de videoserie van EasyToysTV ‘Een vriendin van mij’ besteden we aandacht aan deze verhalen. Gek of bijzonder, gênant of juist inspirerend, het komt écht allemaal aan bod.

Een vriendin van mij… #5

De zomermaanden staan weer voor de deur en daarmee natuurlijk ook de vakanties! Tijdens je verre reizen kom je uiteraard langs de douane en dat kan nog wel eens een awkward moment worden als je een seksspeeltje bij je hebt. Daar sta je dan met een rood hoofd…

Deze video gaat onder andere over de schaamte bij de douane en oude seksspeeltjes! Maar ook een lange-afstandsrelatie die je een nieuw leven in kunt blazen met bijzondere seksspeeltjes.

EasyToysTV

Naast deze bijzondere verhalen over spannende relaties en awkward situaties, vind je op EasyToysTV nog veel meer. Álles voor een beter seksleven komt voorbij en een flinke dosis inspiratie. Maar ook als je geïnteresseerd bent in spannende weetjes, de nieuwste toys en de allerbeste tips & tricks voor nóg meer plezier in de slaapkamer.

Komen deze verhalen jou bekend voor? Of heb je zelf een sextoy gerelateerd verhaal? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.024 keer bekeken

Geschreven door

Elke woensdagavond (19:00 – 22:00) veranderd Club Ondersteboven in Seksclub Ondersteboven. In deze aflevering is Emma Wortelboer te gast en vertelt ze onder meer wat de gekste plek is waar zij ooit seks heeft gehad! Tom van der Weerd en Bram Krikke p…
1.024 keer bekeken