VIDEO: Een vriendin van mij #4: Wat als je oppaskind zijn moeder exposed?

3 mei 2019 door ToyRoy

Je kent de verhalen vast wel. Verhalen van vriendinnen die in de meest hilarische of interessante situaties belanden door te experimenteren met sekstoys. In de videoserie van EasyToysTV ‘Een vriendin van mij’ besteden we aandacht aan deze verhalen. Gek of bijzonder, gênant of juist inspirerend, het komt écht allemaal aan bod.

Een vriendin van mij… #4

Het is weer Masturbatiemaand en dat betekent sappige verhalen over het masturberen. Als dat geen reden is voor een video vol verhalen over sekstoys en masturberen, dan weet ik het ook niet meer. Ga er even goed voor zitten (of liggen) en zwijmel weg bij deze video gevuld met liefde, spanning en sekstoys!

Deze video gaat onder andere over hoe een oppaskindje ooit zijn eigen moeder heeft exposed door te denken dat ze wel héél vaak haar tanden poetste, een vibrator wat zorgde voor iemands allereerste orgasme en een vriendin die haar eerste vibrator samen met haar moeder kocht. Ben jij nieuwsgierig naar deze verhalen? Bekijk dan snel de video!

EasyToysTV

Naast deze bijzondere verhalen over spannende relaties en awkward situaties, vind je op EasyToysTV nog veel meer. Álles voor een beter seksleven komt voorbij en een flinke dosis inspiratie. Maar ook als je geïnteresseerd bent in spannende weetjes, de nieuwste toys en de allerbeste tips & tricks voor nóg meer plezier in de slaapkamer.

Komen deze verhalen jou bekend voor? Of heb je zelf een sextoy gerelateerd verhaal? Laat het ons weten in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid