Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

713 keer bekeken

VIDEO: Een vriendin van mij #1: Handboeien, trillende buttplugs en meer…

6 februari 2019,

geschreven door

Je kent de verhalen vast wel. Verhalen van vriendinnen die in de meest hilarische of interessante situaties belanden door te experimenteren met sekstoys. In de videoserie van EasyToysTV ‘Een vriendin van mij’ besteden we aandacht aan deze verhalen. Gek of bijzonder, gênant of juist inspirerend, het komt écht allemaal aan bod.

Een vriendin van mij… #1

In deze eerste video van ‘Een vriendin van mij‘ staat de liefde centraal, oftewel Valentijnsdag. Drie mensen vertellen over de invloed die sekstoys hebben gehad op het seksleven van een vriend(in) en diens partner. Want, de dag van de liefde is natuurlijk de perfecte gelegenheid om aan de slag te gaan met een erotisch speeltje.

Dani vertelt bijvoorbeeld over een vriend die op date ging met een op afstand bestuurbare buttplug, en heeft Marleen een vriendin met een hilarisch verhaal over handboeien. Ben jij nieuwsgierig naar deze verhalen? Bekijk dan snel de video!

EasyToysTV

Naast deze bijzondere verhalen over spannende relaties en awkward situaties, vind je op EasyToysTV nog veel meer. Álles voor een beter seksleven komt voorbij en een flinke dosis inspiratie. Maar ook als je geïnteresseerd bent in spannende weetjes, de nieuwste toys en de allerbeste tips & tricks voor nóg meer plezier in de slaapkamer.

Komen deze verhalen jou bekend voor? Of heb je zelf een sextoy gerelateerd verhaal? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

14.831 keer bekeken

Geschreven door

Wie wil er nou niet zijn seksleven verbeteren? In Seksles leert Marith Iedema, auteur en seksjournalist, je alles wat je moet weten om een beest tussen de lakens te worden! Veel vrouwen zijn op zoek naar manieren om hun partner nog beter te kunnen p…
14.831 keer bekeken