Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.115 keer bekeken

VIDEO: “De grootste afknapper in bed is…” – Bedbabbels #19 – EasyToys TV

6 maart 2020,

geschreven door

In BedBabbels duiken een aantal collega’s van EasyToys met elkaar het bed in! Hier worden ze vervolgens aan pikante stellingen onderworpen. De stellingen leveren de meest heerlijke gesprekken over seks op! Aan het eind van de aflevering krijgt het gezelschap ook nog een seksspeeltje in de handen gedrukt die ze vervolgens aan een review onderwerpen!

De stelling:

  • De grootste afknapper in bed is..
  • Seks zonder zoenen: yay or nay?

Interesse in het speeltje uit de video?

Met de Flicking Tongue Masturbator geniet je van vaginale penetratie en het gevoel van een blowjob! Wanneer je het speeltje penetreert, raakt je eikel het bewegende tongetje aan. Maar je kunt het speeltje ook loskoppelen en bijvoorbeeld alleen het tongetje gebruiken. Zoveel stimulatie heb je nog nooit ervaren!

Over de serie ‘Bedbabbels’

In BedBabbels worden een aantal EasyToys collega’s, steeds weer in een andere samenstelling, onderworpen aan twee seks-gerelateerde stellingen. De stellingen leveren de meest interessante en persoonlijke verhalen op! In het tweede seizoen maken Marith Iedema (seksjournalist) en Linda de Munck (seksvlogger) ook deel uit van de cast! Daarnaast proberen de deelnemers elke aflevering een seksspeeltje te ontcijferen, wat doorgaans de nodige hilariteit oplevert.

Wat vond jij van deze BedBabbels? Deel je mening met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Praten over alle aspecten rondom seks blijft leuk. Zo dachten ook Daan en Suus. Een jaar geleden ontmoetten zij elkaar in de kroeg en na een leuk gesprek zeiden ze: “Dit is net een podcast. Wij zouden er een moeten hosten!” Zo gezegd zo gedaan; hier …
232 keer bekeken