Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

8.107 keer bekeken

VIDEO: De beste tips voor de eerste keer anaal | Seksles #2

20 maart 2020,

geschreven door

Wie wil er nou niet zijn seksleven verbeteren? In Seksles leert Marith Iedema, auteur en seksjournalist, je alles wat je moet weten om een beest tussen de lakens te worden!

  Bekijk aflevering 1  

In de tweede aflevering van Sekles geeft Marith tips over hoe je van de eerste keer anaal een onvergetelijke ervaring maakt. De juiste voorbereiding en belangrijkste aandachtspunten voor anale seks worden besproken en laten je beslagen ten ijs komen.

Over de serie ‘Seksles’

Op Seksles leer je wat je op de middelbare school nooit geleerd hebt tijdens seksuele voorlichting. Marith gaat in op verschillende technieken, onderwerpen en seksspeeltjes om van jou een completere lover te maken. Zo haal je nog meer uit je seksleven! Nieuwsgierig geworden? Houd het EasyToys TV kanaal in de gaten en vergeet niet te abonneren!

Wil jij seksles over een bepaald onderwerp of heb je een prangende seksvraag? Laat het ons weten in een reactie!

2 reacties

 1. Deze crisis heeft wel een heel mooie zijde!
  We bedoelen daarmee dat bv wij als koppel van 55 en 53 V/M na bijna 20 jaar huwelijk de erotiek opnieuw ontdekt hebben, zeker na de menopauze.
  We hebben heel veel meegedaan wat sex betreft maar zijn samen nooit echt open geweest voor de handelingen die ons vroeger ingelepeld werden.
  Ja, we deden aan pr, in de vrije natuur, als vrouw “pikant” weggaan zonder slipje met uitdagende oufit etc…..
  Maar we kwamen op het idee eens samen naar een goede porno te kijken en erover te praten en sneller dan we zelf dachten kwam het een na het ander en begonnen we lekker gek te doen, lingerie, uitdagen, samen masturberen en nog veel meer.
  Squirten had mijn ventje al dikwijls bij me geprobeerd maar het wou niet lukken ondanks alles.

  Tot we vaststelden door die film dat we beide nog leniger zijn dan we dachten en ik tijdens onze werkelijke hete vrijpartij op mijn rug lag en ik zachtjes maar zeker kordaat anaal genomen werd, ventje is normaal geschapen maar zijn eikel is subliem.

  Kortom, ik beleefde alles, echt diep anaal genomen te worden, begon mezelf te strelen en te vingeren en zelfs mijn hele hand erin, hoe ik het deed weet ik niet meer maar met 55 heb ik als vrouw eindelijk gespoten en, eerlijk, ik wil niets anders meer!!! Ook vuisten is heel lekker met vertrouwen en respect van je ventje, heerlijk!

  Ik zou zeggen, dank jullie allemaal en geniet ervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.888 keer bekeken

Geschreven door

BedBabbels is terug met een tweede seizoen! Marith Iedema en Linda de Munck, twee bekende gezichten van EasyToys TV, zijn in het tweede seizoen daarnaast ook van de partij. Bekijk snel de nieuwe aflevering en ontdek welke dilemma’s de groepjes deze k…
1.888 keer bekeken