Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

hoe moet je vingeren
493 keer bekeken

VIDEO: Dit was EasyToys TV in 2020!

22 januari 2021,

geschreven door

2020 was een veel bewogen jaar, zo ook voor EasyToys TV. In het tweede jaar van dit kanaal hebben wij jullie naast heel hard laten lachen, ook wederom wijsheid bijgebracht over seks, sextoys, het lichaam, relaties en alles omtrent erotiek. We zagen Marith Iedema, Linda de Munck, Ruben van der Meer en natuurlijk onze EasyToys collega’s: Patrique, Zoë, Bartho, Charleen, Roy en Suzanne.

EasyToys TV Recap 2021

Naast deze vaste gezichten, kwamen er ook spraakmakende gasten langs. Onder andere Thomas Cox, Wil en Tien, Demi Rutting en Danique Hogguer kwam je tegen in Linda’s Love Lounge. Tijdens de Magic Moments Kerstspecial kwam Ruben van der Meer erachter dat de oma van zangeres Mell (Mell & Vintage Future) ook wel van wat spannende cadeaus houdt en volgden wij Love Island deelnemers Ziggy Martin en Victoria Vermeer op de voet tijdens de Masturbatie Challenge.

In 2021 zijn wij er natuurlijk weer om jullie van de allerleukste video’s te voorzien. Vergeet je niet te abonneren op het Youtube kanaal EasyToys TV en de meldingen aan te zetten.

Wat vond jij van EasyToys TV in 2020?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.622 keer bekeken

Geschreven door

Met BedBabbels heeft EasyToys TV alweer een nieuwe serie! In de serie duiken een aantal collega’s van EasyToys met elkaar het bed in, waar ze aan pikante stellingen worden onderworpen. Ben jij benieuwd welke stellingen er deze aflevering aan bod kome…
1.622 keer bekeken