NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

17.801 keer bekeken

Anaal vibrator – de allerbeste tips en tricks!

21 augustus 2019,

geschreven door

Anale seks is allang niet meer iets waar gek of vies over wordt gedacht. Sterker nog, anaal is het he-le-maal! De mogelijkheden om te experimenteren met anale seks zijn dan ook eindeloos. Niet alleen kan je denken aan anale seks, maar je kan deze manier van stimuleren ook prima verkennen met een anale toy. Anaal vibrators zijn perfecte speeltjes om te ontdekken of anale seks iets voor jou is!

Eerste hulp bij het gebruik van een anaal vibrator

Het is geen slecht idee om je eerst te verdiepen in anale seks en het gebruik van een anaal vibrator. De kringspier en anus zijn behoorlijk kwetsbaar, waar je voorzichtig mee dient om te gaan. Ga daarom niet onvoorbereid te werk als je graag een anaal toy wil gebruiken. Niet iedere vibrator is namelijk geschikt om anaal te gebruiken.

Tip! Gebruik voor anale stimulatie geen vibrators die niet ontworpen zijn voor anaal gebruik. Deze kunnen qua design niet geschikt zijn voor de anus.

Anaal vibrators hebben doorgaans een kleinere diameter en smallere top. Dit maakt ze makkelijker in de anus te brengen. Ook zijn ze vaak voorzien van een wijd uitlopend uiteinde, waardoor de vibrator makkelijker op zijn plek blijft zitten. Ook kan je hem dan makkelijk vasthouden en bepalen hoe hard of diep je het speeltje wil inbrengen.

Tips bij het gebruik van een anaal vibrator

 • Begin bescheiden. Een dunne anaal vibrator of een anaal speeltje met een kleine diameter is een prima eerste speeltje om te ontdekken of anale stimulatie iets voor jou is.
 • Experimenteer met vibrerende anaal beads om te stapsgewijs kennis te maken met anaal plezier.
 • Een anaal vibrator kan ook extern gebruikt worden om de kringspier meer te laten ontspannen. Zo komt de anus meer open te staan, wat nodig is voor anale penetratie.
 • Gebruik een anaal vibrator met handvat indien je het makkelijk wil vasthouden en besturen.
 • Stop altijd met stimuleren bij pijn of een onprettig gevoel.
 • Reinig het speeltje na ieder gebruik door het af te spoelen onder de kraan en schoon te maken met toycleaner.

“Gebruik een anaal vibrator tijdens het voorspel om de kringspier te stimuleren. Zo zal de sluitspier meer ontspannen!”

Het belang van glijmiddel

Het gebruik van anaal glijmiddel is absoluut een must! De anus maakt namelijk van nature geen vocht aan, waardoor wrijving stroef en pijnlijk kan zijn als je iets wil inbrengen. Doorgaans wordt glijmiddel op siliconenbasis aangeraden bij anale stimulatie, doordat siliconen niet in de huid trekken. Daardoor wordt de wrijving soepeler en hoef je tevens minder vaak bij te gebruiken.

Toch wordt het afgeraden om siliconen glijmiddel te gebruiken in combinatie met siliconen seksspeeltjes. De siliconen in het glijmiddel kunnen de siliconen van het speeltje aantasten. Glijmiddel op waterbasis is doorgaans altijd veilig om te gebruiken.

Soorten anaal vibrators

Dunne anaal vibrators

Een dunne anaal vibrator is perfect om mee te beginnen als je anale stimulatie wil ontdekken.. Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar. Denk hierbij aan realistisch uitziende anaal vibrators, maar ook vibrerende anaal beads.

Prostaat vibrators

Ook mannen kunnen perfect experimenteren met anale stimulatie. Via de anus kan namelijk de prostaat worden geprikkeld, die zich in een uiterst gevoelig gebied bevindt. Het stimuleren van de prostaat wordt door veel mannen als zeer plezierig ervaren, dat zelfs kan leiden tot een ongekend intens orgasme. Bijkomend voordeel: af en toe de prostaat stimuleren is ook nog eens goed voor de gezondheid!

Om zeer gericht de prostaat te kunnen stimuleren, zijn prostaat stimulators ontworpen. Door de speciale krommingen en bolvormige top, kan met de juiste druk de prostaat perfect geprikkeld worden. De vibraties van een prostaat vibrator kunnen voor extra stimulatie zorgen.

 • Geen producten gevonden

Heb jij al ervaring met een anaal vibrator? Of zou jij eentje willen aanschaffen? Deel je ervaring met ons hieronder!

1 reactie

 1. Ik heb als man sinds kort een prostaat stimulator, hoewel ik hetero ben en totaal niet op mannen val vind ik ’t heerlijk om m’n anus te stimuleren.
  Elke keer als ik m’n prostaat heerlijk stimuleer, lijkt het wel of er rond de prostaat veel vocht vrij komt, en dus makkelijker gevingerd kan worden.
  En als ik mijzelf dan vinger, of met een vibrator m’n anus broer, kom ik elke keer super lekker klaar, een orgasme die veel intenser en doordringender klaar kom…
  Nee voor mij is het een must om regelmatig m’n anus en prostaat te verwennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.333 keer bekeken

Geschreven door

Hetero, homo, bi… Voor sommige mensen is het heel duidelijk in welk “hokje” zij passen. Maar voor heel veel mensen geldt dit niet. Zij willen of kunnen geen label plakken aan hun genderidentiteit of seksuele voorkeuren. In dat geval kunnen we s…
3.333 keer bekeken
1.650 keer bekeken

Geschreven door

Bodypainting heeft alles te maken met het versieren en beschilderen van het lichaam. Er bestaan veel verschillende vormen van bodypaint. In alle gevallen wordt het menselijk lichaam gebruikt als canvas. Bodypainting kan puur artistiek zijn, maar kan …
1.650 keer bekeken